İSTANBUL (VHA) - Önceki akşam İTÜ Stadyumu’nda gerçekleşen “Metallica by Request” konseri sürprizlere sahne oldu. Konserde seslendirdikleri şarkıları internet üzerinden hayranlarının oluşturmasını isteyerek bir ilki gerçekleştiren Metallica’nın unutulmaz performansına tanıklık eden yaklaşık 35 bin kişi, kendi belirledikleri şarkıları hep bir ağızdan söyledi. Konserde sahne üzerine çıkma fırsatını elde eden birkaç şanslı Metallica hayranı da heavy metal efsanesinin bazı şarkılarını anons ederek unutamayacakları bir gece yaşadı. Konserin ardından dev ekranda yayınlanan Dünya Kupası finali de katılımcılara Metallica’dan sonra başka bir tarihi ana tanıklık etme şansı tanıdı.
Pozitif Live organizasyonu ile gerçekleşen ve şimdiden yaza damgasını vuran “Metallica by Request” konseri unutulmaz anlara sahne oldu. Türk heavy metal efsanesi Pentagram ile başlayan gecede Metallica’nın çaldığı şarkıları hayranları belirledi. Konsere Master of Puppets ve One isimli klasikleriyle başlayan Metallica, Fade to Black, Enter Sandman, Sad But True, Seek and Destroy, Wherever I May Roam, The Unforgiven, For Whom the Bell Tolls, Nothing Else Matters, Welcome Home (Sanitarium), Turn the Page, Creeping Death, ...And Justice for All, Orion, The Memory Remains isimli şarkılarını 35 bin hayranıyla birlikte söyledi. Metallica BIS şarkısı olarak da yine hayranlarının belirlediği Battery ve sürpriz olarak Seek & Destroy şarkısını söyleyerek bu dev geceye nokta koydu.
Metallica’nın hayranlarına pek çok sürpriz yaptığı konserde bazı şanslı Metallica hayranları sahne üzerine çıkarak izleme ve bazı şarkıları anons etme şansına kavuştu.