KOCAELİ

CHP İzmit İlçe Başkanlığı tarafından "Çocuklar Okusun Diye Bir Bilet Bir Kitap Projesi" kapsamında düzenlenen etkinliğe katılan vatandaşlar, bilet yerine kitap getirerek Haluk Levent konserini izledi.

CHP İzmit ilçe Başkanlığı önünde toplanan vatandaşlar, etkinliğin gerçekleştirildiği Beşiktaş Belediyesi Bandosu eşliğinde, Sabancı Kültür Merkezi'ne yürüdü.

Merkezin giriş katında bekleyen görevliler, etkinliğe katılan vatandaşlardan bilet yerine kitap topladı.

Konser öncesi gazetecilere açıklama yapan Haluk Levent, katkıda bulunduğu sosyal sorumluluk projesinin kendisi için çok duygusal bir durum olduğunu söyledi. Kitaplara ihtiyacı olanların bulunduğuna değinen Levent, "Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki okullara ve okul dışında ihtiyacı olan çocuklara gönderilecek kitaplar var. 'Bilet alacaklarına kitap alsınlar' dedik. Çok keyifli oldu. İçeride çok güzel bir kalabalık var. Binlerce kitap toplandı. Bu kitaplar, ilgililer tarafından yakın zamanda gönderilecek" ifadesini kullandı. 

Proje sorumlusu Burcu Yazıcı da projenin küçük bir fikir olarak geliştiğini dile getirdi. Projenin daha önce düşünülmüş ama yapılmamış birşey olduğunu belirten Yazıcı, Haluk Levent'in ve ilçe teşkilatlarının desteğiyle projeyi gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Konuşmalarında ardından Haluk Levent konser verdi.

Etkinliğe, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ve vatandaşlar katıldı.