Kenan Doğulu’dan Demet Akalın’a, Murat Dalkılıç’tan Mahmut Orhan’a müzik dünyasının en önemli yıldızları, Bilyoner Winterfest sahnesinde harika bir şov gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

İlki 31 Ocak -4 Şubat, ikincisi 4-8 Şubat, üçüncüsü 11-15 Şubat tarihlerinde düzenlenecek olan muhteşem festival finalini genç çalışanların da katılacağı 9-11 Şubat hafta sonunda yapıyor. Festivalde sponsor firmaların gerçekleştirdiği etkinlik ve yarışmalarla da gençlere eşsiz bir eğlence sunmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz senelerde Ajda Pekkan, Serdar Ortaç, Demet Akalın, Hande Yener, Hadise, David Vendetta gibi isimleri ve daha fazlasını sahnesinde ağırlayan festival, Türkiye’den ve dünyadan birçok önemli sanatçı ve grubu Uludağ’da buluşturmaya devam ediyor. Kenan Doğulu, Demet Akalın, Murat Dalkılıç, Fatih Ürek, Ozan Doğulu, Mahmut Orhan, Ece Seçkin, Ayşe Hatun Ünal, Simge Sağın, Derya Uluğ, Cem Belevi, Suat Ateşdağlı, Emrah İş, Abdullah İnal, Deeperise ve Kubilay Caner bu yıl beyaz cennet Uludağ’da sahne alacak olan isimler.

BİLYONER WINTERFEST’İN BU SENE EN BÜYÜK SÜRPRİZİ İSE …????

Demet Akalın festivalin vazgeçilmez yıldızı!

Türk pop müziğinin en önemli kadın yıldızı olan Demet Akalın, Uludağ’da gençlerle buluşuyor. Şarkıları ve sahne şovlarıyla büyük ses getiren Demet Akalın, bu sene de en sevdiği yer olan Bilyoner Winterfest sahnesinde Türkiye’nin her yerinden gelen binlerce genci ateşleyecek!