Sayın Futbol Direktörü Fatih Terim,
Ben Kral Çıplak diyorum. Sadece kişilikli oldukları için yalakalık yapmadıkları için bazı futbolcuları kadroya almıyorsun. Dünyanın hiç bir yerinde böyle bir uygulama yok. Size el pençe divan duranları mükafatlandırıyorsunuz. 
Örnek Hırvatistan maçında Ömer Toprak, Atınç Nukan, Yalçın, Ersan Gülüm. Bu futbolculardan hangisinin futbol kalitesi Se- mih ve Ahmet Çalık’tan daha düşük. Ayrıca Ömer Toprak’ı almayarak en büyük kötülüğü Mehmet Topal’a ve milli takıma yapıyorsunuz. 
Önemli bir konu ise gurbet ve gurbetçiler. Türk kamuoyu bilmedilir ki günümüzdeki futbol soğuk savaşın sıcak gerçek yüzüdür. Avrupa’daki gurbetçilerimiz için milli takım bu ayrımcılığa karşı Türk’ün gururu, onuru ve namusudur. Bu yüzden hiç çekinmeden dünyanın her yerinde takımlarının peşinden stadları doldurup 1 maç biletine 250 ile 500 euro arası fiyat ödeyip yüzlerce ve binlerce km yapan, ay yıldızlı futbolcuları görünce gözyaşlarını tutamayan insanlarımızı üzmeye hakkınız yok.
Sizi desteklemek için cebindeki parasını vaktini gönlünü gururunu veren insanlara ve o bayrağa layık futbolculara yer verilmesi gerekir.
Lütfen hakkımızı ödeyin milletimizin yüzbinlerce TL’lik maaşlı teknik sorumlu ve futbolcuları size ödediğimiz bedellerin karşılığını işiniz ile ödeyin.