Uzun  zamandır yazıyorum ve sizlere  bazı uyarılarda da bulunuyorum  hatırlarsanız İzmir ve Ege bölgesi  ile alakalı bir çok istihbari bilgiyi buradan paylaştım. Ve  NASA’nın GeoCosmo’nun  KemalPaşa Manisa  ve o civarlarda  enteresan şeylerin döndüğünü de  yazmıştım. 

Hemen konuya  geçmek istiyorum. Ege Bölgesi  geçtiğimiz hafta artarda   sallandı İzmir başta olmak üzere  diğer şehir ve vilayetlerde   bu sallantı hissedildi. Ama ne entersan ki  NASA ve GeoCosmonun İzmir Dokuz Eylül Üniversitesinde bir deprem üssü  kurma projesi ile  bu durum  daha çok sıklaştı
Hatta bu projenin Alaska’da  Gakona’da  kurulu olan HAARP üssüne bağlı olması ve oradan gelen sinyalleride burada  karşılayacak olması da  ayrı bir konu devam..

Şimdi biraz HAARP’dan   bahsederken asıl  unutulan konu ELF prpjesinede değinmek istiyorum. Çünkü bu projenin uçuşa  yasak bölgeler ile alakası var.

H.A.A.R.P projesindeki esas amaç iyonesfer ile alakalı deneyler  değil, bunun yanında amaç ELF projesini de devreye  sokmak  ve  bu projeyle ilgilenen sadece ABD değil. Ruslar’da  bu sistemi, Amerikalı ünlü fizikçi East Lund’un teknolojisine dayanarak kendi sistemlerini kurmuşlardı. Prof. East Lund Tesla’nın kuramlarından yararlanarak birçok yeni patent geliştirmişti. Bunun yanı sıra ayrıca Norveç Brezilya ve Porto Riko’da benzeri araştırmalar yapılıyordu. Porto Riko demişken unutmayın 

GeoCosmo başkanı Ronal Karel  deprem ile alakalı Porto Riko’daki deneylerden çok bahsediyordu
devam..
Rusya dev miktardaki elektromanyetik enerjiyi iyonesfere gönderip tekrar geri göndermeyi başarmıştı bu yüksek güç seviyesinde yıkıcı  etkiye sahip enerji ışınlarını kullanarak depolanma güç arttırma ve deşarj etme kabiliyetlerine sahip güçlü bir pil rolü oynayan iyonosfer istenilen mesafedeki hedefi birkaç saniyede yok edebilirdi.  ABD ve Rusya elinde ki bu silahlar ile birbirlerine sınama çektiler.  Pentagon H.A.A.R.P’ı LEF (düşük frekanslı) vericilerin bir versiyonu olarak tanıtmaya başladı Amaç Denizaltılar ile haberleşmeyi kolaylaştırmak. Bu haberleşme ELF (Extremely Low Frequency) ve VLF (Very Low Frequency) dediğimiz 30 Hz - 30 kHz civarında çalışıyor. Ve etkisi de büyük.  ELF'nin yan etkileri bilindiğinden mevcut ELF vericileri ile 
HAARP vericileri değiştirilmek istenmektedir. Esas kritik nokta burası işte bende bunu diyorum. Neden değiştirilmek isteniyor??
Ve Bölge Neden Ege Bölgesi?  Ronald Karel  ve NASA neyin peşinde?

lk başlarda East Lund’un çalışmaları ısıtılan lensin ELF radyo sinyallerine oluşturup yansıttığını gösteriyordu. Böylece Wisconsin Michigan’daki büyük EEF anten sistemleri daha küçük ve verimli olan H.A.A.R.P antenleriyle değiştirebilirdi. New Mexico Kırkland Hava Kuvvetleri Üssü’nde ki Phillips laboratuvarı elektromanyetik etkiler bölümünde biyolojik etkiler grubu başkanı olan Dr.Cletus Kanavy insanın elektromanyetik radyasyonda olan etkileşiminin dev bir ulusal sağlık sorunu ortaya çıkaracağını belirtmişti. Ama kimse dikkate almadı. Dr. Kanavy hem hayvan deneylerinin hem insanların klinik raporlarının kronik ısıya bağlı olmayan etkilerin varlığını desteklediğini vurguladı.

Bu etkilerin arasında davranış bozuklukları sinir ağı rahatsızlıkları fetalk (embriyonik) doku hasarları (doğum bozuklukların nedeni çataractogenesis (katarakt) kan kimyasının bozulması metabolizmanın değişime uğraması salgı ve bağışıklık sisteminin sindirilmesi bulunmaktadır ayrıca Elf donanımlarının radyasyon olanı içerisinde bulunan farelerde ve vahşi hayatta ani ve açıklanamayan mutasyon örneklerine rastlanmıştır. Şu tehlikenin boyutuna bakarmısınız?

ABD kongresi ELF vericilerinin engellemesiyle ilgili olarak yapılan halk Protestolarının farkına varmış ve askıya alır gibi yapmıştı. Aynı anda da  H.A.A.R.P projesi için sorumlu olanlarında  karşı kamuoyu çabalarında geç kalmadığı gözlenmiştir. ABD nin 104 kongre 1. Oturum 190 da 104-24 nolu ve 28 Temmuz 1995 tarihli raporuna göre ise Pentagon kongreyi ELF programlarını zayıflatıp yerini zararsız olan HAARP’ı yüksek frekansıyla değiştirileceği yönünde ikna etmeye çalışırken HAARP için ayrılan fon birden bire ertelendi ABD kongresi HAARP a başlangıç için sadece 16 milyon ayırmaya karar verdi ordunun kendi yönünde hazırladığı HAARP yürütme raporunda ELF dalgalarına olan güven açıkça belirtiliyordu bu dalgaları yerde kurulu olan vericilerden göndermek yerine H.A.A.R.P’ı HF (yüksek frekanslı) Enerji ışınlarını vuruşlu iletişim haline çevirerek kullandı.Bir başka deyişle HAARP aslında sinyallerini belirli oranda (saniyede 30-3000 devir) açıp kapatarak onun gücünü iki katına artırdı.Savunma bakanlığının en önemli İletişim sistemleri  ELF/VLF (30 Hz -30 Kuz )radyo dalgalarını kullanıyordu bunların arasında MEECN minimum Essentials emergency Communicaitons Network (minimum gerekli acil iletişim ağı )yer alıyor ve denizlerin derinliklerindeki denizaltılara mesaj göndermek için kullanılıyordu ayrıca 70-150 frekanslar aralığındaki frekanslar özellikle çok güçlü olmalarına rağmen bunların zemine kurulu anten sitemleriyle gerçekleştirmek oldukça zordu zararlı etkileri olan bu çalışmaların Amerikan hükümetinin kendi çevre koruma Doktiriniyle çalıştığı gözlerden kaçmıyor kongre Nepa vasıtasıyla federal hükümetinin politikasının insanın ve doğanın üretken bir harmoni içinde var olabileceği koşullar yaratma ve korumak olduğunu ortaya koydu .

Bugüne kadar Prof East Lund un çalışmasından elde edilen on bir ayrı patent bulunuyor bu patentler radyasyonsuz nükleer ölçekli patlamalar güç yayan sistemler ufuk ötesi radar sistemleri ve nükleer füze bulma ve yok etme sistemleri gibi günümüzde bu patentler savunma sanayi nin önde gelen isimlerinden Raytheon tarafından satın alındı ve diğer askeri birleştirilerek savaş alanı uygulaması için kullanılabilecek durumda Amerika kendini  her türlü hazır tutmak istiyor.. Son zamanlarda düşen uçak sayılarıda  ilginç hale gelirken  geçmişte de bizide derinden etkilyen  olayları ve kazaları unutmayalım.  Bu ELF  Kod adı HAYALET projesinin tehlike boyutu elbette çok önemli.

Uzaktan gönderilen ses ve görüntü ile veya toplum halinde Adeta Bir HAYALETİN kitle kontrolü yönetme yönlendirmesi yapılmaktadır bu ilk zamanlarda uyuşturucu maddeler afyon haşhaş vb. maddeler yardımıyla yapılıyordu ilerleyen yıllarda ise teknoloji ilerleyip geliştikçe önceden uygulanan yöntemler artık yerini enerji ışınlarına bırakıyordu. H.A.A.R.P teknolojisi sadece savaş ve savunma amaçlı olarak uygulansa da bu teknolojinin extrem ürünü radyo frekanslarıyla birleştirilince ortaya çıkan sentez akıl almaz biçimindeydi en düşük radyo frekansı bile üst akıl derecesinin de üstündeydi ki en yüksek frekansı düşünmek bile akıl olacak dereceyi bile zorlamaktır hava araçları yolcu uçakları nakliye uçakları savaş uçakları helikopterler nasıl düşerler bir kere havada sürekli göç eden kuş sürüleri ile aynı rotada çarpışmak doğa olayları şimşek yıldırım hava boşluğu türbülanstan kurtulamamak v.s ikincisi pilotaj hatası üçüncüsü ise tam bir gariptir uçak yolcularının içinde yok edilmesi gereken bir şey varsa yerden uçağa gönderilen sinyaller karşısındaki dağı boş bir pist gibi gösterip çakılması sağlanır fakat her ne hikmetse bu tip düşürülen uçakların kara kutularıyla aniden kaybolur yada kamuoyuna açıklanmaz şimdi dünyada bu konseptler içinde düşürülen uçaklara bir bakalım bunların en yoğunu 1990 yıllarda yaşanmış tır. Biraz benzerlik gösterse de H.A.A.R.P teknolojisi de bu yıllarda başlamıştır. 

2 Şubat 1996 tarihinde Güney Amerika’da 70 kişinin ölümü ile sonuçlanan Amerikan Havayollarına ait Boeing 757 tipi uçağın şaibeli bir şekilde düşmesi sonucu tüm gözler H.A.A.R.P’e döndü Gizli ELF silahların ve Alaska’da ki H.A.A.R.P  Projesinin dünyanın dört bir yanında yapılan ticari jet uçuşları için ciddi bir tehlike teşkil ettiği biliniyordu ELF elektromanyetik silah sistemleri yüzlerce insanın ölümüne yol açan uçak kazalarına sebep oldu.

Son olarak şunu söylemek isterim akıllarda ukde bırakan geçmiş yıllardan günümüze baktığımız zaman çok şüphe uyandıracak Uçak ve helikopter kazalarını unutmadık!  Rahmetli Jandarma Genel Komutanı Eşref Bitlis’in uçağı, Atlas Jet Hava Yollarına ait Toryum hakkında önemli bilgilere sahip olan ve toplantıya giderken Isparta’da düşen uçak ve 6 Bilim insanı ve Rahmetli Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun düşen helikopteri.   Kod Adı HAYALET Projesi ile alakalıdır diyorum ben…