Şampiyonluk çekişmesi soluk soluğa devam ederken, şampiyonluğu kaçıran takım, hocasıyla yola devam eder mi? Sorusunu sormaya başladık.. Ülkemizde istikrar denilen birşey yok iken bu sezonda da hoca kıyımı vardı ve son haftalarda da devam ettiğini görüyoruz. En merak edileni ise  şampiyon adayları hocalarıyla yola devam edicek mi?

Şahsi fikrim olacaksa Fenerbahçe İsmail Hoca ile yollarını ayıracağını düşünüyorum. Şampiyon olamaz ise kesinlikle gider, şampiyon olur ise Aziz Yıldırım Şampiyonlar Ligi macerasına daha kaliteli bir hocayla başlamak isteyecektir. Zaten yaşlı bir takıma sahip Fenerbahçe en az 6,7 transfer yapması gerekir, belki revizyonu yeni getireceği hocanın isteğine göre yapabilir..

Galatasaray'da Hamza Hoca devam edecektir, mali açıdan zor durumda olan Galatasaray yeni bir maceraya atılmaktan ziyade, 1,2 transferle sezonu kapatıp yoluna kaldığı yerden devam etmek isteyecektir. Kaldı ki ben Galatasaray'ında en az 5 bölgeye transfer ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.

Beşiktaş'ta Blic'e İngiltere'den transfer teklifleri geldiği konuşuldu durdu. Ancak ben Beşiktaş'ın istikrar yolunda emin adımlarla giderken ve kadro istikrarı da oturtmuşken yeni stadına başka maceralar aramadan Blic ile devam etmek isteyeceği kanaatındayım.

Kim kalır kim gider bilemem ama, ülkemizde şampiyon olmuş hocaların yollandığını da gördük. Yeni sezonda da hoca kıyımı devam edecek gibi gözüküyor.