Kitap Dünyası

18 Saat


Ertürk Akşun'un 18 Saat adlı kitabı Destek Yayınları'ndan çıktı. Kitab Tanıtım bülteninde “Bedelini ödediğim hatalarımdan dolayı kimse beni yargılayamaz...”Yaşadığın hayatın üzerinde bıraktığı izleri fark edebilmek için ölümün soğuk yüzüyle karşılaşmayı bekleme. Bazen sadece 18 saatlik bir zaman dilimi dahi, koca bir hayat kadar uzun gelir insana. En büyük aşkların filizlendiği ve en devrimci düşüncelerin toprağa düştüğü anlar zaten en dar ve çıkmaz zamanlar değil midir? Belki de bu yüzden hayat dediğin yarın cayacakmışsın gibi yaşanır... “18 Saat” aşk, tutku, şehvet, macera ve tarihle örülü nefes kesici bir roman. Yolları aynı adreste kesişen birbirinden farklı ve iddialı karakterler ölümle burun buruna geldiklerinde bir daha eskisi gibi olmayacak hayatlar yeniden yazılmak zorunda kalınan kaderler sadece fikirleri değil, ruhları da değişenler...“Gözümüzle gördüğümüz her güzel şeyin arkasında mutlaka bir giz ya da acı saklıdır...” Şeklinde aktarılıyor. Yazar Ertürk Akşun ; 1969 yılında Çorum’da doğdu. Trakya Üniversitesi’nde Fizik okudu ama hayatı hep edebiyatla ve kitapla kesişti. İyi de oldu. Kitapçılık yaptı. Yol üstündeki kitapçı sergisinden kitapçı tezgâhlarına, yayınevi sahipliğinden mağaza müdürlüğüne, satış müdürlüğünden satın alma müdürlüğüne, sonunda da Genel Yayın Yönetmenliği’ne. Şu anda Destek Yayınları’nda bu görevi yürütüyor. 18 Saat'i mutlaka okuyun.

Medya Dünyası


Seda Akgül ile Kısmetse Olur


Kanal D'de hafta sonu ekrana gelecek olan "Kısmetse Olur" programını  başarılı ve renkli ekran yüzü Seda Akgül sunacak.
Kanal D’de, yapımını Production House’un üstlendiği, yeni bölümleri ile hafta içi her gün, finali ile hafta sonu ekrana gelecek olan “Kısmetse Olur” isimli şov programının Seda Akgül Sunacak.
Aşkı arayan 7 erkek ve 7 kadın adayın katıldığı programı güzel sunucu Seda Akgül sunacak.
Evlilik yolunda; aşk ve romantizmin yaşanacağı “Kısmetse Olur” programının sonunda evlenmeye karar veren çift ise muhteşem bir düğünün yanı sıra büyük ödülün de sahibi olacak. Hafta içi her gün ve hafta sonu “eleme” heyecanı ile ‘Kısmetse Olur’  5 Ekim'den itibaren  Kanal D’de ekranlara gelmeye başladı.

Fulya Kalfa ile Spor Sayfası


Fulya Kalfa ve Genco Boran ile spor sayfası hafta içi her gün 09.00 - 11.00 saatleri arasında HT 7/24 Spor'da İkili gazeteleri okuyup spor gündeminin nabzını tutarken yorumlarıyla da olaylara farklı bir bakış açısı getiriyor.

Kim Kimdir?


Murat Erdin


Murat Erdin 1968'de İstanbul'da doğdu. İlköğreniminin ardından liseyi Pertevniyal ANADOLU Lisesi'nde üniversiteyi ise İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ'nde tamamladı. Murat Erdin halen İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Siyaset Bilimi Bölümü’nde yüksek lisans çalışmalarını sürdürmektedir. Murat Erdin Gazeteciliğe 1990’da Gelişim Yayınları’nda başladı.
TGRT Dış Haberler Servisi’nde 1993-1996 arasında görev yaptı.
CNN Dünya Raporu, Aktüel ve Dünyaya Bakış Programları’nı hazırlayıp sundu.
Ardından Türkiye’nin ilk haber kanalı NTV’de görev aldı. Bu kanalda yaklaşık 5 yıl süreyle (1996-2001) muhabirlik, spikerlik yaptı. Çeşitli programlar hazırlayıp sundu daha sonra CNN TÜRK’e geçti ve bu kanalda “Barış Gücü” haber-belgeselini hazırladı. Afganistan’da bulundu. (2003)
ATV ve SKY Türk’te de programlar hazırladı, muhabirlik yaptı. Ardından radyoya geçti ve Best FM - Türkiye’nin en çok dinlenen haber programı “Konuşan Türkiye”yi hazırlayıp sundu. (2005-2009) Bu programıyla sayısız ödül aldı. Murat Erdin Halen haber kanalı BUGÜN TV’de çalışmalarını sürdürmektedir. Evli, 2 çocuk babası olan İngilizce bilen Erdin'in yayımlanmış 8 kitabı vardır. Özel bir yüksekokulda radyo-TV dersleri de veren Murat Erdin halen çalışmalarını yoğun biçimde sürdürmektedir.

Müzik Dünyası


Sevtuğ'un Yeni Klibi Ses Getiriyor!


Başarılı ve güzel şarkıcı Sevtuğ yepyeni albümünün klip şarkısıyla müzik listelerine hızlı bir giriş yaptı. Çimen's etiketiyle yayınlanan Ben Seni Sevmeyi Sevdim klip çalışmasının yönetmenliğini Gökhan Özdemir üstlendi. Sevtuğ klipte hem müziğiyle hem dans performansıyla dikkat çekiyor. Klip ilerleyen günlerde de konuşulmaya devam edilecek.

Bir Gül Türkülere farklı bir soluk getiriyor!


İsmi günden güne daha çok duyulan Birgül özgün türkü yorumuyla İstanbul'da müzikseverlerin dikkatini çekmeyi başardı. Güzelliği ve güzel yorumuyla dikkatleri üzerine çeken Birgül ismini gelecek günlerde daha sık duyacağız..

Sevda Özkaran'dan Kalakaldım!


Son günlerde her çalışmasıyla ses getiren Sevda Özkaran bu kez Murat Yaprak ile beraber Kalakaldım şarkısını seslendirdi. Dj Gürkan Kıyak'ın remix çalışması şimdiden sosyal medyada ses getirdi. Kalakaldım şarkısını hem güzelliği hem eşsiz yorumuyla dikkat çeken Sevda Özkaran'dan da dinleyin.