Kilo kavramını anlamak için sosyal- kültürel arka planımıza bakarak ilkel insandan günümüze olan duygu aktarımına bakmamız gerekmektedir. Çünkü kilo bilinçaltından kaynaklı olarak oluşmaktadır.
Ve bilinçaltımız ise duygularla çalıştıgı için kilo verme çalışmalarımızı düşünceler degil de duygular üzerinden ele almamız gerekmektedir. Ilkel insan besinle yaşamda kalma arasında bir bag kurmuştur.
Yani ona bir anlam yüklemistir.
Avladığı hayvanı bir daha ne zaman yemek bulacagı kaygısı ile yaşamda kalma mücadelesi
sonucu daha fazla yemistir.
Bu çerçeveden baktıgımızda korkular ,güçsüzlük duygusu, güvende hissetmeme duygusu v.b duygular  kilo almamıza neden olurken, kültürel kodlar da önemlidir.
Kilo ile güçlülük arasında baglantı ebeveynler tarafından oluşturulmuş
Ya da kilolu olarak erkeklerden zarar görme korkusunu bertaraf edip sadece kendi kişilik özelikleri çerçevesinde kendilerine yaklaşılmasını isteyenlerde vardır.
Kisaca kilolu olmak size ne  hissettiriyor ise ;kilo almanıza neden olan duygu durumuda odur.
Kilonuzu zihinsel anlamda tanımlamak için gözlerinizi kapatarak beşer kilo şeklinde attırabildiginiz şekilde kendinizi hayal edin bedeninizde hissettiginiz duygu kilo almanıza neden olan duygudur.
Yü Fa Ça ekibi olarak eft ,duyusal alan terapisi ,holografik nlp,regresyonla kilonun kaynağına gitme ve bioenerji çalışmaları ile tek seans sonrasında verilen zihinsel egzersizlerin gerçekleştirilmesi ve özelikle beyin programlama CD mizin düzenli dinlenmesi ile istediğiniz kiloya ulaşmanızı garanti ediyoruz.

Yü Fa Ça seminer dizisini bu ay tekrar İstanbulda gerçekleştiriyor. CAFER ZAMAN KETE ve BERRAK EREN 07 ARALIK PAZAR GÜNÜ TİKE BEYLERBEYİ RESTAURANTTA saat:13:00 da istanbullularla buluşuyor.Katılımcıların 0505 918 00 20 -0553 594 77 79 nolu telefonlardan rezervasyon yaptırmaları gerekmektedir.