Kitap  Dünyası 

Kenan Rifâî  ile Aşka Yolculuk

Sadık Yalsızuçanlar' ın derlediği,  aynı zamanda  mutasavvıf yazar Cemalnur Sargut’ un ilk kitabı olma özelliğine sahip "Kenan Rifâî  ile Aşka Yolculuk" Nefes Yayınevi farkıyla tekrar basıldı. 

Mânevî yaşamı bugün âdeta bir çöle dönüşmüş günümüz Türkiye’sinde, bir modern zamanlar Râbia'sı olan Cemalnur Sargut Hanımefendi, tasavvuf irfanına olan derin vukûfıyeti,  tükenmez aşkı ve bilgisiyle karşımıza çıkmaktadır. Elinizdeki kitap; tasavvufî geleneğin, Ahmed Rifâî, Kenan Rifâî, Meşkûre Sargut ve Sâmiha Ayverdi tezgahlarından geçerek, zikir ve sohbetle kemâle ermiş bir Allah âşıkı, bir Resul sevdalısı ve dört büyük yolun sadık bir izleyicisi olan bu bilge hanımefendiyle yapılan ve saatler süren bir söyleşinin meyvesidir. 

Cemalnur Sargut’la gerçekleştirilen bu sohbetlerde, Peygamber Efendimiz’den, tevhidin sırlarından, semanın hakikatinden, Ahmed Rifâî Hazretleri'nin o muazzam dünyasından, Rifâîlik, Kadirîlik, Şâzelîlik ve Mevlevîliğin gürül gürül çağlayan inisiyatik ırmaklarından, Kenan Rifâî ve sadık izleyicilerinden, yolun esaslarından, kavram ve olgulardan bahsediliyor.

Medya Dünyası 

Deniz Ölgün’den Anlamlı Sunum 

Başarılı ve güzel sunucu Deniz Ölgün özel etkinlik sunumlarına devam ediyor. Güzel sunucu geçtiğimiz günlerde Konak Belediyesi'nin destek verdiği sosyal sorumluluk projesi 'Bir Kitapla Bin Yaşa' adlı kampanyanın tanıtım toplantısının sunumunu gerçekleştirdi. Toplantıya; TÜRGÖK Kurucusu rahmetli Gültekin Yazgan’ın eşi  TÜRGÖK Yönetim Kurulu Başkanı Tülay Yazgan, Alsancak Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Dilek Olcay, Güzelyalı Kü​l​tür ve Sanat Derneği Başkanı Sabri Özazar, TÜRGÖK’ün gönüllü yazarları Canan Tan ile Doğan Cüceloğlu ve Konak Belediye Başkan Yardımcısı Eser Atak katıldı. Başkan Sema Pekdaş'ın Ankara'ya gitmesi nedeniyle proje hakkında bilgileri Başkan Yardımcısı Eser Atak verdi. Etkinliğe çok sayıda sivil toplum kuruluşundan temsilciler de katılarak kampanyanın yanında yer aldı. Deniz Ölgün projeye destek verirken bu özel günün başarılı sunumunda şıklığı ve güzelliğiyle de dikkat çekti. 

Ülkü Çoban İle Flash Tv Ana Haber 

Başarılı ve güzel haberci Ülkü Çoban artık Flash Tv Ana haber bültenini sunmaya başladı. Özel röportajları ve habercilikteki başarısıyla dikkatleri üzerine çeken haberci Flash Tv’nin ana haberlerinin yanı sıra özel haberler ve siyaset programları da yapacak. Ülkü Çoban’ı kendine özgü üslubuyla hafta içi her akşam mutlaka izleyin. 

Gülgökçe Korkmaz Artık Tescilli Miss Press 

Güzel Sunucu – Model  Gülgökçe Korkmaz Yaklaşık 10 Gündür  Kosova’da düzenlenen MISS FREEDOM OF THE WORLD Yarışması İçin Kampa Girmişti. Türkiye'yi Temsil Eden Korkmaz tüm  Dünya Ülkelerinden Gelen Güzeller ile birlikte Eğlenceli Zamanlar Geçirip, Yarışmaya En İyi Şekilde Hazırlandı... Sempatik Tavırları ve Disiplinli Duruşu ile herkesten tam puan aldı.  Gülgökçe Korkmaz yarışmada Miss Press seçilerek basın dünyasının ve jürinin de dikkatini çekerek güzelliğini tescilletti. Finalde ilk 10 güzel arasına kalan Gülgökçe Korkmaz yabancı basının da ilgi odağı oldu. 

Selin Kayalar Rüzgarı 

Yakın dönemde KırmızıTürk Başkent Ödülleri töreninde yılın en iyi çıkış yapan Modeli ödülünü de kazanan Selin Kayalar dur durak bilmiyor. Pek çok markanın yüzü olan başarılı ve güzel model geçtiğimiz günlerde de bir markanın katalog çekimi için Bodrum’daydı. Güzelliği ile büyüleyen model önümüzdeki günlerde de farklı projelerde yer alacak. 

Dilara Karaca Tatille İşi Birleştirdi! 

Kültür kervanı ile Türkiye’nin dört bir yanını gezmeye devam eden başarılı ve güzel sunucu Dilara Karaca ülkemizin keşfedilmemiş pek çok yerinde de yörüklere ulaşıyor. Onların kültürlerini yansıtıyor. Bu sırada kültür kervanı programı ile pek kimsenin bilmediği yörelerde keşfedilmemiş yerlerde işle tatilini birleştiriyor. Kültür Kervanı her geçen gün artan izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Dilara Karaca ile Kültür Kervanını mutlaka izleyin. 

Seda Demir’le Günaydın Ankara 

Ekranların başarılı ve güzel ismi Seda Demir  yaz döneminde bu kez radyocu olarak karşımızda. Trt Kent Ankara Radyosu’nda  Cumartesi-Pazar 07.00-09.00 arası yayında olan Seda Demir’le Günaydın Ankara’da Gazete haberleri, konuklarla sohbet ve müzik yer alıyor. Sabah saatlerindeki bu başarılı programı mutlaka dinleyin. 

Derya Uğur Antalya’nın En İyilerini Sundu 

Kanal v ekranlarındaki Deryaca programı ile büyük ses getiren Derya Uğur  özel etkinlik sunumlarıyla da dikkat çekiyor. Geçtiğimiz günlerde Antalya’da bir otelde düzenlenen ve Antalya’nın en iyi işadamlarının ödüllendirildiği geceyi Derya Uğur sundu. Törenin sonunda Derya Uğur’a da teşekkür plaketi verildi. Derya Uğur şıklığı ve güzelliği ile dikkat çekti. 

Aslı Eren Enerji Depoluyor 

Güzel sunucu Aslı Eren Ege tvde uzun süre ekonomi ve haber programları ile izleyici karşısına çıktı. Yoğun geçen sezonların ardından Ege Tv’nin kapanmasıyla çalışmalarına ara veren   Uzun süre medyada izinsiz ve yoğun çalıştıktan sonra  yeni dönemde yeni projeler için hazırlık yaparken enerji depoluyor. 

Şermin Akıncı Ekranlara Dönüyor! 

Başarılı ve güzel sunucu Şermin Akıncı geçtiğimiz yıl hem yaptığı kültür sanat programı hem de tiyatro oyunuyla dikkat çekmişti. Güzel sunucu yoğun sezonun ardından tatilini geçirmek için memleketi İzmir’e gitti. Yoğun sezonun yorgunluğunu atan güzel sunucu önümüzdeki günlerde yine bir kültür sanat programı ile ekranlara döneceğinin de müjdesini verdi.  

Sibel Çakı’nın Tatil Keyfi 

Sunuculuk denilince Türkiye’nin ilk akla gelen isimlerinden ödüllü sunucu Sibel Çakı tatilini Kıbrıs’ta sürdürüyor. Güzel sunucu yeni sezon öncesi enerji depoluyor. 

Güzel sunucu Özge Pirçek Çeşme’de 

Geçtiğimiz yıl özellikle özel etkinlik sunumlarıyla dikkat çeken Özge Pirçek yaz tatilini farklı tatil yerlerinde geçiriyor. Geçtiğimiz günlerde Çeşme’de olan güzel spiker güzelliğiyle de büyüledi. Yeni sezonda özellikle televizyon da farklı projelerde yer alacağını söyleyen Pirçek tatilin tadını çıkarmaya devam ediyor. 

Müge Dayankaç Artık İstanbul’da olacak! 

Türkiye’nin önemli yaşam ve eğitim danışmanlarından aynı zamanda televizyon sunucusu Müge Dayankaç , kendi adıyla kurduğu Müge Dayankaç akademiyi İstanbul’a taşıyor. Artık hem İstanbul Hem Antalya’da çalışmalar sürdürecek olan Müge Dayankaç’ın Eylül ayından itibaren İstanbul çalışmaları hız kazanacak.