Kenan Doğulu’nun acı günü..
Ünlü sanatçı Kenan Doğulu’nun amcası emekli Yarbay Yurdakul Doğulu, 78 yaşında hayatını kaybetti. Yurdakul Doğulu düzenlenen cenaze törenine katılan Kenan Doğulu, gözyaşlarına engel olamadı. 
Ünlü müzisyenler Kenan Doğulu ve Ozan Doğulu kardeşlerin amcası emekli Yarbay Yurdakul Doğulu, 78 yaşında hayatını kaybetti. Yurdakul Doğulu için Levent Afet Yolal Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye amcasının ölüm haberini alarak Amerika’dan Türkiye’ye gelen Kenan Doğulu, sevgilisi Beren Saat, kardeşi Ozan Doğulu, Burak Kut, aile yakınları ve çok sayıda emekli asker katıldı. Cenazede Kenan Doğulu, kuzen Murat Doğulu’ya sarılarak gözyaşı döktü. Cenaze namazı kılınmasının ardından Yurdakul Doğulu için helallik alındı. Yurdakul Doğulu’nun cenazesi askeri törenle Yeniköy Mezarlığı’na götürüldü.

First Class Osman Yaşar yeni yılda bomba projeler ile geliyor
Türkiye’nin en ünlü sanatçı, sunucu, manken ve dj’leriyle çalışan, Osman YAŞAR, Organizasyon, tanıtım, reklam, iletişim ve menejerlik hizmetleri ile hem yurtiçinde hem de yurtdışında başarılı isimlerden birtanesi. Yaptığı başarılı işlerle, isminden sıkça söz ettiren bir isim bir kuruluş, bir marka FIRS CLASS, Bomba gibi projelerle 2014’de imza atıcak gibi, eline aldığı her işin hakkını veren ve bir çok kişinin tercihi haline gelen Osman Yaşar ekibine güveniyor.Bugün başarılı işlere organizasyonlara baktığımızda, bir konser yada turnede, yarışmada ilk önce dizayn ve görselliğe bakarız, bu dizayn ve düzenin herzaman arkasında mutlaka bir ekip vardır.
Büyük işlere imza atan, yurt dışında ve yurt içinde yaptığı başarılı işlerden isminden sıkça söz ettiren, Işık ve Ses ekibinin profösörü Fatih GÖKÇEK, Konser ve organizasyonların Ses ve Işık sistemlerini kendi bünyesinde bulunan, en iyi showları ortaya koyan sergileyen göz zevkimizi doyuran bir sistem ile profösyönel çalışmalarıyla en iyiyi bizlere sunan kişi.
Şirketimiz tarafından ayrıca verilen güvenlik hizmeti, politikacılar, sanatçılar, iş adamları ve tüm yakın koruma isteyenlere verilmektedir. Organizasyon Güvenliği Sanatçıların yakın Koruma hizmeti güvenilir ve huzurlu bir ortam oluşmasında katkısı bulunan profösyönel ekibi ile bizleri karşılayan isimlerden biride, Soner KALUC oda FIRST CLASS ailesinde bizleri karşılıyor.
FIRST CLASS, Organizasyonları ile fark edilen çalışmalara imza atmak ve konuşulcak izler bırakmak için, Osman YAŞAR doğru adres hepinizi bu Işıltılı dünya’ya bekleriz..


Recep İvedik... 6 milyon barajını aştı
Şahan Gökbakar’ın dördüncü serisi olan ‘Recep İvedik 4’ filmi 24 günde büyük başarıya imza attı. ‘Recep İvedik 4’ 24 gün sonunda 6 milyon 60 bin 983 gişesiyle rekor kırdı.
Rekor kıran “Recep İvedik” 4’ filmi 60 milyon 486 bin 430 TL’lik hasılat elde etti. İbrahim Çelikkol ve Belçim Erdoğan’ın başrolünü oynadığı ‘Sadece Sen’ filmi 80 bin 453 gişesiyle ilk 3 güne kötü giriş yaptı.

Kanyon’da önceki akşam yemek yiyen Şahan Gökbakar, “Filmimin bu kadar ilgi görmesine çok sevindim. Avrupada’da da izlenme oranları çok güzel. Tüm izleyicilerimize teşekkür ederiz” dedi.