Koca ocak ayı içerisinde Karavayev'i transfer edebilen Fenerbahçe yöneticileri ne, "Oyun kurucu" diye bağıran Advocaat'a ne de taraftarların isteğine çözüm bulamadı.

Şampiyonluk yarışı içerisinde olan rakiplerinin takviyelerine rağmen sessiz kalan Fenerbahçe, 3 kulvarda ciddi sıkıntı yaşayacağının sinyallerini vermeye başladı.

İlk 20 dakikada; yeni transferlerle geçen haftalara göre daha diri başlayan, orta alandan kısa paslarla çabuk çıkmaya çalışan Kayserispor vardı. Ayrıca, Kayserispor'da Valera ilk yarıda beğendiğim isimdi.

"Umut Bulut 15 hafta sonra Sūper ligde ilk golünü attı"

Kayserispor'un golünden sonra, iyice demolize olan Fenerbahçe'yi Mehmet Topal'ın attığı golle, arkadaşlarının uykudan uyanmasını sağlamasını bekliyordum.

İkinci yarı aldığı pası olumsuz kullanan,net pozisyonda bile topu rakibine vuran rezalet mücadele eden Fenerbahçe vardı. Advocaat'ın her toplantı da takviye istemesini kulak ardı eden yönetim, şuan mutlu mu?

Bu alınan farklı mağlubiyette Advocaat'ın payı %30'dur. %70 suçlu transfer yapmayı beceremeyen yönetimdir.

Fenerbahçe bu şekilde fazla gidemez. Önce AVL'den elenir, sonra da Sūper ligde şampiyonluk şansını yitirir. Yol yakınken ciddi kararlar alınması gerekmektedir.