Kasım ayı özeldir bende çünkü benim ve biricik kızımın doğum günlerimizi barındırıyor, ayrıca sevgili Atamızın ölüm yıl dönümü maalesef, 10 Kasım hüzünlüdür hepimiz için daima, keşke sonsuz ömrü olsaydı Atatürk’ümüzün!
31 Ekimde Meme Kanserine Farkındalık Yaratmak için, Prestige Mall Gurme N Steak’de siz sevgili bayanlar ve çok değerli doktorlarımızla verimli ve harika bir gün geçirdik. Memeder Kurucusu ve Onursal Başkanı Sayın Prof. Dr. Vahit Özmen, bu konuda en yetkin isim bence ve açıklamaları çok bilgilendirici oldu. Memeder’e sahip çıkmamız gerektiği duyurusunda bulundu Bahçeşehirli kadınlara. Ben de kendisini destekliyorum, çünkü büyük nimet Memeder bizler için, hem çok yakın, hem de ücretsiz Mamografi, ultrason muayeneleri yapıyorlar, takip ediyorlar, randevu oluşturup, davet ediyorlar. Yaşaması için derneğin, örneğin Vahit hocanın kitaplarından satın alabiliriz, geliri Memeder Vakfına kalıyor ya da küçük alışverişler ile katkıda bulunabiliriz. Değerlerimizi benimseyip, korumalıyız, bizim iyiliğimiz için varlar.
Kaliteli Yaşam Uzmanı Yrd. Doç.Dr. Sayın Haluk Saçaklı  beslenme ve egzersizin, sağlıklı yaşamamızda olan önemini vurguladı. Günde 10.000 adım atmamız gerektiğini yineledi hocamız. Her derde deva hocamız Sayın Prof. Dr. Özer Pala ise ezber bozdu. İnek sütünün alerji yaptığını, keçi sütünü tavsiye ettiğini, güneşe öğlen 13.00’te çıkılmasını, 15 dakikanın yeterli olacağını söyledi. İnanın tüm davetliler adına konuşuyorum, bu muhteşem sunuma hiçbirimiz doyamadık. Hanımların soruları, doktorların yanıtları güzel bir paylaşım oldu. California Cevizinin tanıtımını da yaptığımız organizasyonumuzda açılışı, Promedia’dan Feray Alpay yaptı, cevizin önemini vurguladı. Gurma N steaksağlıklı ve cevizli bir öğlen yemeği menüsü hazırlayarak, gönüllerini feth ettiğimiz hanımların, midelerine de hitap etmiş olduk. Günün sonunda herkese şık torbalarında California cevizi ve yeni iş alanımız olan Turizm gazetemizi hediye olarak ekledik.
Etkinliğin moderatörlüğünü yaptım ve Papatya Dergimizden beri özlemişim böyle toplantıları, sizlerle el ele, göz göze ,gönül gönüle olmayı. Beni özlemişsiniz, o özel duygu paylaşımı anlatılmaz yaşanır. Dostlarım iyi ki varsınız, sizleri çok seviyorum. Beni hiç yalnız bırakmıyorsunuz, sağ olun var olun.
Doğum günümde de, sosyal medya yıkıldı, telefonlar, mesajlar, gelenler o kadar duygulandırdınız ki beni anlatamam. Dostlarım servetimdir, hep söyleyeceğim . Gülümseme sebeplerim teşekkürler.
Sevgili dostlar artık beraber gezeceğiz. Benim ruhum geziye başlamış, bedenim burada kalmış o moddayım, istiyorum ki güzellikleri sizlerle paylaşalım. Sizlere de cennet vatanımızın nadide yerlerini, güzeller güzeli İstanbul’umuzu ve dünyayı gezdirmek istiyorum. Bizim gezilerimiz farklı olacak çünkü gittiğimiz ülkelerde yaşayan kişilerin rehberliğinde normalde gidilmeyen yerlere de gidip, görüp, koşturmaca yaşamadan, sizlere özel sürprizler hazırlayıp, şımartmayı düşünüyorum. 7/ 24 özel şoförlü, lüks aracımızla gezeceğiz. Bana bu telefon numarasından ulaşıp, rezervasyon yaptırabilirsiniz, görüşmek, buluşmak, gülmek, gezmek, eğlenmek, sevgiyle paylaşmak dileğiyle!