Benim babam, herkesin babasıdır! Çünkü koca yüreğiyle herkesi kucaklar, sofrasına buyur eder, sıkıntılarını gidermek için elinden geleni yapar. Her zaman aydın bir kişilik olup, etrafını da aydınlatmış, yol göstermiştir.
Küçüklüğümden beri, baba-kız ilişkisi olarak, çok yakın, samimi, her şeyi konuşup, paylaşabilen, sevgi, saygı çerçevesinde çok sıcak bir iletişimimiz vardır.
Babam iş verir, aş verir, akıl, güven, cesaret, destek, olanak verir. Karadenizlidir çılgın cesareti vardır. Ondan öğrendim, milletimi daha da çok sevmeyi, gözü kara olmayı, Allah sevgisini, herkese yardım etmeyi, değerlerimizin kıymetini, şükretmeyi, en büyük zenginliğin, sağlık, huzur, dostlar, sevdiklerimizle beraberliğin olduğunu, benim biricik annem ve babamdan öğrendim. Ben de yavrularıma aktarmaya çalıştım. Çok şanslı bir evladım, tarihini bilen, Atatürkçü, ülkesini seven, modern görüşlü, Türk aile yapısına, gelenek, göreneklere bağlı bir ailede yetiştim, şükür.
Babalar çocuklarının hayatında çok önemli rol oynar. Baba ATA’dır. Namustur, gururdur, çınardır! Güven verir. Allah kimsenin başından büyüklerini eksik etmesin. Toplum olarak, annesiz, babasızlara da sahip çıkmalıyız, tek istedikleri sevgi ve ilgi. Şehitlerimizin, yavrularını, kendi yavrularımız gibi görmeliyiz.
Babalar Günü elbette bir gün ile sınırlı kalamaz aynı Anneler Gününde olduğu gibi 365 gün 7/24 ‘tür. Sevginin hesabı olmaz.
Babacığımın ve tüm babaların Babalar Gününü kutlarım. Bir öpücük bile onları mutlu etmeye yeter, kıymetlerini bilelim.