Önce Vatan Gazetesinin Değerli Okuyucuları Merhabalar;

Geçtiğimiz hafta içerisinde Karadeniz Gelişim Derneği için gerçekleştirilen geceye,  derneğin başkanlık görevini üstlenen sevgili dostum Çetin Alioğlu'nun ve çok sevgili dostum Yunus Temel'in daveti üzerine Fatih'te Ali Emiri Kültür Merkezinde  ''İyi Günde Kötü Günde'' oyununu izlemeye gittim.  

Oyunun konusu kısaca;  ''Evlilik yaşı geldiği halde ailenin evlenememiş kızı Yeşim’e mahallenin meraklı komşusu Hayriye eş arar. Bu arayış, Ali’nin ailesine söylediği yalanın hiç beklenmedik bir şekilde ortaya çıkmasına sebep olur.''

Bende hem gülerek  birazda duygusalanarak  çoğu zaman kendimizden  bir şeyler bularak bir aile komedisi izledim. Ebru Aksakallı'nın yazdığı Sabri Özmener'in yönetip oynadığı oyunda  oyuncuya Gamze Gözalan, Hüseyin Yaman, Yunus Temiz, Sonnur Şahin, Serpil Hacer Erdem, Özlem Şahin eşlik ediyorlar.

Bu arada 12 Mart kardeşim İnanç'ın, 15 Mart'ta yeğenim Tuna'nın  Doğum Günü herikisininde Doğum Günlerini canı gönülden kutluyor hayatları boyunca sağlıkla sıhhatle başarıyla bir ömür geçirmelerini temenni ediyorum.

Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın...

Saygılarımla...

Kıvanç Terzioğlu