İSTANBUL- 11 Temmuz - 26 Ağustos tarihlerini kapsayan dönemde 3-6 yaş ve 7-10 yaş grubundaki öğrencilere yüzme, binicilik, yoga, basketbol, voleybol, futbol, bahçe oyunları, sanat çalışmaları, mutfak etkinlikleri, İngilizce ve drama alanında eğitim verilecek. Yaz Okulu, bunların yanı sıra bahçıvanlık, reçel yapımı, dikiş, marangozluk gibi yaşam becerisi çalışmaları ile Neşe Erberk Eğitim Kurumlarının İstanbul Ortaköy’deki merkezinde çocuklara keyifli bir ortamda unutulmaz bir yaz tatili vadediyor.

Neşe Erberk Eğitim Kurumları, şimdi çocuklara yaz tatilinde hem keyifli zaman geçirecekleri hem de kişisel gelişimlerini sürdürebilecekle
ri harika bir program hazırladı. Ezberci ve dayatmacı eğitim anlayışı kalıplarından çıkarak, çocukların doğuştan gelen ve zamanla yitirdiği yetenekleri erken çocukluk döneminde profesyonel eğitimcilerin desteği ile fark etmek, geliştirmek ve yönlendirmek amacıyla hareket eden Neşe Erberk Eğitim Kurumları, Yaz Okulu’nda da bu prensibini koruyor. Çocukların sevgi dolu, güvenli bir ortamda, sosyal grup içerisinde kendilerini mutlu hissetmeleri, kendisine ve çevresine duyarlı, özgüvenli, sorumluluklarının bilincinde bireyler olmalarını sağlamak hedefleniyor. Eğitim programında ise Milli Eğitim Bakanlığı’nın programının yanı sıra Gems, Scamper, Reggio Emilia ve High Scope eğitim yöntemleri uygulanıyor.