CEMİL AKOSMAN
İSTANBUL
Her gün farklı bir etkinliğin düzenlendiği Yarı Yıl Sanat Atölyeleri’nde çocuklar; resim, heykel, yerleştirme, tasarım, mimari gibi disiplinleri içeren uygulamalar yapacak. 
Sabah ve öğleden sonraları için iki program seçeneği sunulan atölyede, haftanın  
 her günü, farklı bir program uygulanacak. Çocuklar, iki saat süren programlarda sanat eserlerini inceleyerek, atölye uygulaması gerçekleştirecek. Müzenin kapalı olduğu pazartesi günleri hariç, hafta içi uygulanan programlarda, sergi turu da yer alacak. Pazartesi günü ise odaklanılan konularla ilgili filmlerin kısa gösterimi yapılacak. Hafta içi her gün saat 10.00-12.00 saatleri arasında düzenlenen sabah atölyelerinde, pazartesi günleri “Büyülü Gezegenler”, salı günleri “Örgü Mekanlar”, çarşamba günleri “Çağrışım Albümü”, perşembe günleri “Gizemli Gölgeler”ve cuma günleri “Takı Tasarımı” başlıklı programlar düzenlenecek.
Hafta içi her gün saat 13.00-15.00 saatleri arasında düzenlenen öğleden sonra atölyelerinde ise çocuklar, pazartesi günleri “Kostüm Tasarımı”, salı günleri “Renkli Motifler”, çarşamba günleri “Hayalimdeki Müze”, perşembe günleri “Şapka Tasarım Atölyesi”, cuma günleri “Köpük Kent” başlıklı programlara katılabilecek.