ENGİN SARI
İSTANBUL

Esenyurt Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini dolaşarak merkezde bulunan hayvanlar ile keyifli saatler geçiren İstanbul Esenyurt Üniversitesi öğrencileri, mangal organizasyonu ile bir dönemin yorgunluğunu attılar. 
Kılıç, öğrencilere hayvan sevgisini anlattı
Esenyurt Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu öğrencilerine, Esenyurt Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde, Esenyurt Belediyesi Veteriner Müdürü Hüseyin Kılıç hayvan bakımı, hayvan sevgisinin önemine ve insan yaşamındaki yerine değindi.
Prof.Dr. Simen  “ Ödüllendirmek ve motivasyonu arttırmak için”
İstanbul Esenyurt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Birsel Simen,“ Fakültemizde ve meslek yüksekokulunda toplamda 258 öğrencimiz var. Bu öğrencilerimiz Sağlık Bakanlığının aşı organizasyonu ve Esenyurt Belediyemizin sağlık aktivitelerinde bulunan öğrenciler. Bu öğrencilerimize tarz aktivite yapmak boynumuzun borcudur. Hem onları ödüllendirmek, hem de motivasyonunu arttırmak için bugün mangal partisi gerçekleştiriyoruz “dedi.
Mangal başında sağlıklı beslenme
Esenyurt Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde mangal başında öğrencilere sağlıklı beslenme hakkında bilgi veren İstanbul Esenyurt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Muhsin Öztürk öğrencilere sağlıklı beslenmenin önemini anlattı.