35. yaşını kutlamak adına 11 lansıman teknesiyle görkemli bir defile sunan Uluslararası İstanbul Boat Show, iş dünyası, cemiyet hayatı ve medya dünyasından gelen özel davetlilerine görkemli bir gece yaşattı.


Yat Defilesi, Yacht Türkiye Dergisi ve UBM’in organizasyonuyla Türkiye’de deniz üzerinde düzenlenen tek Marine Fuarı olan “Uluslararası İstanbul Boat Show” 35. Yılını, Suada-Galatasaray Adası’nda kutladı.Gala Gecesi kapsamında gerçekleşen kutlamada adeta şov yapan tekneler davetlilerden büyük beğeni topladı.


“1 milyonu aşkın ziyaretçimiz var”

 Gecesi’nde konuşma yapan UBM EMEA (İstanbul) Türkiye Operasyonlarından Sorumlu Başkanı Haluk Balcı, ”Türkiye’nin ilk, en eski ve en deneyimli Marine Fuar, “ Uluslararası İstanbul Boat Show” 35’inci yaşını kutluyor. 35 yılda Boat Show’a yaklaşık 7.000 firma, 21.000 civarı yerli ve yabancı marka ve 1 milyonu aşkın ziyaretçi katıldı ve yaklaşık 2 milyar dolar da iş hacmi yaratıldı. Amacımız ve en önemli hedeflerimiz ülkemizde yat sektörünün ve denizcilik kültürünün gelişmesine katkı sağlamaya devam etmek. İnanıyor ve biliyorum ki, Uluslararası İstanbul Boat Show, daha uzun yıllar sektöre liderlik etmeye ve hem katılımcılarına hem de ziyaretçileri için ilklere imza atmaya devam edecek” ifadelerine yer verdi.

Seçkin konukların bir araya geldiği gecede Türkiye’nin ve dünyanın büyük organizasyonlarda yer aldığı Number One Yayın Yönetmeni Mert Hakan DJ’lik yaparak tüm davetlilere eğlenceli bir gece yaşattı.

 Özel Haber: Elif Günay