Sömestr tatilinde çocukların büyük heyecanla beklediği 'The Underwater Paradise' geçtiğimiz hafta sonu Volkswagen Arena’da çocukları doyasıya eğlendirdi.

İSTANBUL- Şaşırtıcı lazer gösterileri, özel efekt ve ışık şovlarıyla harmanlanan ve 7'den 77'ye her yaştan izleyicinin izlerken büyük keyif aldığı muhteşem gösteri 'The Underwater Paradise' izleyicilerden tam not aldı.

Su altının büyüleyici dünyasının kapılarını açan 'The Underwater Paradise' ekibi dev balonlar, hareketli balıklar, ışıltılı kostümleriyle akrobatik gösterileriyle sömestrin en renkli gösterisi oldu. 

Yoğun istek üzerine yeniden 

Geçtiğimiz hafta sonu büyik ilgi gören ve tekrarı istenilen 'The Underwater Paradise' gösteri şovları  6-7 Şubat tarihlerinde Volkswagen Arena’da çocuklarla tekrardan buluşacak.

"Sizler için yeniden"

Gösteri sonrasında bir araya geldiğimiz  'The Underwater Paradise' grubu, Merhaba Türkiye, merhaba çocuklar. Bizlere gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ederiz. Yoğun istek üzerine sizlerle 6- 7 Şubat tarihlerinde tekrardan birlikte olacağız. Gelemeyen hatta gelmiş olup gösteriyi çok beğenen herkesi Volkswagen Arena'daki  gösterimize tekrardan davet ediyoruz" dediler.

"On binler izledi"

Ekim 2011’de Letonya’da ilk sahnelerini 2011 Ekim ayında Letonya'da gerçekleştirdiklerini ileten grup, "İlk gösterimizi Letonya'da yaptık. Ve inanılmaz beğeni aldık. Ardından İtalya, İngiltere, İsviçre, Rusya, Katar, Endonezya, Lübnan ve Çin’de on binlerce kişi tarafından izlenildik. Su altının o güzelliklerini yansıttığımız gösterimizde  çocuklar kadar yetişkinler tarafından da büyük ilgi görüyoruz" şeklinde konuştular.

"Türkleri çok sevdik"

Yaklaşık bir yıldır bu gösteri için hazırlandıklarını belirten grup, Türkiye'ye ilk defa geldikleri söyleyerek, " Türk insanı çok sıcak kanlı. Çocuklar gelince tüm dünya çocuklar çok güzel. Çocukların o enerjileri muhteşem. Şov gösterilerimize hayranlıkla izlediklerini görünce bizlerde sahneden inanılmaz keyif alıyoruz" ifadelerini kullandılar. 

Haber : Elif Günay