İSTANBUL- Grup Gündoğarken'in 'amca' lakaplı üyesi olan uzun bir dönem oyunculuğa da imzasını atan sevilen müzisyen İlhan Şeşen, geçtiğimiz günlerde  Palace Hotel Jumeirah’da kulakların pasını sildi.

Piyanist Burçin Büke'nin eşlik ettiği ve yılların eskitemediği romantik ve hareketli parçaları seslendiren İlhan Şeşen katılımcılarına hoş bir süpriz yaparak gecede hit şarkılarının yanı sıra sevilen yabancı besteleri de yorumladı. 

Pop müziğin sevilen isimlerinden Şeşen akustik performans sergilediği gece de 'Ellerimde Çiçekler', 'Acıdır Aşk', 'Aşk Bitti' ve 'Neler Oluyor Bize' adlı sevilen şarkılarını bir bir dinleyicilerle buluşturdu.

"Burada olmak çok keyifli"

Palace Hotel Jumeirah’da bugün harika bir konsept kurulmuş. Ben buradaki herkese ve siz değerli konuklarıma çok teşekkür ederim. Haydi bu akşam hep birlikte şarkıları söyleyelim. Ruhumuzun gıdası olan o müziği kendimizde hissedelim" dedi.

"Efsane bizlerle"

Palace Hotel Jumeirah Müdürü Pınar Kartal Timer, "Uzun süredir birçok farklı etkinlikler düzenleyerek sevilen simaları sevenleriyle burada buluşturuyoruz. Bugün yıllara meydan okuyan İlhan Şeşen bizimle ve biz bizler için efsane olan İlhan Şeşen'i burada ağırlamaktan çok mutluyuz" şeklinde konuştu.

"Duygularımızı anlayan adam"

Müzik ziyafetine katılan Gonca Karakaş ve Gönül Gültekin, İlhan Şeşen çok sevdiğimiz o duygusal şarkıların mimarı. O bizler için gençlik dönemlerimizde duygularımızı anladığına inandığımız sevilen adam. Şimdi yıllar geçmesine rağmen aynı tatla onun şarkılarını dinliyoruz. Bugün bizler için güzel bir gece olacak. Kendisine ve organizsayonu sağlayan herkese teşekkür ederiz" dediler.


Haber: Elif Günay