İSTANBUL- Merakla beklenen bu güzel aşk filmi için  filmin yönetmen senaristi Semra Dündar ve filmin başrol oyuncularından Melis Babadağ geçtiğimiz gün Elif Günay'a film hakkında detaylar verdi.

“Aşk nerede”nin kardeşi
Bu zamana kadar “Vay başıma gelenler” film serilerinin, “Aşk nerede” ve kısa bir süre önce vizyona giren “Tutmayın beni” adlı sinema filmlerinin de senaristi ve yönetmenliğini üstlenen Semra Dündar beşinci sinema filmi olan 'Oğlan bizim kız bizim' ile ilgili, "Bir süredir komedi filminden çıkıp romantik komedi filmlerine yönelmiştim. Sonrasında 'Aşk nerede'  filmini hep çekmek istemiştim ve şartları oluştuktan sonra onu da gerçekleştirdik. 'Aşk nerede' beni tamamen tatmin eden, her aşamasının harika sonuçlar verdiği bir filmdi ve geri dönüşüde aynı şekilde oldu. Seyirci çok güzel destekler verince ben de aşk komedi filmleri ile devam etmeliyim dedim. Ve  'Oğlan bizim kız bizim' filmini 'Aşk nerede'nin devamı gibi yazdım. Özellikle kadın- erkek ilişkilerine yönelik bir film olsun, kullanamadığım, içimde kalan sahneleri burada ele alıyım istedim. Ve bu film başladı..." dedi.

"En doğru oyuncular başrolde"
"Filmin yapımcılığını Kült Film adına, aynı zamanda filmin müzik direktörlüğünü de yapan eşim Kemal Öğün üstlendi. Cast çalışmalarında tamamen özgürdüm" diyen Dündar, "Sizinde bildiğiniz gibi hikaye ne kadar güzel olursa olsun doğru oyuncu olmadığı zaman o flm kesinlikle yerini bulmuyor. Benim en önemli kıstasım; role uygunluk, sıcaklık, ve samimiyet. Bu sebeple Melis Babadağ çok sıcak ve samimi biri. Daha önce bir çok dizi ve filmlerde rol almış biri. Sizde tanıyorsunuz ki, elektriği çok iyi ve enerjisi çok yüksek biri. Halk kendisini izlemeyi çok seviyor. Benim cast'ım için çok uygundu. Aras Aydın'da keza öyle. Son yılların çıkış adamı olmuş durumda. yakında Kanal D’de başlayacak olan 'Altınsoylar' dizilerinin başrol oyuncusu olacak. Aslında Aras'ı ben keşfedince herkes üzerine düşmeye başladı. Onunda elektriği çok iyi. Bu güzel yüreğinin karşılığını da sevenlerinden almaya başladığını düşünüyorum. Ve filmimiz için en doğru başrolleri kaptık" şeklinde konuştu. 

"Filmde yaparım, bebekte"
Yakında doğum yapacak olan güzel yönetmen Semra Dündar filmi çekerken yaşadığı hamilelik süreci hakkında, "Aslında hamilelik benim beklediğimden daha kolay geçti. Çok keyifli bir süreçti. Bebeğimiz sorunsuz sıkıntısızdı. Ben yapı olarakta olumlu biriyimdir. Zihin olarakta bu süreci hastalık, rahatsızlık gibi görmedim. Doğal süreçte hiç bir sıkıntım olmadı. Biliyorsunuz ki, daha önce bu süreçte iki film çektim. Hamile iken iki film yazıp, iki film çekip; iki filmi de vizyona sokmuşluğum var. Zaten benim için filmi yazıp onu çekmesi çok kısa sürede oluyor. Kışları senaryo çıkarmak için kendimi kapatıyorum. Yazın da hemen çekimlere başklıyorum. Yaz zaten aşk filmlerinin en güzel mevsimi diyebilirim" ifadelerini kullandı. 

"Galalara doymuyoruz"
"Duyguların ve aşkın yaşuı yoktur" diyen Dündar, oyuncularımızın genç olması ve güncel bir aşkı anlatmaları bir kere gençlerin çok ilgisini çekecektir. Onun yanı sıra duygular ve filmin özü olarakta daha biyük ksimin o hissi yakalayacağına eminim. İddialı bir filmle geliyoruz. Bu konuda mütevazi olamayacağım. İstenileni yakaladığımı düşünüyorum. Fragmanlarımıza, afişlerimize ve ekibe olan ilgiden de beğenileceğine eminim. Seyirci sosyal medyadan büyük destek veriyor. Herkese çok teşekkür ederim." diyerek "14 Ekim'de vizyona giriyoruz. 11 Ekim Salı günü akşamı Akmerkez Cinemapink'te galamız gerçekleşecek. 12 Ekim Çarşamba günü Antalya'da ve 13 Ekim'de de İzmir ya da Ankara'da bir gala yapacağız. Onun haricinde özel sürprizlerimizde haklımıza olacaktır. Sosyal medya hesaplarımızdan bizleri takip edebilirler" şeklinde konuştu.

"Diğer filmlerden daha muhteşem"
Yönetmen Semra Dündar'ın ardından tarafımıza film hakkında güzel ipuçları veren filmin başrol oyuncusu Melis Babadağ, "Çok sıcak bir film oldu. Diğer romantik komedilerden daha çok mizasen taşıması benim çok ilgimi çekmişti. Olduka hareketli ve durağanlıktan uzak bir film bulacaklar diyebilirim" diyen Melis Babadağ, "Ben bu seneryoyu gördüğümde zaten çok sevmiştim. Diğer taraflarıda çok zengin oldu. Çok fazla macera vardı içinde ve setlerin çok eğlenceli geçeceğine inanıyordum. Bana farklı deneyimler sundu. Çok mutluyum" dedi.

"Aras ile çok iyi anlaştık"
Aras Aydın ile başrolü paylaşmanın çok keyifli olduğunu söyleyen güzel oyuncu, "Aras ile daha öncesinde hiç çalışma fırsatımız olmamıştı, çok iyi anlaştık. Settlerde çok öncesinde çalışmışız gibi çok iyi uyum sağladık" şeklinde konuştu.

"Tatil yapmış kadar eğlendim"
Bir tatilde yapabileceğim herşeyi bu filmde yaptım şeklinde konuşan Babadağ, " Hareketli ve aktivitesi bol bir tatile çıkmış olsaydım ancak bukadar çok şey yapabilirdim. Biz daha öncesinde de Semra Hoca ile çalışmıştık. Kendisi ekibi çok iyi organize ediyor. Oyuncularlada çok iyi uyum içindeydik. Herkes filmi çok beğenecek. Bizlerde filmi izlemedik. Gala gününü iple çekiyorum" dedi.

"Gala gününe hazırım"
Gala için hazılıklar yaptığını söyleyen Babadağ, "Çok beğendiğim bir eliseyi aldım. Açıkçası çok fazla hazırlıklar yapmayı seven biri değilim. ama bu gala için hazırlıklar yapıyorum. Özel makyözüm ile de hazırlığımı bitireceğim" diye konuştu.

"Sizi mutlu eden film olacak"
Son olarak çok zor dönemlerden geçtiğimizi belirten Babadağ bu filmin insanlara iyi geleceğini söyleyerek, "İçinizi açacak ve modunuzu yükseltecek güzel bir film yaptık. Sizlere iyi geleceğini düşünüyorum. Listelerinizdeki mutlu şarkılardan birini dinleyip nasıl enerji topluyorsanız, tıpkı bu filmde size  güzel enerji veren bir film olacak. Şimdiden tüm izleyicilere keyifli seyirler diliyorum" dedi. 

Oyuncular şarkıyı okudu
Filminin başrol oyuncuları, Bora Öztoprak’ın unutulmaz şarkısı “Seni seviyorum” şarkısı için stüdyoya girdi. Oyunculuğun yanı sıra müzikle de uğraşan Aras Aydın, filmde Melis Babadağ ile, sözü ve müziği Bora Öztoprak’a ait olan “Seni seviyorum” şarkısını da birlikte seslendirdi. Kayıtlar, filmin müziklerini yapımcı Kemal Öğün’le birlikte yapan Erdinç Şenyaylar’ın stüdyosunda gerçekleşti ve ortaya çok eğlenceli görüntüler çıktı.

Özel Haber: Elif Günay