İSTANBUL
FUNDA ÖZDEMİR

Uygulamalı eğitim ortamında, iş dünyasında yeni sentezler, çözümler üretmek için gereksinim duyulan yaklaşımların anlatılacağı program, katılımcılara bütünü görmeyi sağlayacak perspektif kazandırmayı amaçlıyor. Liderlik ve Etkin Yöneticilik Sertifikalı Eğitim programı kapsamında, günümüzün rekabet ortamında özgün çözümler üretecek, modeller geliştirecek ve uygulayacak yönetici kadrosunu yetiştirmek için eğitim verilecek.
Katılımcılar, ortak zeminde vizyon yaratmayı, hedeflere ulaşmak için strateji geliştirmeyi, akıllı riskler almayı, herkesin izleyebilmesi için insanları etkilemeyi, her seviyede işbirliği sağlamayı, kazanan bir takıma, birime ve organizasyona liderlik etmeyi, sonuçlara ulaşmak için yetki vermeyi, kişisel ve takım başarısını ayırt etmeyi, performans standardını belirlemeyi ve çalışanların sorumluluklarını da kapsamayı, sekiz adımda planlama sürecinde yetkinleşmeyi, performans hedeflerini stratejik olarak sıraya koymayı ve akıllı riskler almayı öğrenecek.
Seminerin içeriğini; imaj yönetimi, yönetim becerileri, beden dili, ses kullanımı, stresle başa çıkma teknikleri, ikna eğitimi, zaman baskısı kaynaklı stres yönetimi, pozitif ilişki yönetimi, çatışma yönetimi, liderlikte yeni pradigmalar ve yeni yaklaşımlar, liderlikte ahenk, uyum ve güven yaratmak, ikna mühendisliği, liderlikte NLP, liderlik stilinizi değiştirmek gibi güncel pek çok konu oluşturacak. 
22-23 Kasım’da başlayacak olan eğitim iki hafta sürecek. 24 saatlik eğitimler cumartesi ve pazar günleri saat 10.00 ile 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.