CEREN DEMİRBÜKEN
İSTANBUL
Düzenlenen konsere aileleri ile birlikte 6600 öğretmen katıldı. Konser öncesi, Öğretmenler Korosu şarkıları ile kulakların pasını silerken, Öğretmenler Halk Oyunu Ekibi de yöremizin oyunlarından örnekler sergiledi.
Etkinlikte, 6600 öğretmene protokol tarafından cüzdan takdim edilerek, emekli öğretmenlere Hizmet Şeref Belgeleri verildi. Gerçekleştirilen Yemin Töreni’nde de 350 Stajyer öğretmen yemin etti.
 Kutsi Geç Kaldı
Hayranlarının sabırsızlıkla beklediği Kutsi, yoğun trafik nedeni ile konsere geç kalınca, program sunucusu şarkıcılığa soyundu. Söylediği değişik türden parçalarla salonu havaya sokmak için çabalayan sunucu, Neşet Ertaş'ın sesini taklit ederek, türküsünü seslendirdi.
Trafik nedeni ile konsere geç kaldığını ve bu nedenle koşarak geldiğini açıklayan Kutsi, ''Öncelikle Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ve burada bulunan değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum'' dedi. Herkesin unutamadığı bir öğretmeni olduğunu söyleyen Kutsi, ''Ben de ilkokul öğretmenimi hiç unutmuyorum'' diye konuştu. Eşi ve kızının da katıldığı konserde Kutsi, kızı Ceylin için şarkı söyledi.
Programa AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk, İlçe Müftüsü Hasan Hüsnü Sula, Garnizon Komutanı Erhan Yıldız ve İlçe Emniyet Müdürü Erden Bursalı’nın yanı sıra öğretmenler, öğrenciler ve binlerce ilçe sakini katıldı.