İSTANBUL 
Tasarım ve üretimi tamamen yerli olan ve İstanbulluların oylarlıyla seçilerek üretilen “İstanbul Tramvayı”, 23 Eylül’den bu yana, Berlin’de 2014 InnoTrans Fuarı’nda yurtiçi ve yurtdışında üst düzey ziyaretçileri ağırlamaya devam ediyor. Bugüne kadar İstanbul Tramvayı’nı yerli ve yabancı 4000’i aşkın kişi ve kuruluş ziyaret etti.
İSTANBUL ULAŞIM AŞ., dün sona eren sektörün en prestijli ve en büyük fuarı InnoTrans Fuarı’ndaki standında; Genel Müdür Ömer Yıldız’ın evsahipliğinde, Türkiye’den, TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Berlin Başkonsolosu Ahmet Başar Şen,  Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakler Daire Başkanı Cemal Özdemir, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy’a evsahipliği yaptı. 
Yurtdışından ise sektörün devlerinden, Hyundai Rotem CEO’su, Mekke Raylı Toplu Ulaşım İdaresi’nin Başkan Yardımcıları, SNCF Genel Müdür Yardımcısı, Siemens Metro Araçları Birimi Başkanı, Bombardier Araç Üretim Birimi üst düzey yöneticileri, Saudi bin Laden Grubu Genel Müdürü,  Vossloh Kiepe CEO’su, SYSTRA Başkan Yardımcısı, General Electric Ulaşım Birimi Başkanı gibi çok sayıda üst düzey yöneticiyi ağırladı.
2014 yılı başında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş’ın bizzat lansmanını yaptığı araç, Türkiye’den ve dünyanın her yerinden gelen konuklardan tam not aldı.