İSTANBUL

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde 8 il emniyet müdür yardımcısı ile 14 şube ve ilçe emniyet müdürünün görev yerleri değiştirildi.

Alınan bilgiye göre, il emniyet müdür yardımcılığına terfi eden Cengiz Demircan, Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğünden sorumlu, Hakkı Murat Yavaş, Koruma Şube Müdürlüğünden sorumlu, Ekrem Gülen, Bahçelievler ve Bakırköy ilçelerinden sorumlu, Ömür Ceylan, Yabancılar ve Pasaport şube müdürlükleri ile Hudut Kapıları ve Rehberlik Büro amirliğinden sorumlu, Kadir Yırtar, Trafik Denetleme, Trafik Tescil ve Bölge Trafik Denetleme şube müdürlüklerinden sorumlu olurken, Personelden sorumlu il emniyet müdür yardımcısı Mustafa Şahin ise müdüriyet emrinde görevlendirildi.

Ayrıca, 5 Temmuz'da il emniyet müdür yardımcılığına terfi etmelerine rağmen şube müdürlüğü görevine devam eden Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ömer Burak Aktaş, Güngören ve Zeytinburnu ilçelerinden sorumlu, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Hakan Sıralı, Sultangazi ve Arnavutköy ilçelerinden sorumlu olurken, 3. sınıf emniyet müdürü Necmettin Öztürk ise Personel, Sosyal Hizmetler, Koordinasyon ve Hukuk İşleri şubelerinden sorumlu il emniyet müdür yardımcısı vekilliğine atandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünde 14 şube ve ilçe emniyet müdürünün de görev yerleri de değiştirildi.