Yıldızlı Geceler’in Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde ağırladığı ikinci yıldız olan sevilen sanatçı Candan Erçetin, 29 ve 30 Temmuz’da iki gün üst üste konser verdi.

20 Sanat Yılı’nda 17. kez çıktığı Açıkhava Sahnesi’nin ikinci gününde "Umrumda değil" şarkısı ile açılış yaparak,"Hepiniz hoşgeldiniz. Yıllar ne kadar çabuk geçiyor değil mi? Tam 20 yıl oldu. Bu şarkı ilk söylendiğinde 10 yaşında olanlar, bugün 30 yaşında. Yılların nasıl geçtiğini işte böyle anlıyoruz. Ben de şimdi sayınca fark ettim, bu yılın 20. yıl olduğunu. Ben burdayım. Gitmiyorum, daha yorulmadım. Sizin bu sevginiz oldukça daha nice yıllar birlikte olacağız" dedi. 


"Hoş geldin melek"
Bir dönem büyük ilgiyle dinlenen ve kız çocuk isimlerinde oldukça tercih edilmesini sağlayan "Melek" şarkısı ile, "Ben bu şarkıyı çıkardığımda o dönem kız çocuklarında çokça tercih edilen isim oldu. Ayrıca insanların bu ismi çocukları gibi gördükleri kedi ve köpek gibi sevimli canlarımıza da verdiklerini biliyorum" diyerek,"Sevdiğimiz gördüğümüz meleklerimiz çok fazla. Ama birde görünmeyen meleklerimizde artmaya başladı. Lütfen bunları da bilelim ve onları da hissedelim" sözleriyle şehitlerimize rahmet gönderdi. 


20. Sanat Yılına özel hazırladığı Türk Sanat müziği albümünün müjdesini de veren Erçetin, "Ah bu şarkıların gözü kör olsun" ve "Senede bir gün"  şarkılarını seslendirerek başta Zeki Müren olmak üzere, Sanat Müziği'nin ustalarını andı.


İkinci süpriz
"Herkes şarkı söylemeli” fikrinden yola çıkarak oluşturduğu, iş yaşamından, trafikten, hayatın ağırlığından sıkılan farklı meslek gruplarından insanlarla bir araya gelerek oluşturulmuş bir koro'yu ikinci süpriz olarak sahneye aldı.2 2 kişiden oluşan 'CEP SAHNE' akademisi olarak adını verdiği bu koro ile şarkılarına devam etti. 

Yaklaşık 10 bin kişi'nin bulunduğu Sahnede, "Söz vermiştin", "Onlar Yanlış Biliyor", "Gamsız hayat"Yalan", "Olmaz", "Elbette", "Kırık Kalpler Durağı" gibi sevilen şarkılarını seslendirirken tercih ettiği kostümleriyle de göz kamaştırdı.

Konseri bitirmesi üzerine seyirciler tarafından tekrar sahneye çağrılan Erçetin, hayranlarını kırmayarak geri geldi. Tüm dünyada ve ülkemizde huzurlu, barışlı yaşamayı dileyen Erçetin, "Memleketim" şarkısı ile konserini noktaladı.