Ferry Corsten'a Mixmag tarafından, ''Tartışmasız trance müziğin en heyecan verici isimlerinden biri'' olarak nitelendirilen İngiliz ikili Solis & Sean Truby eşlik edecek.

Yılların eskitemediği isim şu ana kadar farklı isimler altında yaptığı 7 albüm çalışması ve ‘’Made of Love’’, ‘’Rock Your Body Rock’’ gibi tekli hitleriyle ödülden ödüle koşmuş, 2016 yılında ise International Dance Music Awards ve müzik severler tarafından seçildiği ‘’En İyi Trance DJ’’ ödülü ile efsanevi kariyerini iyice taçlandırmıştır.

‘’Corsten’s Countdown’’ adlı radyo programı ile Elektronik Dans Müziğinin geniş spektrumuna haftalık olarak yer veren Corsten, 40 ülkede 210 radyo istasyonu ile milyonlara ulaşarak günümüzde hala bu müziğin tanıtılmasında büyük rol oynamaya devam etmektedir.

Ferry Corsten ile daha önce birçok kez aynı sahneyi paylaşan Ingiliz ikili Solis&Sean Truby, Blueprint turu kapsamında ilk kez İstanbul’da performans gösterecekler. Dünyaca ünlü isimler öncesi lokal isimlerden Juren Vu, Triart, Illumina,Burak&Emre ve Cenk Eroge gecenin ev sahipliğini yapacaklar.

Future Forward Music’in yarattığı etkinlik serisi Future Momentum’un Aly&Fila’dan sonraki ikinci konuğu olacak olan Ferry Corsten, son albümü ‘’Blueprint’’ turu kapsamında müzikal ve görsel bir şölene imza atmaya hazırlanıyor. Corsten, 13 yıl aradan sonra Türkiye’li hayranları ile 9 Mart’ta buluşacak.