MERAL KOÇ ÇAKIR
İSTANBUL
Türkiye'de ise, Elvis Presley Türkiye Resmi Fan Kulübü ve Memeder (Meme Sağlığı Derneği), 8 Ocak Perşembe 2015 tarihinde İstanbul Jolly Joker'de, Serhat Kaner ve grubunun sahne alacağı bir etkinlik düzenleyecek.
Bu etkinliğin amacı, bir taraftan Elvis'in anısını onurlandırırken, bir taraftan da meme kanseriyle mücadele konusunda insanları bilinçlendirmek ve Memeder çalışmaları için kaynak sağlamak.
Elvis Presley, Rock'n Roll müziğinin kralı ve dünyanın en önemli şarkıcılarından biri olmasının yanı sıra, sosyal yardımlaşma derneklerine en çok bağış yapmış olan sanatçıların başında gelmektedir. Günümüzde, Elvis'in kendi kızı tarafından bu sosyal yardımlaşma çalışmaları halen devam ettiriliyor. Elvis Fan Kulübü olmanın birinci şartı ise, yapılan etkinliklerle sosyal yardımlaşma ve bilim derneklerine katkıda bulunmak.
Elvis Presley Türkiye Resmi Fan Kulübü de, Elvis'in doğum günü etkinliğini, Elvis'in yardımsever karakterine yakışır şekilde kutlamayı amaçlıyor. Bu nedenle Memedar ile çalışarak meme kanserine de dikkat çekmeyi amaçlıyor.
Planlanan gecede, ses sanatçısı, kitap yazarı ve eski dizi oyuncusu olan, opera kökenli sanatçı Serhat Kaner, grubuyla birlikte sahne alacak. Kaner, Elvis'in en güzel şarkılarını kendi tarzıyla seslendirecek.