İSTANBUL

Beykoz'da bir çay bahçesinde üzerilerine ağaç devrilen 2 kişi hayatını kaybetti, biri ağır 2 kişi yaralandı.

Beykoz Korusu'ndaki çay bahçesinde, iş yeri sahibi Suzan Özpeynirci konukları ile otururken dişbudak ağacı masalardakilerin üzerine devrildi.

Naime Hülya Bayrak (60) ile Ayfer Ayla Bulut (66) olay yerinde hayatını kaybederken, iş yeri sahibi Özpeynirci ile bir kişi de yaralandı.

İki yaralı Paşabahçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Özpeynirci'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

İki kişinin hayatını kaybettiği olayda hafif yaralanan Ülfer Özer, "Masada dört kişi oturuyorduk. Kurumuş bir ağaç vardı, aniden üzerimize devrildi" dedi.

Beykoz'da çay bahçesinde üzerlerine ağaç devrilmesi sonucu yaralanan iki kişiden Ülfer Özer, "Masada dört kişi oturuyorduk. Kurumuş bir ağaç vardı, aniden üzerimize devrildi" dedi.

Beykoz Korusu'ndaki çay bahçesinde otururken üzerlerine ağaç devrilen Özer, gazetecilere olayı şöyle anlattı:

 "Çay bahçesinde iş yeri sahibi Suzan Özpeynirci ile masada 4 kişi oturuyorduk. Kurumuş bir ağaç vardı, aniden üzerimize devrildi. Ağacın devrilmesi sonucu ben elimden ve başımdan hafif şekilde yaralandım. Ablam ve amcamın kızı ise olay yerinde hayatını kaybetti."

Beykoz Korusu'ndaki çay bahçesinde, iş yeri sahibi Özpeynirci konuklarıyla otururken bir ağaç üzerlerine devrilmiş, Naime Hülya Bayrak (60) ile Ayfer Ayla Bulut (66) olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Olayda iş yeri sahibi Özpeynirci ile Ülfer Özer de yaralanmıştı.