2012 yılında adım attığı dans müzik dünyasında hit şarkıları ve kendine özgü tarzıyla kısa sürede hızla yükselmeyi başaran Carnage, uzun bir aranın ardından İstanbul’a yeniden merhaba diyor!

Big Room, Trap, Hip-Hop, Psy-Trance tarzlarını liste başı parçalar ve ortak çalışmalarla başarıyla temsil eden, muhteşem sahne performansları ile beğeni toplayan Carnage, 10 Mart’ta Volkswagen Arena’da!

Yepyeni dünya turnesi ‘Battered Bruised & Bloody Tour’ kapsamında İstanbul’a dönmeye hazırlanan Carnage ile uzun süre unutulmayacak bir şov 10 Mart’ta sizleri bekliyor!

Bu muhteşem turnenin İstanbul ayağında Carnage’a elektronik dans müziğin en çılgın isimlerinden Tony Junior ve Türkiye’nin en başarılı dj ve prodüktörlerinden Faruk Sabancı eşlik edecek!

Carnage’ın olağan üstü performansının yanı sıra, Temmuz 2017’deki İstanbul performansı akıllardan çıkmayan Tony Junior’ın hareketli ritmlerine ve Faruk Sabancı’nın uzun bir aradan sonra İstanbullu hayranlarıyla buluşmasına sahne olacak BBB Tour, 10 Mart’ta Volkswagen Arena’da.

Biletler için Mobilet!; https://bit.ly/bbbtouristanbul