İSTANBUL-Handan Toprak, 19 Mayıs 1919'un, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'dan başlatıp tüm Anadolu'ya dalga dalga yaydığı inanç ve kararlılıkla başlayan Milli Mücadele'nin, insanımızın el ele vererek kuracağı aydınlık geleceğin başlangıcının tarih sayfalarına yazıldığı gün olduğunu söyledi. 

Başkan Dr. Toprak mesajının devamında, "Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere Türk Milletinin inanç ve kararlılığıyla bundan 97 yıl önce Samsun'dan başlayan bağımsızlık ve kurtuluş mücadelesi Türk Milletinin adını dünyaya duyurmuş, tarihin sayfalarına kazımıştır.

Eğitimle bilimle, kültür ve sanatla, sporla harmanlanmış geleceğimizin gerçek sahipleri gençlerimizin, yarınlarımıza umut ve güneş olacağı inancıyla, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Başta olmak üzere silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum" dedi.

19 Mayıs Avcılar Gençlik Şöleni

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 19 Mayıs Avcılar Gençlik Şöleni düzenleneceğini belirterek, 19 Mayıs Perşembe günü Gümüşpala Paşaeli Kent Parkı Nejat Uygur Sahnesinde Atiye konseriyle ücretsiz olarak gerçekleştireceğimiz 19 Mayıs Avcılar Gençlik Şöleni'ne bütün Avcılarlıları davet ediyoruz dedi.

Haber: Elif Günay