CEREN DEMİRBÜKEN
İSTANBUL
T.C. Haliç Üniversitesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği “2014 Yılının Enleri Ödülleri” sahiplerine verildi. Haliç Üniversitesi Kağıthane Yerleşkesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen törende, yaklaşık 25 kategoride ödül verildi. Ödül alacak isimler, üniversite öğrencilerinin internet üzerindeki oyları ile belirlendi.
Etkinlikte, Burak Özçivit, Bergüzar Korel, Sıla, Beyazıt Öztürk, Şevket Çoruh gibi isimler ödüllerini aldı.
 T.C. Haliç Üniversitesi Genel Sekreteri Erhan Köknar, “En İyi Spor Foto Muhabiri” ödülünü yakın zaman içerisinde kaybedilen Erkan Koyuncu’nun adına oğlu Selahattin Koyuncu’ya, “En İyi Dizi” ödülünü ise Karadayı adına, Bergüzar Korel’e verdi. “Haliç Üniversitesi Özel Medya Ödülü”nü almaya hak kazanan İsmail Küçükkaya’nın ödülünü ise Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç takdim etti. İsmail Küçükkaya kadın, engellli ve çevre haklarına dikkat çekerek, '' Cumhurbaşkanı'ndan daha çok televizyona çıkıyorum. Bu esnada benle beraber ekibim de çok yoğun çalışıyor. Bu nedenle bu ödülü ekibim ve burada olamayıp yargılanan Çarşı grubu adına almak istiyorum'' açıklamasında bulundu.
“En İyi Talk Show” programı ödülünü alan Beyazıt Öztürk’e ise ödülünü, T.C. Haliç Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sn. Avukat Mansur Topçuoğlu, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ile birlikte takdim etti. Beyazıt Öztürk, konuşmaları ile salondakileri kahkahaya boğdu.