Ülkemizde ve çevremizde tarih boyunca insanoğlu’nun gördüğü en gaddar, vahşi ve acımasız günleri yaşıyoruz. Bir yandan Bölücü PKK, radikal islamcı IŞİD, küresel maşa FETÖ’nün yurt içinde yarattığı kan ve gözyaşına ağlarken, sınırımızın hemen yanındaki HALEP’te İran ve Rusya gibi devletlerin desteğindeki Suriye rejimi ve Şii milislerin sivil katliamları, yüreklerimizi dağlıyor. Akdenizin soğuk sularında hayatını kaybeden çocuk, kadın binlerce göçmene ağlarken, yakılıp yıkılmış Ortadoğu coğrafyasında müslümanların müslümanları katletmesi çok acı.

Geçen hafta sonu İstanbul’da maç sonrası Çevik Kuvvet Polislerine yönelik bombalı PKK saldırısı polis ve sivil 44 evladımızı hayattan koparırken, ailelerini ve tüm Türkiye’yi yasa boğdu.

Biz bu acıyı yaşarken, Avrupa Parlamentosu'nun ev sahipliği yaptığı ihanet konsferansında, 'PKK terör listesinden çıkarılsın' kararı alındı... AP’li vekiller, PKK’yı meşrulaştıran bildiri yayımladı. "Avrupa Birliği, Türkiye, Ortadoğu ve Kürtler” temalı konferans AP’nin en büyük gruplarından Yeşiller ve Sosyal Demokratların himayesinde düzenlendi.  AP’nin himayesindeki görüş olarak ifade edilen sonuç bildirgesinde açıkça Türkiye’ye saldıran terör örgütlerine destek verildi, AP’li vekiller de skandal kararların altına imza attı....

Türkiye’de gerçekleştirilen bombalı eylemlerde Suriye’den gelen PKK/YPG’li teröristlerin de yer aldığı gerçeğine ve de yıllardır ABD’lilere bunların PKK’nın Suriye’deki kolu olduğunu söylememize rağmen, 1984'ten beri Türkiye'de terör saldırıları gerçekleştiren PKK'nın güçlenmesinde en büyük destek Batılı ülkelerden geliyor.

Batı Dünyası ve sözde müttefiklerimiz, “demokrasi ve değerler yerine, savaşı”,  “müttefikleri yerine, terör örgütlerini” tercih etmekte, Türkiye'ye karşı ne kadar örgüt varsa onlara kol kanat gerip bize karşı kullanmaktadır.

Ben de soruyorum, İNSANLIK BU MU???

Sizin ülkelerinizde IŞİD terörü eylem yaptığında bir çok ülke liderinin de katıldığı protesto yürüyüşleri yapıldı ve hep birlikte kınadık. Bu teröristleri savunmadık, onlara hak vermedik, islam ülkelerinde Batı’nın tetiklediği zulüm ve savaşların bu eyleme sebep olduğunu söylemedik. Sadece “acınız acımızdır” dedik...

ABD’nin Türkiye’ye düşmanlık eden bu teröristlere açık desteği yetmezmiş gibi, PKK'nın Kandil yapılanmasından sonraki en büyük güç merkezi Avrupa ülkelerinde bulunuyor. Birçok Batılı ülke NATO müttefikleri Türkiye'yi terörle mücadele yalnız bırakmasının yanı sıra son dönemde DEAŞ ile mücadele adı altında terör örgütü PKK/PYD'ye silah ve mühimmat desteği sağlıyor. Batı, PKK'lıların eğitilmesi için bölgeye çok sayıda asker gönderiyor. Bu konuda en büyük rolü ABD üstlenirken, Almanya, Fransa ve İngiltere de PKK/PYD'ye bu konuda doğrudan ya da dolaylı yoldan destek sağlıyor.

İNSANLIK BU MU???

Terör örgütü PYD'nin yapılan silah takviyeleri ile Münbiç-El Bab hattında TSK-ÖSO ittifakına karşı büyük bir saldırı hazırlığı içerisinde olduğu bildiriliyor. Son dönemde ABD yönetimi 7 uçak dolusu roketatar, tanksavar ve otomatik piyade tüfekleri ile birlikte yüklü miktarda askeri mühimmatı Aynel Arap bölgesine indirmesinin dostluk ve müttefiklikle izahı mümkün değil.

Yüzyıllardır bu coğrafyadaki varlığımızı hazmedememiş olan Batı ve Küresel Güçler, “ağacı çürüten içindeki kurttur” misali, içimizdeki işbirlikçileri de kullanarak demokrasi, insan hakları, özgürlük gibi kimsenin itiraz edemeyeceği sloganlarla, terörizmle, finansal manivelalarla ekonomik krize zemin yaratarak, Cumhuriyetimizin tapusu olan Lozan’ı ve sınırlarımızı tartışmaya açmaya çalışmaktadırlar.

Türkiye, dış güçler tarafından kullanılan etki ajanları ile yıkıcı, bölücü ve dinci terör örgütleriyle, içeriden teslim alınıp, dışarıdan vurulmasına ve parçalanmasına yönelik çokuluslu bir saldırı altındadır. Bu nedenle kaosa yol açabilecek, kardeşi kardeşe kırdırabilecek ve bir iç savaşa gidecek yolun taşlarını döşeyenlere karşı uyanık olmalı, kin ve nefretin, ayrımcılığın, ötekileştirmenin, kutuplaşmanın, silah ve şiddetin olmadığı, hukukun üstünlüğünü ve adaleti tesis edecek bir düzen kurmalı, herkese eşit davranıp, sevgiyle kucaklamalıyız.