Evet her şeyin bir zamanı var demiştik. Ve o zaman geldiğinde de birçok şeyin aslında farklı olduğunu göreceğiz demiştik.  Devletin, sırlarını ifşa eden hainler fetö ile beraber hareket ederek sözde gazeteciler ve oyunun büyük parçasının ana temel taşı malum muhalefet siyasetinin aktörleri nasıl bir durumun içinde olduklarını fark eder hale geldi.
Mit tırları ile yapılan ters algı operasyonu tutmadı. Fetöcüler bir bir fire veriyor. Açık kaynaklarda görebilirsiniz.
Takke düştü kel göründü. Sosyal medya da yayımlanan görüntüler ihanetin ne denli sistemli olduğunu gösteriyor. Durdurulan araçtaki mit mensubu, mukavemet göstermiyorum kimliğimi göstermek istiyorum. Diyor yaka paça kimlik gösterilmeden mit mensubunu araçtan aşağı alıyorlar. Orada bulunan savcı cemaatin ihanet görevini nasıl yerine getiririm derdine düşmüş yetki organı vs. tanımıyor.

Mit tırlarına operasyon düzenleyen ekip bu operasyonla devletine baş kaldırmış olup, devletinin gizliliği ifşa etmiştir. Bu operasyonla ilgili görüntüler, medya ve sosyal medya alanlarına servis edilip algılarda oluşturulan Adana’da MİT TIR'larına yapılan baskına ilişkin şok görüntüler. Gibi videolar gösterilmiştir. En çokta yayın yapan kanallar paralel yapının kanalları ve gazeteleri dir. Hem devlete baş kaldır operasyon düzenle, sonra gel algılarda zihinlerde psikolojik harp yürüt. Bunlar hizmet adı altında faaliyete başladı. Okullarda, akademilerde, sınavlarda entrikalarla her yere nüfuz ettiler. Hizmetle başladılar hizmet mizmet dediler meğerse hizmet arkasına gizlenmiş ihanet şebekesiymişler. Konuyu dağıtmadan devam edelim inanın mit tırlarına yapılan operasyonu izledikçe öfkem kabarıyor. Soruyorum bu operasyonu düzenleyenlere. Yabancı gizli servisler ve istihbarat örgütleri terör örgütlerine sevkiyat yaparken neden harekete geçmiyorsunuz. He doğru zaten yabancı servislerle iç içesiniz daha doğrusu onların kucağındaydınız.  15 Temmuz akşamı bu vatanın öz evladından tokattı yediniz bir bir döküldünüz. Tırlarda ne vardı silah mı ilaç mı vs. kimseyi ilgilendirmez. Her ülkenin kendi stratejileri vardır. Biz üzerimize düşeni yapıyoruz ülke olarak. Bu Millet en zor şartlarda bile devletinin yanında olmuştur. Atalarımızdan aldığımız manevi değerler doğrultusunda hareket eden milletiz. Olayı gözlemlemek gerekirse bölgeye açık açık, asker, silah, telsiz vb. sevkiyatı yapan Avrupa ülkeleri bölgede kendi çıkarlarına uygun gruplara destekler gönderirlerken, bu yardımlar basına vs. sızmıyor normal karşılanıyor. Türkiye yardım yollayınca içimize sızmış hainler, dışardaki destekçileriyle basına hatta dünya basınına lanse ediyorlar. Türkler bölgedeki terör gruplarına yardım yolluyor. Gibi Enformasyon savaşı güdüyorlar. Farkındayız Avrupa ülkelerinin neden üzerimize geldiklerinin, içimizde ki hainlerle geliyorlar gelsinler, bizden korkuyorlar. Orta doğuda bizsiz adım atamayacaklarının farkındalar. Ne diyordu   Avrupa Parlamentosu Başkanı Antonia Tajani

“Erdoğan'ın politikalarına katılmıyoruz ama... ancak terörle mücadele ve sığınmacı sorununun çözümünde Türkiye ile iş birliği yapmak zorundayız…”  Evet zorundasınız daha çok şeylere zorundasınız….  2023’e kadar bakın neler olacak?

Unutmadan biz yarı aç yarı tok mücadele etmiş bir neslin torunlarıyız.