2016 yılını geride bırakmaya günler kala, maalesef hiç durmadan acılar yaşıyoruz, hem ülke olarak, hem dünya olarak. İçimiz kavruldu acıdan. Kınamalar, lanetler sürerken, bir türlü bitmiyor terör. Astrologlar savaş enerjisi olduğunu söylüyor. Artık o kadar belli ki, çocuklar bile farkında, bazı güçlerin savaş istediğini. Ve bu açık bir savaş değil, kalleşçe. NEDEN? Elbette kişisel çıkarları için. İnsanın hiç değeri yok! Böyle zulüm görülmüş değil. İnsan olanın içi acır! Yok doymuyorlar katliamlara.

Bizler Türk milleti olarak, inançlı müslüman insanlarız, ruhumuz da savaşçı doğuştan , genlerimizden geliyor, haksızlığa tahammülümüz yok, ezilenin zayıfın hep yanında olduk tarih boyunca, komşumuz aç yatarken biz rahat edemeyiz ve oynanan oyunları görebiliyoruz.

Türk milleti olarak yapmamız gereken en önemli hareket, tek yumruk olmamızdır. Kenetlenmemiz çok önemli, zaten biz acılar ,saldırılar karşısında her zaman bir olmuşuzdur. İç savaş çıkarılmak isteniyor gibi, kanmamalıyız.

İnsan önce kendini sevmeli, saygı duymalı ve bilmeli ki diğer insanlar da kardeşidir ve Allah'ın verdiği nimeti eşitçe paylaşmalı, o zaman hiç sorun kalır mı? Ama şeytan azapta, çoğu kişide hırs tavan yapmış, bencillik de öyle, gözler , beyinler kör, vicdanlar duyarsız kalmış, yürekler soğumuş... Gelin yapmayın. Çocuklarımıza dürüst, saygın, sevgi dolu, insana yakışır yaşamayı miras bırakalım. Sevgi mucizedir. Dünyayı kurutmayıp, iyi baktığımız sürece hepimize yeter. Allah hepimizin rızkını verir inşallah.

2017 farkındalık, duyarlılık, paylaşım ve SEVGİ YILI olsun, diliyorum. Mutlu yıllar temenni ediyorum, sevgi, saygı, huzur ve barış içinde...