Kitap Dünyası

HİSLERİNİ SEVMEK

Yazar EMRAH TOPAK Hislerini Sevmek adlı eserini SİSYPHOS YAYINLARI’ndan çıkardı. Kitap Arka kapağında şu cümlelerle aktarılıyor. Eskir mi insan?

Hiçbir şey olmamış gibi davranabilir misin? İçin acıdığı halde sevmeye devam edebilir misin? Eskiyen ağaçlar olur, eskiyince büyür, gölgesi olur. Oturduğun ağacın bir duldası olur, içinde zaman geçirdiğin bir bahçe olur. Zamanla her şey eskir ama insan eskimez; yaşlansa bile duyguları aynıdır. İnsanın duygusu değişmez, bir anlam da neyi savunuyorsa o doğrultuda gider.

Eskir mi insan?

Yıllar geçse de umutsuz insanın hayalleri değişmez. Herkes kendi yapısı kadar hayal kurar ve öyle de davranır. Zaman geçer, insan yaşadıklarını unutur sanırsın ama asla unutmaz. Değişmeyen, eskimeyen bir şeydir akıl; ne yenisi olur ne de eskisi. Tuttuğun sevdanın kendisi değilse zaten uzaklaşır ve kırılırsın. Gün geçtikçe etrafını hüzün sarar ve ansızın umutsuzlaşırsın.

Eskir mi insan? Duygularını bir hapse bırakıp uzaklaştın mı? Eskir veya unutulur mu gidenler? Bir gün aklıma gelince sen, duruyor zaman ve sana bağlanınca eskisi sanıyorsun her şeyi ama eskimiyor, maalesef ve yeniden olmuş gibi acıyor içim…” Bu kıymetli eseri mutlaka okumalısınız..

Kim Kimdir ?

Mustafa Çağrı Nefes

1994 Ankara doğumludur ilköğretim ve liseyi Ankara’nın Polatlı ilçesinde okudu.2012 yılında Selçuk Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümüne yerleşti. Şu an halen bu bölümde Son sınıf öğrencisi olan Mustafa Çağrı Nefes 2015 yılında Anadolu Üniversitesi Radyo-tv Programcılığı bölümünü bitirdi. 2012 yılında kısa bir süre radyo üniversite ve beraberinde Ün tvde seslendirmen olarak çalışmaya başladı. Mart 2014 ten beride Haber Spikerliği yapmaktadır. .Su an Ün tv ana haber spikeri olarak görev yapan Mustafa Çağrı Nefes kendine has sunumu ve başarısıyla dikkat çekmektedir.

Miray İpekler

29 Mart 1988’de doğdu. Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomi bölümünü başarıyla tamamladı. Profesyonel sporcu olan Miray İpekler 8 yıl yüzücülük geçmişine sahiptir. 1 yıldır modellik yapan Miray İpekler pek çok farklı defile , tanıtım ve projede yer aldı. 100 Engelliye 100 Sandalye projesi kapsamında Murat Günhan defilesinde podyuma çıktı. Miray İpekler bu mesleğe dair yeteneği , çalışkanlığı , pozitif enerjisi gibi özelliklerinin yanında düzgün fiziği , ışıltısı ve güzelliğiyle de dikkat çekmektedir. Tüm bu nitelikleriyle Miray İpekler ismini gelecekte de sıkça duyacağız.

Medya Dünyası

Olcay Akbaba ile Hafta Biterken

Başarılı ve güzel haberci Olcay Akbaba Hafta Biterken programı ile her Pazar 00.00’da Trt Spor Ekranlarında izleyici ile buluşuyor..Gündeme dair pek çok detay Hafta Biterken’de ekrana geliyor..Başarılı ve güzel spiker Olcay Akbaba ayrıca Trt Spor’da spor haberleriyle de ekrana geliyor..

Ödül Töreninde Şıklık Yarışı

KKTC-Türkiye yılın en iyileri töreninde tam anlamıyla bir şıklık yarışı yaşandı. Çok Özel konuklar başarılı fotoğrafçı Emre Deveci’nin objektifinden yansıdı. Ödül sayesinde pek çok ismin yeni projeleri ve çalışmalarına dair detaylar öğrendik . İşte geceden bazı isimler

Reyhan Cansu

Güzel şarkıcı Reyhan Cansu gecede şıklığı ile dikkat çekti.

Şermin Akıncı

Başarılı ve güzel sunucu – oyuncu Şermin Akıncı şu sıralar tiyatro oyunu ile gündemde Akıncı gecede şıklığı ile dikkat çekti.

Sezen Üstek

Son dönemin en dikkat çeken modellerinden Sezen Üstek’de gecenin davetlileri arasındaydı.  

Tamay Kılıç

Bitmek bilmeyen enerjisi ve projeleriyle dikkat çeken başarılı ve güzel sunucu Tamay Kılıç ‘da gecenin davetlisiydi. Tamay Kılıç şıklığı ile dikkat çekti.  

Yeşim Yeşilyurt

Başarılı model ödül gecesinin defilesinde podyuma çıkan isimlerdendi. Güzel model şıklığı ile dikkat çekti.  

Zeynep Köker

Başarılı ve güzel sunucu Zeynep Köker yakın zamanda dikkat çekecek projelerde yer alacağının müjdesini verirken güzelliğiyle dikkat çekti.