MALZEMELER:

600 gr hindi fleto biftek
300 gr mantar
1 adet kuru soğan
1 çay bardağı zeytinyağ
3 adet sivri biber
2 adet domates
10 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı kırmızı biber
1 su bardağı su

YAPILIŞI:

Hindi etlerini küp küp doğrayın ve saç kavurma tavasına yada wook tavaya alın.Zeytinyağ ilavesiyle orta ateşte kavurmaya başlayın.Takribi 10 dakika kadar kavurmaya devam edin.Kuru soğanı küçük doğrayın.
Mantarları halka doğrayın.Sivri biberleri halka doğrayın.Domateslerin kabuklarını soyarak küpler halinde doğrayın.Sarımsakları ortadan boyuna iki parçaya bölün.Kavrulan ve yumuşamaya başlayan hindi etlerine kuru soğanı ekleyin ve kavurmaya devam edin.2-3 dakika arayla hepsini sırayla ekleyin.Hepsini tuz ve kırmızı biberle karıştırın.Suyunu vererek tavanın üzerini bir kapak ile kapatın.15 dakika kısık ateşte pişirin.

Afiyet olsun.