Medya Dünyası

İşte Haber

"İşte Haber" Türkiye ve Dünya’daki tüm önemli ve sıcak gelişmeleri; son dakika haberleri ve canlı bağlantılarla ekrana taşıyor. Güne dair tüm yaşananlar, gündeme damga vuran konu ve konuklar, yorumlar, sorulması gereken sorular, gözden kaçan önemli ayrıntılarla hafta içi her gün "İşte Haber" kuşağında…Sansasyondan uzak, doğru, tarafsız, hızlı ve güvenilir habercilik anlayışıyla, yaşamdan haberdar olmak isteyenler için "İşte Haber"  başarılı ve güzel sunucu Tuğba Dalkılıç’ın sunumuyla kanal A ekranlarında… Hafta İçi Her Gün  / 16:00’da.

Haydi Gülümse



Kitap yazan, şiir okuyan, müzikle iç içe yaşayan milletvekillerimiz, bürokratlarımız “Haydi Gülümse” ile ekrana geliyor. Her bölümünde kendinizden bir şeyler bulacağınız “Haydi Gülümse” TRT Türk'te... Başarılı sunucu Hande Aydemir’in sunumuyla Her pazartesi saat 22.00 'de Trt Türk’te

Biz Bize


Işılay Gedik Hafta İçi Her gün Beykent Tv'de 10.00'da Biz Bize adlı programla ekranlara geliyor..Hayata dair her konunun konuşulduğu programda başarılı ve güzel sunucu Işılay Gedik ilgi çekici konuklarla adı gibi samimi bir program sunuyor.


Kitap Dünyası


Yeni Kitap Heyecanı!


ANTALYA'da yaşayan yazar Zekiye Doğan, büyük ilgi gören 'Yüklüdür Yüreğim-(Yaşamdan kesitler)-)  adlı kitabının ardından şiirleri de bir kitapta toplanıyor.
Yılın belli zamanlarında Hollanda'da kalan Zekiye Doğan, ismine 'Sürpriz' dediği şiir kitabının basımı için Semerci Yayınları ile sözleşme imzaladı. Doğan'ın 233 adet hiciv ve aforizma karışımı şiirinin yer alacağı 240 sayfalık kitabı ağustos ayı sonunda okuyucuyla buluşacak. Yayınevi sahibi Alime Semerci ile yeni şiir kitabının baskıya hazırlık, basımı ve dağıtımı aşamaları için sözleşme imzalayan Zekiye Doğan, Hollanda ve Antalya'da yaşadığı bir çok olayları şiirsel bir dille kaleme aldı. Doğan, büyük bir heyecanla piyasaya çıkmasını beklediği kitabındaki şiirlerini eleştirisel, taşlama ve özgün bir dille oluşturdu, mısralarında ülke değerlerine, dini inanca, öfke, çığlık, ağıt, aşk ve sevgiye de yer verdi. Eserlerinde kişi ve kurumları incitmeden eleştiren Doğan, bir yandan da 'Korku ve Beezboll' adlı gerçek yaşamdan alıntıların yer aldığı kitabının hazırlıklarını sürdürüyor.


Müzik Dünyası


Bana Ne Kısmetler Var


Şarkıcı Dilek Yepyeni single çalışması ile ses getirmeye hazırlanıyor. Bana Ne Kısmetler var adını taşıyan single DMC etiketiyle raflardaki yerini alacak. Single için fotoğraf ve klip çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yönetmen Tamer Aydoğdu ve Fotoğraf Sanatçısı Güneş Kazdal ile renkli çalışmalar yapan Dilek yazın ikinci yarısına hem sesi hem güzelliğiyle damga vurmaya hazırlanıyor.

Dj Ece Toprak Fırtınası


Kadın Djlerin az sayıda bulunduğu müzik piyasası şu günlerde Dj Ece Toprak’ı konuşuyor. Başarılı dj güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Yaz döneminde pek çok etkinliğe katılan ve sahne performansıyla müzikseverleri büyüleyen Ece Toprak önümüzdeki günlerde de çok konuşulacak!


Kim Kimdir ?


Yusuf Baykal Bozkurt


Yusuf Baykal Bozkurt, 20 Mayıs 1982'de Malatya'da doğdu. 1994’te TRT’de; Richy Rich, Afacan Deniz, Jetgiller, Şirinler gibi birçok çizgi filmde seslendirme yaparak medya sektörüne adım attı. Eğitiminin yanı sıra radyo programcılığı ve dublaj sanatçılığı yaparak TRT Haber Merkezi’nde stajyer muhabir olarak çalıştı.
1995’ten itibaren sayısız radyo frekansında çocuk programı yaptı. TGRT Haber Merkezi’nde ve TGRT FM’de perfore haber spikeri olarak görev aldı.
Çok sayıda radyonun ortak yayınladığı haber bültenlerini seslendirerek; Türkiye çapında tanınmış bir sese sahip oldu. ATV Haber Merkezi’nde bir dönem Haber spikeri, editör ve muhabir olarak görev aldı.  Yeni Şafak Gazetesinin TVNET adlı haber televizyonun da Gece Spikeri olarak haber sundu. BBC TURK'de Haber seslendirdi ve Türkçe dublaj yaptı. T.C Başbakanlık Kurumsal seslendirme sanatçısıdır. TBMM, Bakanlıklar ve Kamu kurumlarının; Reklam, Tanıtım ve Kampanya seslendirme çalışmalarını 2007 yılından bugüne BOZKURT yapmaktadır. Çocuklar Duymasın, Kurtlar Vadisi, Süper Baba, Evde Tek Başına 1-2, Vanilla Sky, 007 James Bond, Gemide İsyan - The Bounty, Underground, Interview with the, Vampire(Vampirle Görüşme), APerfect World(Kusursuz Dünya), A Father For Brittany, Cesur Yürek, Kapan (Trapped), Problem Child-Problem Çocuk, Taxi 2, Asterix Sezar'a Karşı, Police Academy, Perili Ev - The Haunting, Büyükanne kuralları, 6 Gün 7 Gece, Ransom(Fidye), Kuşatma - The Siege, Hazine Avcıları, Fantastik Dörtlü, Şeytanın Avukatı, The Matrix, Corelli'nin Mandolini, Prens ve Ben, Dünyalar Savaşı, Samuray'ın Gözyaşları, Kusursuz Fırtına, Özel Tim, Mr. Brooks gibi birçok yabancı ve Türkçe orijinal dizi, sinema filmlerinde dublaj yaptı. Ayrıca sesini birçok reklam kampanyasında kullandı.  2000 yılında Genç Gazeteciler Yarışması Üçüncülük Ödülü, 2003 yılında ODTÜ Grubu 2000’li Yılların Altın Adamları Ödülü, 2004 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı En İyi Şiir Okuyan ve Yazan Dalında Birincilik Ödülü, 2004 yılında Frekans Dergisi Yılın Başarılı Haber Spikeri Ödülü, 2006 yılında Gazeteciler Derneği Yılın Genç Haber Spikeri Ödülü’nün sahibi olan Yusuf Baykal Bozkurt, Gölgeler Diyarında Aşk, Ben Ben miyim?, Yalnızlık..! Gibi kitapların yazarıdır. Ayrıca; Gölgeler Diyarı adlı şiir albümüne sahiptir. Mezuniyetini Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde tamamlayan Bozkurt, Psikoloji yüksek lisans yapmaktadır. Kariyerine Seslendirme, Dublaj, Haber Spikerliği, Eğitmenlik, Yazarlık ve Danışmanlık yaparakdevam etmektedir. Şimdilerde Cine5'teki Gece Haber spikerliği görevinin yanı sıra İstinye Sanat Akademisinin danışmanı ve Eğitmenidir.

Müge Karahan


Müge Karahan 10 Haziran'da İstanbul'da doğdu. İlköğrenim ve lisenin ardından İstanbul Üniversitesi Sigortacılık Bölümünü tamamlayan Karahan medya ve iletişime dair Türkiye'nin saygın eğitim merkezlerinden Kuş Dili Eğitim Merkezinden spikerlik , sunuculuk ve diksiyon eğitimi aldı. Mesleki yaşamına eğitimiyle ilgili işlerle başlayan Karahan medya iş yaşamına Radyo Contact Haber spikerliğiyle adım attı. Neşe Erberk Ajansında çeşitli markalar için modellik , Deniz Tüney ajans ile çeşitli reklam filmlerinde oyunculuk yapan Karahan bir süre bir sigorta firmasında üst düzey yönetici müdür olarak çalıştı. Sonrasında tekrar medyaya dönen Karahan KanalTürk - EuroTürk ekranlarında Güncel Sağlık programını hazırlayıp sundu. Aynı programı aynı isimle Fenerbahçe Tv'ye taşıyan Karahan 600'den fazla program sonrasında bu kez yeni bir isimle Fenerbahçe Televizyonunda Hastalıkta Sağlıkta programını sunmaya devam etti. Halen çalışmalarını sürdüren Müge Karahan bu mesleğe dair yeteneği , çok yönlü birikimi , vizyonu , kendine has sunum başarısı gibi özelliklerinin yanında ışıltısı , pozitif enerjisi ve güzelliğiyle de dikkat çekmektedir. Müge Karahan tüm bu nitelikleriyle gelecekte de adını sıkça duyacağımız çok önemli bir isimdir.

Ece Bayrakçı


22 Şubat doğumlu olan Ece Bayrakçı ilköğrenim ve lisenin ardından Halkla İlişkiler bölümünden mezun oldu. Uzun süre kendine ait Halkla İlişkiler Ajansında çalışan Bayrakçı Asıl olarak ekran önünde olmayı ve insanlarla paylaşımda bulunarak onların gözü ve sesi olmayı istiyordu. Artı bir televizyonunda bu isteğini yerine getirmeye başlayan Bayrakçı ilk olarak yaz aylarında canlı yayında Matrak Mutfak isimli programı partneriyle birlikte hazırlayıp sundu. Daha sonra anne ve çocuğa dair izleyenlerin her türlü sorularının cevabını bulabileceği Küçük Adımlar isimli programı hazırlayıp sunmaya başlayan kendi de 8 yaşında bir kız çocuk annesi olan Ece Bayrakçı halen çalışmalarını sürdürmektedir. Ece Bayrakçı eğitimini de aldığı medya ve iletişime dair çok yönlü yeteneği , başarılı ve özgün sunumu , birikimi gibi özelliklerinin yanında ışıltısı , pozitif enerjisi ve güzelliğiyle de dikkat çekmektedir. Tüm bu nitelikleriyle dikkat çeken Ece Bayrakçı adını önümüzdeki günlerde sıkça duyacağımız isimlerdendir.

Burcu Keçecioğlu


9 Ağustos 1985 Ankara doğumlu olan Burcu Keçecioğlu, Büyükçekmece Lisesi’ni bitirdikten sonra İstanbul Kültür Üniversitesi’nde, Gazeteci Oktay Verel, Haber spikeri ve sunucusu Hülya Aydın, Kenan Işık gibi önemli isimlerden Sunuculuk, Oyunculuk ve televizyon gazeteciliği eğitimi almıştır.
Üniversiteyle birlikte çeşitli spikerlik ve sunuculuk kurslarına da giden Burcu Keçecioğlu bir süre sonra oyunculuğu arka plana alarak televizyon gazeteciliğine ve sunuculuğuna yönelmiştir.
Akademik eğitimini tamamladıktan sonra, spikerlik ve sunuculuk konusunda, Gülgün Feyman, DR. Atilla Sarıkayalı, Orhan Terhan Tan ve Bülent Özveren gibi sektörün duayen isimlerinden diksiyon ve sunum eğitimleri almıştır.
Aldığı eğitimlerle birlikte profesyonel iş hayatına TV8 haber merkezinde spikerlik, seslendirme ve muhabirlik yaparak başlayan Burcu Keçecioğlu, zamanla geniş kitlelerle seslenerek ekranların beğenilen ve takdir edilen bir yüzü olmuştur.
2 seneye yakın bir süre show max, tv8 gibi çeşitli kanallarda sunuculuk, moderatörlük yapan güzel sunucu aynı zamanda bir süre Cıne 5 ekranlarında yayınlanan Şehir ve İnsan programının da sunuculuğuna yapmıştır. Burcu Keçecioğlu halen Atv Avrupa’da Euro Vitrin programıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Burcu Keçecioğlu bu mesleğe dair yeteneği , birikimi , çok yönlülüğü gibi özelliklerinin yanında ışıltısı , pozitif enerjisi ve güzelliğiyle de dikkat çekmektedir. Tüm bu nitelikleriyle Burcu Keçecioğlu gelecekte de adını sıkça duyacağımız çok önemli bir isimdir.