Medya Dünyası

Nevra Öner ile Hafta Sonu Keyfi

Başarılı ve güzel sunucu Nevra Öner , Oğuz Özyaral ile birlikte Hafta Sonu Keyfi programı ile TGRT Haber’de. Her cumartesi ve Pazar 09.00’da Nevra Öner ve Oğuz Özyaral  Gündeme hayata dair ne varsa... Sağlıktan, siyasete... Güzellikten, kültür sanata...Dopdolu içeriğiyle hafta sonunun keyfi olmak için ekrana geliyor. Pek çok farklı konu ve konuk ile Hafta Sonu Keyfi’ni mutlaka izleyin.

Yıldız Yakar ile Gezmek Olsun

Başarılı ve güzel sunucu Yıldız Yakar özgün bir program ile karşınızda..Gezmek olsun tanıtım bilgilerinde şöyle aktarılıyor…Yaşa, dışarı çık, hayatın tadını çıkart... Paranız olsun olmasın amacınız yeter ki gezmek olsun diyen Yıldız Yakar, arabasını, cebindeki parayı, bir kenara bırakıyor, her hafta yapımcısının ona verdiği parayla İstanbul’u keşfe çıkıyor. Bazen 20 bazen 50 bazen180 TL bazen daha da çok parayla İstanbul’un farklı semtlerini dolaşıyor. Toplu taşıma araçlarını kullanıyor, pazarlık yapıyor, aç kalıyor, çok yürüyor, ama asla pes etmiyor. Sıcak, samimi, neşeli, eğlenceli bol gezmeli “Gezmek Olsun” her Pazar 11.00’da 360’ta! Güzel sunucu Yıldız Yakar’ın kendine özgü sunumu ile Gezmek Olsun programını mutlaka izleyin.

2.KKTC Türkiye Yılın En İyileri Ödül Töreni İçin Geri Sayım Başladı

Türkiye’de bu sene CYPAPARAZZİ tarafından ikincisi düzenlenecek olan KKTC Yılın En İyileri Ödül Töreni, Beşiktaş Belediyesi sponsorluğunda Fulya Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek!...
Hem KKTC’nin, hem de Türkiye’nin kendi alanlarında en iyilerin belirleneceği, KKTC-Türkiye En İyiler Ödül Töreni 1 Aralık 2016 Perşembe akşamı sahiplerini bulacak.
Kıbrıs’ın en ünlü magazin dergilerinden biri olan CYPAPARAZZİ’nin düzenlediği organizasyona Türkiye’den BHS Group da eşlik edecek.
Türkiye’nin ve Kıbrıs’ın siyasetçileri, sanatçıları, firmaları ve basını bu anlamlı gecede bir araya getirmek, iki ülke için de büyük anlam ifade edecek.
İki ülke, tek bayrak sloganı adı altında gerçekleşecek olan bu önemli gece, sürprizleriyle, sahne showları, kırmızı halı röportajları ile çok konuşulacak gibi görünüyor. Geceye davetliler arasında siyaset ve ünlü isimler eşlik edecektir. Gecenin sunuculuğunu başarılı sunucu Gökay Kalaycıoğlu gerçekleştirecek. Kırmızı halı röportajlarını ise Elif Çobanoğlu yapacak. Başlıca; AKP MHP CHP İstanbul il başkanları, Beşiktaş İlçesi AKP MHP CHP ilce başkanları, Milletvekilleri, Bürokratlar, Ev sahibi Beşiktaş Belediye Başkanı Murat HAZINEDAR ve diğer belediye başkanları olacaktır. Ünlü sanatçıların başında ise gecede Hande Yener , Orhan Gencebay , Derya Uluğ , Derya SEN gibi birçok ünlü isimin gelmesi bekleniyor. Kıbrıs’tan sanatçılar, siyasi isimler ve tüm Kıbrıs basını da gecede olacaktır. 1 Aralık 2016 Perşembe gecesi saat 19:30’da Kırmızı Halı geçişlerinin ardından tören 21:00’da başlayacak.

Merve Dinçkol ve Öykü Cengiz Milliyet Tv’de

Başarılı haber Spikerleri Öykü Cengiz ve Merve Dinçkol Milliyet’e transfer oldu. Bir süredir Milliyet’te çalışmaya başlayan haberciler Milliyet Tv ekranlarında da programlara başladılar. İki güzel haberci geçtiğimiz hafta ekonomi gündemiyle Milliyet Tv’deydi. İzleyenlerin bir süredir merak ettiği Merve Dinçkol ve Öykü Cengiz’i Milliyet’ten takip edebilirsiniz.

 

Fotoğraf Dünyası

Eren Yiğit’ten Portre sergisi

Eren Yiğit 'in objektifinden 75 ünlünün portrelerinden oluşan Gestus fotoğraf sergisi 30 Kasım Çarşamba'dan itibaren 24 gün boyunca Galata Galeri Bu 'da olacak. Portrelerin satışından elde edilecek serginin geliri sanatçıların seçtiği vakıflara bağışlanacak. Son dönemin en başarılı fotoğraf sanatçılarından olan Eren Yiğit’in bu çok değerli sergisini mutlaka ziyaret edin.

 

Tiyatro Dünyası 

Şermin Akıncı Hayat Sensin ile Sahnede

Başarılı ve güzel sunucu Şermin Akıncı bu kez tiyatro sahnesinde. Kendine özgü sunumu ile dikkatleri üzerine çeken sunucu Hayat Sensin oyunu ile Tiyatro da yer aldı. Geçtiğimiz günlerde Atakent kültür sanat merkezinde sahnelenen oyun büyük beğeni topladı.



Emre Deveci ile Fotoğrafçılığa Dair

Öncelikle bize kendinizden bahseder misiniz ?

24 yaşındayım. Aslen Gaziantep doğumluyum 13 yıldır İstanbul'da yaşıyorum. Balık burcuyum burcumun tüm özelliklerini içermekteyim duygusalımdır. 15 yıldır Fotoğraf sanatçısıyım fotoğrafçılıkla ilgili birçok çalışma yaptım. Bu işe dair farklı şehirlere seyahatlerim oldu.  Marmaris'te Antalya'da ve bunun gibi bir çok yerde bulundum. Açıkça söylemek gerekirse kendimi işime adamış biriyim. İnsanlara bir şeyler öğretmek hoşuma gidiyor. Yardımlaşmayı çok seviyorum karıncayı bile incitecek bir yapıya hiçbir zaman sahip olmadım .

Fotoğrafa nasıl başladın?

Belki biraz farklı  olacak ama  benim hiç bebeklik fotoğrafım olmadı.  Bu da bana bir kıvılcımdı. 1999 Yalova depreminden geldikten sonra bir meslek seçmem gerekti babam karşıma şunu yapacaksın demedi ne yapmak istiyorsun Emre dedi çalışmamda gerekti 1999 Yalova felaketi bizi baya bir etkilemiş maddi durumumuz sıfır benimde ciddi anlamda bir sorumluluk almam gerekti.  Her şeyimizi kaybettik. o gün hemen bizim mahallede bir fotoğrafçının çırak aranıyor ilanını görünce hemen işe başladım ilk haftanın sonunda kendimin de artık olgunlaştığını görüp bende fotoğrafçılığa başlamış bir fotoğrafçı adayıydım..

Bugüne kadar hangi ünlülerle çalıştın?

Bülent Serttaç, Doğuş, Derya Baykal , Billur Kalkavan gibi bir çok sanatçı.

İnternette bir videon vardı biraz ondan bahseder misin ?

Photoshop reklamını çekerken benim kendi stüdyomda bir bayan eleman çalışıyordu. Bunun daha fazla nasıl hızlı yapayım derken müziklerle beraber süsleyip daha hızlı yapmak için elimden gelen tüm gayreti gösterdim . yanımdaki bayan elemanda videoyu gizliden çekip karta atıyordu. Gece bana bir mesajlar geliyor. telefonum kilitleniyor. Tıklanma rekorunu gördükçe çok mutlu oluyorum.

Televizyon programı ve medya ile ilgili çalışmalarından bahseder misin ?

Bu yolda bana yardımcı olan olacak tüm basın mensuplarına arkadaşlarıma öncelikle teşekkürlerimi gönderiyorum Bulunduğum kanallar bu sezon bloomberg  HT’de Prof.Dr. Orhan Kural ve Sibel Çakı’nın  sunduğu lütfen +1 programında işlerinde başarıya ulaşmış ünlü isimlere farklı görsellere taşıyarak canlı yayında photoshop  yaptım gelecek sezonda 4 tv programında daha yapacağım Star , Ntv   gibi kanallarda seyircilerimizin karşısında olacağım.

Sen nasıl kullanıyorsun sosyal medyayı...

Sosyal medyada bir popülerliğim var. Yaptığım işe artık hayranlıkla bakıyorlar.  Sokaklarda bile insanlar benimle fotoğraf çektiriyor sen hızlı Photoshop yapansın diye. Bu da beni tabiki de mutlu ediyor. Twitter. İnstagram , Facebook gibi sosyal medyada hızlı photoshop  videolarımı paylaşıyorum tabi ki buda halkımız tarafından izleniyor sosyal medyayı çok paylaşım yaparak kullanıyorum. 

Fotoğrafla ilgili hedefin nedir ?

Fotoğrafla ilgili  hedefim fotoğrafçılığı çok farklı bir noktaya taşıyıp her fotoğrafta kardeşimiz dürüst işini temiz yapmış dedirtip  her fotoğrafta Emre Deveci imzasını görüp beni gururlandırması benim kendime ilke edineceğim tek noktadır . 

İş dışında neler yapıyorsunuz ?

Ailemle vakit geçirmeyi seviyorum onun dışında deniz kenarına gidip Türk kahvesi ile kendime enerji katıyorum.  Alışverişi çok seviyorum .

Fotoğrafını çekmek istediğin biri var mı  ?

Çocukluğumdan belli bir hayranlık beslediğim birçok sanatçıyla bir araya gelip fotoğrafladığım çok oldu  Tabiki de Değerli Sanatçımız Tarkan'a

Farklı bir hayranlığım var sesiyle yorumuyla o yüzden Tarkan'ın fotoğraflarını çekmek istiyorum ..

Röportaj : Cengizhan KAYA