17 Aralık Halkbankası Operasyonunu düzenleyen CIA’ya bağlı tim ile 15 Temmuz gecesi Reis-i Cumhur’u Marmaris’ten almaya gidecek olan tim aynı Ekip. 
PAG (Political Action Group )&SAD (Special Activites Division)
15 Temmuz Gecesi Amerika'dan İZMİR NATO Üssüne Gelen ÖZEL TİM (NATO Gladiosuna bağlı Takviye gelen ekip.)  15 Temmuz Darbe & işgal planında ABD “den CIA’ye bağlı En üst düzey Özel Tim İzmir NATO üssüne yerleştirildi. CIA “ya bağlı ABD nin en elit timi SAD (Special Activites Division)  Ekibi o gece Marmaris’te kalan Reis-i Cumhur'u almak üzere en yakın NATO üssü olan İzmir’e yerleştirildi.
PEKİ, KİMDİR BU EKİP?
CIA ÖZEL AKTİVİTELER BÖLÜMÜ (Special Activities Division)
Özel Aktiviteler Bölümü (SAD) CIA’nin Ulusal Gizli Servis Direktörlüğü biriminin kontrolünde olan, "özel aktiviteler" olarak bilinen gizli operasyonları gerçekleştiren birimdir. Amerika'nın farklı Özel Kuvvetlerinde bulunan en yetenekli askerlerden kurulan karma bir ekipti.
17 Aralıkta Halk Bankasının Genel Müdürü gözaltına alınmıştı. Gözaltı emrini çıkartan savcılar bugünlerde kaçak ve 15 Temmuz 2016’dan sonra Müebbet Hapis cezası istemi ile yargılanmaktalar.
17 Aralık Operasyonundan 4 gün sonra 21 Aralık sabahı ABD Hazine Bakanlığı Terörizm ve Mali İstihbarat Müsteşarı David Cohen Türkiye’ye giriş yapmıştı. Lakin yalnız değildi. Derin Amerika’nın emri ile CIA "nin Special Activities Division  "Özel Aktiviteler Bölümüne" bağlı Politik ve Ekonomik Suikastlar düzenleyen PAG(Political Action Group) Ekibide Cohenin yanındaydı. Belli ki Ekonomik Operasyon için Türkiye’ye giriş yapmış bulunmaktaydılar.
Peki, PAG nedir Kimlerden Oluşmaktadır?
PAG üyeleri; Amerikan Özel Kuvvetlerinden Navy Seals, Delta Force, Deniz Kuvvetleri Recon ve Hava Kuvvetlerine bağlı Paraşütçülerin en iyilerinden seçilmektedir. İşin özü en iyilerden oluşan karma bir ekiptir. Bu konuyu detaylı aktardım ki Conilerin operasyonlara ne kadar ciddi yaklaştığını görmüş olalım.
PAG’IN Görevleri Özel Politik, Psikolojik ve Ekonomik İstihbarat Operasyonlarını gerçekleştirmektir. Ayrıca Teknolojik ve Siber operasyonları da gerçekleştiren Ekip bunlardır.
David Cohen, İstanbul boğazında, o gün Fetö köpekleri ile lüks teknede yaptığı toplantıyı bitirdi ve yanında ki tim ile Halk Bankası’na karşı operasyona geçti. Operasyon sırasında Cohen ve yanında ki Ekip bazı engellerle karşılaşmalarına rağmen istediklerini aldılar ve akabinde Amerika’ya geri döndüler. Derin Amerika tarafından kendisine verilen görevi Cohen’in yerine getirdiğini nasıl anlayabiliriz peki?
Cohen Türkiye’ye geldiğinde ABD Hazine Müsteşarıydı lakin Türkiye’de düzenlediği operasyondan sonra ABD ye döner dönmez CIA’nın Başkan Yardımcılığına atandı. Yani CIA'nın ikinci koltuğuna. Bu neyin mükâfatıydı sizce?  Anladınız umarım.
Peki, David Coheni yukarı dada bahsettiğimiz Türkiye’ye gönderen Derin Amerika kimdir?
Cohen Ailesi Yahudilerin en köklü ve kutsal soylarından birisidir. Cohenler Dünya baronlarından biri olan Rothschild’lerin akrabasıdır. Hanna Barent Cohen, Nathan Mayer Rothshild ile evliydi.
Cohenler ile Rothshildler arasında iki yüz yıllık bir akrabalık bağı bulunmaktadır. Derin Amerika olarak yönetimde olan güç Rothshild’in liderliğini çektiği ve koalisyona üye olan diğer ailelerden oluşmaktadır.
17 Aralık’ta Halk Bankası Operasyonunu yapan Ekip,15 Temmuz Gecesi de İzmir NATO Üssündeydi. 
Dostlarım Darbe-İşgal Girişimini CIA'nin ve Gladionun yönettiğini hepiniz biliyorsunuz, darbecilerin listesinde birinci ismin Reis-i Cumhur’un olduğunu da biliyorsunuz. 
Peki, Marmaris’e Reis-i Cumhuru almak için gelen (soruları çalarak ) SAT Komandosu olanları, on gün arazide dayanamayacak kadar niteliksiz olan Fetö köpeklerinin yollanmasının nedeni ilk gelecek olan time bizim tarafımızdan operasyon çekilmesidir yani PAG’a & SAD’a
Onaltı İstihbarat Teşkilatına sahip derin Amerika ve CIA bu kadar Amatör düşünüyor olamazdı. 
O gece Amerika’dan gelen ekip yediği operasyon yüzünden yerinden kıpırdayamadı. Ve yedek ekip olarak bekletilen bu niteliksiz Fetö ajanlarını Marmaris’e yolladılar. 
Peki ya Sonuç? On gün araziye dayanamayanlar, SAT’ın S’si bile olamayacaklar koşa koşa Marmaris’ten kaçtılar. Hal bu ki almaya gelmişlerdi. O gece Derin Amerika’nın süper gücünden eser kalmadı, EvelAllah Milli ve İnançlı Kadrolar Karşısında…
Yanındayız Seninleyiz Başkomutan!  Sen Ne Dersen O.!