Kim Kimdir? 
Duygu Özçelik
5 Şubat 1990'da İstanbul'da doğdu. İlkokul hayatı ilkokul sessiz, sakin, utangaç bir o kadarda sosyal geçen Özçelik'in spor çocukluğundan gelen vazgeçilmez bir hobisi oldu.ilkokulda atletizm takımının en başarılı minik kızı olarak 1 altın 2 gümüş 1 bronz madalya ve bir kupa ile başarısını ispatladı. Lisede ise basketbola yöneldi..3 yıl okul takımında pivot oyuncu olarak okulunu temsil etti. Bütün bu birikimin ardından beden eğitimi öğretmeni olmak için spor akademisi bölümüne hazırlığa başladı.. Yoğun geçen antrenmanlar sonucunda büyük bir hayal kırıklığıyla başarılı sonuç alamadı...10 saniyeyle dereceye giremedim ve o 10 saniye Duygu Özçelik'in hayatının rotasını değiştirdi. Tekrar üniversite sınavına girdi ve İstanbul Arel Üniversitesi  Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümüne yerleşti. Okulun ilk senesinde Bengütürk Tv'de çalışmaya başladı. Çalışmaya başladığı ilk sene hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan "Önce Sağlık" adlı sağlık programın sunuculuğunu yaptı. 1 seneyi aşan bir süre devam ettikten sonra işin mutfağında yani rejide yönetmen olarak çalışmaya başladı...Rejideki görevi devam ederken bir yandan da TV5'ten gelen teklifle Sağlıklı Hayat programının sunuculuğunu yapmaya başladı...TV5'te 5-6 ay kadar kısa süren bu programın ardından yeniden Bengütürk Tv'de "TeknoTürk" adlı teknoloji programını sunmaya başladı... Yaklaşık 1 buçuk yıl süren programın ardından toplam 4,5 yıl süren Bengütürk serüvenini noktalayan Duygu Özçelik hem kamera önü hem kamera arkasında 4.5 seneyi tamamladıktan sonra TGRT Haber'de kamera arkasında yönetmen olarak görev almaya başladı. Duygu Özçelik bu mesleğin hem kamera önü hem kamera arkasında olmak üzere tecrübesi , birikimi pozitif enerjisi gibi özelliklerinin yanında ışıltısı ve güzelliği ile de dikkat çekmektedir. Duygu Özçelik tüm bu nitelikleriyle gelecekte de adını sıkça duyacağımız çok önemli bir isimdir. 

Haftanın Kitabı
Güzellik Zor Hikaye 
Başarılı sunucu Tuğba Ünal'ın ekranlarda da seslendirdiği birbirinden güzel şiirleri bu kez kitap olarak İtalik Yayınlarından Güzellik Zor Hikaye ismiyle çıktı. Güzellik zor hikaye hem kadın hem de erkek için yazılmış dolu dolu bir şiir kitabı. Erkek için bir kadına ulaşmadaki zorluklar mücadeleler kadın için ise dünyada kadın olmanın zorluklarını içeriyor. Hele ki kadın hem güzel hem de iyi niyetliyse vay haline diyor Tuğba Ünal. Güzellik zor hikaye'de Ünal kendine has naif bir dil kullanıyor. Ayrıca Tuğba Ünal çok yakın bir zamanda şarkı - şiir karışımı bir albümün hazırlıklarına başlıyor. Şiir okumayı sevenler mutlaka Güzellik Zor Hikaye'yi Tuğba Ünal'ın dizelerini okumalı. 
ölüme benzer duraklardan geçiyorum 
önümden garip hüzünlü bir rüzgar geçiyor 
rüzgar, geçtiği yolları anlatıyor 
kadın diyor güzellik zor hikaye 
yine içimi titretiyor 
bir el tutuyor 
bir çift göz bakıyor 
güzellik içteyse 
etrafın deli divane 
güzellik zor hikaye


Medya Dünyası
Perde Arkası
Sinemaya dair her şeyi içinde bulunduran program: Perde Arkası Beyaz Tv’de ekranlara geliyor…Vizyona giren filmler, Sinema dünyasından son haberler, Merakla beklenen filmlerin gala görüntüleri, Sürpriz konu ve röportajlar Hepsi Perde Arkası’nda! Seyir zevkine yön veren program: Perde Arkası başarılı sunucu Funda Karayel’in sunumuyla Her cumartesi saat 14:00'da.  


Uzay Çağı 
Uzay Çağı başladı, uçuşa geçiyoruz! Anı Sağkan'ın kaptanlığındaki bilim-teknoloji rehberinin her bölümünde uzay gemisi Çaça izleyenleri maceradan maceraya sürüklüyor. Siz de gemi kalkmadan yerinizi alın. Her bölümde birbirinden ilginç yeni gelişmeler Anı Sağkan'ın renkli sunumuyla ekrana geliyor. Uzay Çağı ekrandaki birbirine benzeyen programlardan sıkılanlar için çok güzel bir seçenek. Uzay Çağı Perpa Tv'de.