GÜNÜN GÖKYÜZÜ KALİTESİ

Bugün;25 KASIM 2015 ÇARŞAMBA Ay Boğa burcunda olarak güne başladık. Saat 03:26 itibari ile Ay ikizler burcuna geçene kadar boşlukta ilerleyecek.

Ay boşlukta iken akışta kalmak ve herhangi yeni bir olayı başlatmamak önemlidir…

Akşam üzeri saat 19:16 ‘de Ay İkizler burcuna geçecek. Ay ikizlerde iken hız kazanırız.

Bu günlerde bir olaya konsantre olamaz karşılaştığımız olaylar ve konularla yüzeysel ilgileniriz… İkizlerdeyken bilgiyi alır kullanır ve hızla başkalarına iletiri. Bu nedenle dedikodunun da yapıldığı günlerdir.

Medya alanında da haberler hızla yayılır. Hızlı bir şekilde gündem değişir.

Dolayısı ile derine inmeyen yüzeysel haberler daha çok gündemdedir. Magazin olup bazen de asparas haberler bugünlerde çokça yayılır…

Bugün arka arkaya iletişim gezegeni Merkür’ün ün önemli açıları gerçekleşecek.

Sabah saat 06:56’de Merkür’ün Satürn ile kavuşum açısı ile; fikirlerin ve sözlerin ciddilik kazanacağını söyleyebiliriz..

Ticaret ile ilgili konularda bir yavaşlama olabilir. İletişim ve işleriniz ağır ilerlemeye başlar….



Bu açıyı takiben saat 09:14 itibari ile bu sefer Merkür’ün Neptün kuracağı kare açı ile; zihinde bulanıklık olabilir. Zihninizi bulandıran haberler bu Ay ikizler gününde sıkça duyulacak…

Unutkanlık yaşayabilirsiniz. İletişimde de sorunlar yaşanacağından özellikle deniz ile yapacağınız yollarda biletinizi unutarak yola çıkmanız mümkün )

Akşam üzeri saat 18:31’de Merkür’ün Mars ile arasında kuracağı uyumlu açının etkisiyle

Aklına geleni yapmak isteyeceğiniz saatlerde olduğunuzu gösterir.

Trafik kazası riskleri artar.

Rekabet içerin ama özensiz işler görülür.

Bir sürü işe bir anda başlar fakat bir çoğunu bitiremezsiniz…

Bugün; Türkiye için önemli olan Mars dönüş haritası Türkiye’nin 4. evinde 24. derecesinde gerçekleşmektedir. Ayrıca 11. Evin konularını da bağlamaktadır. Bu enerjiler bir sonra ki Mars dönüşü olan 3 Kasım 2017 kadar geçerlidir. Dolayısı ile ülke içi agresyonun, ve şiddetin önümüzde ki 1 yıl için de geçerli olacağını, ayrıca ülke içi muhalefetin rekabet ve mücadele içinde olacağını bu konumlanmadan anlayabilmekteyiz…


Gece yarısı saat 03:25’de Ay’ın Jüpiter ile 120 derecelik açısı ile duygularda abartı yaşanır. Çoşku görülür ve tutamayacağınız sözler verebilirsiniz…

Bu günlerde abartı iştahta da görülür dolayısı ile kilo alacağınız da günlerdir…

Bu açı aynı zamanda ruhanilikle de ilgili bir açıdır. Ruhani tarafınızın da besleneceği bir açı olarak değerlendirebilirsiniz…

Akşam üzeri saat 17:28’de Ay’ın Ay Düğümleri ile uyumlu açısı altında gelecek ile ilgili konularda hislerinize güvenerek hareket eder ve genelde doğru kararlar alırsınız…

DOLUNAY

DOLUNAY’IN ŞİFRELERİ:

26 Kasım saat 00:44 itibari ile (İstanbul saati) İkizler burcunun 3 derecesinde (hava elementinde), İkizler Yay aksında ve 3-9 evlerinde bir Dolunay meydana gelecek…

  • Dolunay İkizler burcunun 3 derecesinde ve 9. evinde gerçekleşiyor. 4.ve 10 evleri yönetiyor. 11. Evi de buraya bağlıyor.

  • Dolunay 3 derece/İkizler ile; Güneş 3 derece/Yay, Satürn 8 derece/ Yay ve Merkür 8 derece/Yay ile karşıt açıda. 3-9 aksında.

  • Dolunay 3 derece/İkizler ile; Mars 7 derece Terazi burcunda üçgen açı ile temas kuruyor 1. evden. (2. ev konularında mücadele rekabet)…

  • Dolunay 3 derece/İkizler ile; Neptün 7 derece Balık ile kare açıda 6. evden.

  • Dolunay’ın yükseleni 17 derece Başak. Yöneticisi Merkür 8 derece Yay burcunda 4. evde. Ayrıca 10. evi buraya bağlıyor.

  • Haritanın AY LORDU Merkür 8 derece İkizler ile MC tepe noktasını ve 10. evi yönetiyor. Ayrıca yükselen yönetici olup 1. evi bağlıyor.

  • Merkür 8 derece Yay ile yönetici gezegeni Jüpiter/ Başak ile asc de 1.evde.

Ve MC tepe noktasını yönetiyor.


AÇILIMI:

Dolunay İkizler burcunun 3. derecesinde. Fakat günün ilerleyen saatlerinde Ay’ın ilerlemesiyle Satürn’e karşıt ve Neptün ile oluşan kare açısı ile bir “T-Kare” stresli açı kalıbını oluşturuyor olacak.

Dolayısı ile ilerleyen saatler kısıtlanmalara, engellere ve hayal kırıklıklarına neden olabilecek enerjileri de barındıracak.


Bu stresli enerjinin çözüm bulacağı yer; 13 derece Plüto /Oğlak 5. ev girişinde.

Bu da; keyif aldığımız, severek yaptığımız işler, hobilerimiz, yeteneklerimiz. Çocuklarımızla olan ilişkilerimiz de yaşadığımız hayal kırıklıklarımız, sevgilimiz veya aşkımızla iletişimimizde yaşadığımız hayal kırıklıklarını yenmek için tüm keyif aldığımız işlerde, hobilerinizde ve yaratıcıklıklarınızda bir “değişim dönüşüm” yaşayacağımızı, yeniden yapılanacağımızı anlayabiliriz.

Dolunay’ın, İkizler burcunda, 9. evde gerçekleşiyor ve 10 evi yönetiyor olması; yabancılar, uzak yerler, yabancı kültürler, eğitim hayatı, din ve hukuksal konularda bazı şeylerin açığa çıkması, deklare edilmesi olarak yaşabileceğimizi göstermekte.

Ayrıca 10. Evi yönetiyor olmasıyla tepe noktasında kendini ortaya koyan, beyan eden otoriteyi de anlatır.


Ancak bu durumlar ortaya çıkarken; karşıt durumda duran Güneş, Merkür ve Satürn’ün Yay burcunda konumlanması ile;

  • basın ve yayın alanında, toplumsal kimliğimizi etkileyecek; sözler, yazılar, engellemeler, kısıtlamalar yaşanabilir. Fanatik kimlik, toplumsal sözler, katı kurallar ile Dolunay’ın etkisi ile açığa çıkan durumlarda gerginliklik ve stres yaşanabilir.


Dolunay’ın Mars ile kurduğu uyumlu açının etkisi ile;

  • maddi ve manevi değerlerimiz” hakkında kişisel mücadelemizi diplomatik şekilde gerçekleştireceğimizi anlatabilir.


Dolunay’ın bir başka kontağı ise Neptün ile kurduğu 9. evden 6. eve kare açı.

  • Bu da muhtemelen universitelerde, yabancılar veya hukuksal alanda açığa çıkan konularda, muhtemelen güvenlik alanında çalışanların veya diğer uniformalı çalışanlar (askerler, polisler, güvenlik görevlileri veya doktorlar, avukatlar , hakimler gibi) fedakarlıkları, kurban durumları ve hayal kırıklıkları gündeme gelebilir.

  • Mutemelen mültecileri de ilgilendiren hukuksal konularda bazı hayal kırıklıklar da söz konusu olabilir.


Dolunay’ın imajı ve yükselen yöneticisi merkür’ün IC’ye yerleşmesiyle;

  • kendimizi ortaya koyuşumuz köklerimizle yüzleşmek ve içsel bir eleştiri söz konusu olabilir.

Dolunay’ın kuracağı sert açılar ile bazı köklerimiz ve atalarımız ile ilgili negatif eleştirilere maruz kalacağımızı görebiliriz.

  • Özeleştirimiş imajımızı iyileştirecek şekilde atılacak adımlarımızı anlatıyor olabilir. (Asc’ye konumlanmış Jupiter Başak ile)…


Yarın Dolunay’ın Türkiye’ye etkisini okuyabilirsiniz..


Sağlıkla