Bugün; 14 AĞUSTOS 2015 CUMA Güne Ay Aslan burcunda olarak güne başladık…AY ASLAN’DA iken; hayatı neşeli tarafından ele alır organizasyon becerimizle, yaratıcılığımızla  ve kimliğimizi ortaya koyarız. Başkalarının hayatlarına neşelenmeleri konusunda dokunuruz. Dolayısı ile Ay Aslan’da iken hayatı neşeli tarafından ele alırız. Ay Aslanda iken her şey netlik ve gerçekliği ile sergilenir. Gizliliklere karşıdır Aslan. Bu nedenle bazı skandal olayların duyulmasına da neden olur bu süreç.

Ay Aslan da iken yaptıklarımızla onay almak isteriz. Takdir görülmeyen davranışlarla karşılaştığımızda, muhtemelen içinde bulunduğumuz gurubun kendimize uygun olmadığını düşünebiliriz…

AYIN GÜN İÇİNDEKİ AÇILARINA BAKARSAK:

Öğleden önce saat 10:46 itibari ile, Ay’ın  Jüpiter ile uyumlu açıları altında abartı hakimdir. Bu açının etkisi ile duygularda çoşku yaşanır. Bu çoşku ile tutumayacağınız sözler verebilirsiniz. Bugün ruhanilikten duygusal olarak beslenilir.

Öğleden sonra saat 15:36 itibari ile  Ay’ın  Uranüs üçgen açısı ile, ani gelişen şok edici duygusal durumlara neden olabilen durumlar yaşanır. Bu bazen geçmiş bir olayın aniden hatırlanmsıyla olur. Şok etkisi yaratan bu olaylar, düzelsin diye saklı oldukları yerlerden çıkarlar aslında. İçgüdüsel bir durumdur. Sezgisellik üst oktavdan yaşanır. Dünya üstü bir katmandan bilgi içgüdüsel olarak dışa sızar. 

Öğleden sonra saat 21:25  itibari ile Ay Venüs kavuşumu ile ikili ilişkilerde duygusal haz ilişkisi kurulur. Hoşgörü yükselir. Kadınlardan yana şansın olduğu bir dönemdir.

Harcama yapmaktan hoşlanılacağı için, fazla harcama yapmamaya dikkat edilmelidir.

YENIAY:

Bugün saat 17:53’de Aslan burcunun 20 derecesin bir Yeniay yaşayacağız.

Bu Yenıay, ortaklıklar, birlikte yapılan projeler , ortak kazanımlar, krediler, başkalarından elde ettiğimiz gelirler, miraslar ile ilgili atılacak yeni adımlar ve yeni ortak projelerimizin tohumlarının atılacağı bir dönemi anlatıyor…

Ortaklıklar, birlikte adım atılan ancak yolunda gitmeyen ortaklıkların dönüşümü veya ilerleyemeyen ilişkilerin de bitimini de anlayabiliriz bu Yeniay’dan.

TÜRKİYE ICIN YENIAY:

Türkıye için bu Yeniay maddi alanda yapacağı yeni düzenleme ve yeni başlangıçlarını anlatıyor.

Basın medya alanında Yeni düzenlemeler, hatta bazı iyileştirici durumlar fırsatlar yaşanacağını gösteren bir Yenıay. 

Muhtefik ülkelerde ani beklenmedik bazı gelişmelerden dolayı, “yaraların sarılması amaçlı” bazı yatırımlar yapılacağı da gözleniyor.

Fakat Finalsal piyasanın rayına oturması ancak 11 Eylül olan tarihi gösteriyor ( Venüs direk hareketine dönecek)…

Muhtemelen  borsada medya, teknoloji, enerji özellikle elektirik şirketlerine yatırım yapılması veya yabancıların buraya yönelmesi mümkün olan göstergeler var.

Ayrıca ülkenin teknolojiye, enerji sektörüne ve keşiflere yönelik bazı yatırımlar yapılacağını gösteren muhtemelen askeri alana ayrılacak bir bütçeyi gösteriyor bu yeniay…

Yarın ki yazımda daha detaylı bir Yeniay analizi yazısı olacaktır.

JÜPİTER’İN BAŞAK BURCUNDAKİ BİR YILLIK ETKİLERİ

İki gündür yazdığım ve kalan son üç burcuda aşağıda bulabilirsiniz.

OĞLAK ve YÜKSELEN OĞLAKLAR: 9.ev

Jüpiter’in 13 aylık Başak burcunda ki bu yolculuğunu siz 9. evde yaşıyorsunuz. 

Dolayısı ile siz akademik yaşantınız, yüksek eğitim alanınızda olumlu fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yurt dışına gitme fırsatları da yakalayabilirsiniz. Bu dönemde hayatınıza çok sayıda yabancı uyruklu kişiler girebilir. Yabancılarla yaptığınız işlerden bereket getirecek fırsatlar yaşayabilirsiniz…

Yabancılarla yapacağınız seyahat üzerine işlerden, yabancı kültürlerden veya inanç turizminden gelir sağlayabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz…

Ancak yakın çevrenizden Neptün (balık karşıtlığı) beklediğiniz desteği göremeyebilir ve hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.  İhtiyacınız olan disiplin sizin kendi içsel gücünüzden gelecek.

Özellikle 8 Ekim 8 Kasım arasında ki süreci hem yüksek eğitim, yabancılarla işleriniz veya seyahatleriniz olarak değerlendirebileceğiniz ve kazanç sağlayacağınız fırsatlarınız için harekete geçeceğiniz süreçtir…

KOVA ve YÜKSELEN KOVALAR: 8.ev

Jüpiter’in 13 aylık Başak burcunda ki bu yolculuğunu siz 8. evde yaşıyorsunuz. Dolayısı ile maddi  ve manevi değerleriniz, ortaklarınızla yaptığınız işlerden gelir artışları ve fırsatlar yaşayabileceksiniz. Birlikte yapacağınız işlerden kazanç, miraslar veya kredilerden gelirler olarak yaşayabilirsiniz Jüpiter’in sunacağı bereket fırsatlarını. 

Ancak şahsınızın  maddi konularda ki yetersizliğiniz sonucu ortak işlerden gelecek gelirlerde engeller yaşayabilirsiniz. Partneriniz sizin hakkınızda  hayal kırıklığına uğrayabilir veya beklediği fedarkarlığı yapmadığınız konusu prtak işlerden kazanacağınız gelirlere engel olabilir. 

Ancak sosyal çevreniz sizi zaman, zaman hayallerinizin aşırı olduğu konusunda uyarabilir ve sizi disipline edebilir.  

Önümüzde ki 13 aylık süreç size hasta olduğunuz konularla ilgili şifalanma fırsatları sunacaktır.  

8 Ekim ve 8 kasım arası  ortaklarınızla işlerinizi aktif etmek için olumlu enerjiler yaşayabilirsiniz…

BALIK ve YÜKSELEN BALIKLAR : 7.ev

Jüpiter’in 13 aylık Başak burcunda ki bu yolculuğunu siz 7. evde yaşıyorsunuz. Dolayısı ile ortaklar ve partneriniz ve de açık düşmanlarınızla ilgili konularda yaşayacaksınız bu süreci.

Düşmanlarınızın sayısı çoğalabilir. Ancak bu süreçte size zararları normalde olacağı kadar fazla olmayacaktır…

 Daha çok partnerinizin sağlayacağı fırsatlardan gelir ve şans gelebilir. Ancak şahsınızın hayalleri veya yaşadığınız kafa karışıklığı yüzünden eşinize engel olma potansiyeliniz de mevcuttur. 

Hayellerinizin sınırları kalkar ve aşırı çoşkulu hareketler neticesinde hayallerinizde uçabilirsiniz.Muhtemelen patron ve kariyer alanınızdan alacağınız uyarılar sonucu ayağınız yere basacaktır. Kendinizi adarcasına bu konuya yöneldiğinizde kesinlikle fırsatlar yaşayacaksınızdır.

8 Ekim ve 8 Kasım arasını eş veya partnerinizle projelerinizi aktif etmek için olumlu bir süreçtir.

Diğer burçlarla ilgili yorumu aşağıda ki linklerden bulabilirsiniz…

http://www.oncevatan.com.tr/gunun-gokyuzu-kalitesi-makale,33701.html

http://www.oncevatan.com.tr/gunun-gokyuzu-kalitesi-makale,33697.html

Sağlıkla

Astrolog: Özlem Çetinkaya YILMAZ