Bugün 30 HAZİRAN 2015 SALI Ay Yay burcunda güne giriş yaptık.
Ay Yay’da iken din felsefe ve ruhani tarafımızdan beslendiğimiz bir süreç yaşarız.
Seyahatler farklı kültürler ilgimizi çeker ve bundan duygusal olarak besleniriz…

Akşam saatlerinde saat 21:19 itibari ile Ay Oğlak burcuna geçene kadar boşlukta ilerleyecek.
Ay boşlukta iken her zaman hatırlattığım gibi; yeni bir girişimde bulunmayıp, daha önceden başlatılmış işleri akışta bırakmak yerinde olacaktır…
Ayın enerjisi boşlukta olduğu zamanlar kontrol altına alamayacağımız kadar güçlüdür. Müdahele edersek sonuçtan memnun olmayız…

ÖNEMLİ GEZEGEN HAREKETLERİ:


Sabah saatlerinde saat 06:18’de kesinleşen  Venüs’ün Jüpiter'in uyumlu açıları özellikle diğer insanlarla olan ilişkilerdeki girişimleri başarı ile sonuçlandırabilir.
Jüpiter Yargıçları temsil ettiğinden; bu dönemde hukuksal konularla da ilgilenmek için olumlu bir zaman dilimidir. Sonuçlarından memnun olabilirsiniz.
Aşırı bir iyimserlik söz konusu olduğundan dikkatli olmakta fayda vardır.
Aşık olabilirsiniz. Olan aşkınızın dozunun daha da arttığını görebilirsiniz.
Kadınlarla olan ilişkilerinizde bolluk ve bereket enerjisi olduğundan erkekler için bu aynı zamandan birden fazla ilişki anlamına da gelebilir.
Parasal yatırımlar için de değerlendirilebilir.
Bu açının geçerli olduğu sürece kazanç sağlama olasılığınız vardır. Abartmadan dikkatlice hareket edebilirsiniz…
                        
Gece güne başlar başlamaz saat 00:11 de kesinleşen Ay Kare Neptün açısı ile duygularda karmaşa yaşarız.
Hafıza karışıklığı, konsantre olamama, hatırlayamama bu açı altında oluşabilecek etkilerdir.  Dejavü yaşayabiliriz…

Öğle saatlerinde keşinleşecek olan (13:20) Ay Karşıt Merkür açısı ile, duygu ve mantık çatışması yaşanabilir. Bu açı altında konsantre olamadığımızdan, bu süreci geçici olan fazla derinlik gerektirmeyen işler ile geçirmeniz yerinde olur…

Akşam üzeri ise saat 19:01de  kesinleşen, Ay Üçgen Uranüs açısı ile  ani beklenmedik sürpriz gelişmeler yaşanabilir… Geçmişe ait anılar aniden hatırlanıp, önceden sorun olan şeylere ani çözümler şimşek gibi beyinde çakarak çözüm bulunabilinir.
Özgür olmak ister ve bireysel hareket ederiz.
Uykuya denk geldiyse çok parlak, alışılmamış rüyalar görebilir, bilinçaltı aydınlanmışçasına ; sorunlarınızın çözümüyle, rüyalarınızda sembolik olarak karşılaşabilirsiniz. Gördüklerimiz genelde haberci rüyalardır.

Akşam üzeri  saat 20:46 de oluşan Ay Üçgen Venüs açısı ile, ikili ilişkilerden duygusal beslenme  açısıdır. Bu aşk açısıdır. Karşılıklı olarak tolerans  yükselir. Bu açı aynı zamanda sanat için de kullanılabilecek yaratıcılığımızı destekleyen ve yaptıklarımızla mutlu olacağımız bir açıdır.

Bu açının hemen ardından saat 21:17 de gerçekleşen  Ay Üçgen Jüpiter açısı ile duyulan hislerde abartı ve çoşku hissedilir.

Sözler vermemeye, riskler almamaya, verilen sözlere kanmamaya ve sadece eğlenmeye, rahatlamaya bakın.
Bu açı altında ruhanilik yükselir. Duygusal olarak felsefeden de beslenilir.

YÜSELEN BURÇLARIMIZ


Yükselen burcumuz biz doğarken şafak çizgisinde hangi burç vardı ona göre belirlenir. Yükselen burç bir gün içinde 2 saatte bir değişir. Böylelikle 24 saat için 12 burç olan Zodyak çemberi tamamlanır.
Bu nedenle Güneş burcumuz aynı burç olsa bile, yükselen burcumuz farklı olduğundan farklı kişilik özellikleri gösterip, farklı imaj / dış görüntü yansıtırız.
Yükselen burcumuz gibi Ay burcumuz da önemlidir. O da 2- 2,5 günde bir değişir. Yani 28 günlük bir burç geçişi sırasında 12 burç olan gökyüzündeki Zodyak çemberimizde ay tarafından sırayla ziyaret edilmiş olur. Bu da bize aynı bırçtan olsak bile farklı doğum günlerimizden dolayı, farklı duygusal davranışlarda bulunduğumuz ve duygusal beslendiğimiz alanda ki farklılıkları ifade eder…

BOĞA YÜKSELEN BURCU


Yükselen Boğa, oldukça ağır kanlı, sağlam adım atan sabit bir kişiliği simgeler.
Genelde İskelet yapısı olarakta özellikle boyun bölgelerinde bir kalınlık söz konusudur. Hareketleri ağırdır. Hatta çoğu zaman “tembel” bile denebilir.
Boğa Yükselen'in duygusal ve maddi güvenceye ihtiyaç duyar.
Huzurlu ve geçimlidir ve de sakin insanlardır.
Tabii her şey bir kere kızana kadar. Aksi takdirde onu burnundan solurken de görebilirsiniz.
Yükselen Boğalar güçlü ve sabırlı kişilerdir. Bir olayda sebat etmesini bilirler.
 Çok dayanıklıdırlar.
Doğa insanıdır. Dünyevi zevkler için yeryüzüne gelmiştir. Her türlü tad ve haz alma ondan sorulur.
Boğalar fiziksel temas isterler. Duygusal ve tenseldirler. Bir çok Boğa evine ve evliliğine düşkündür. Genelde de erken evlenirler.
Yükselen Boğa'nın arzu ve aşk yönü de çok gelişmiştir.

Harika birer gurmedirler.
Doğayı tabiatı severler ve toprakla uğraşmaya bayılırlar. Yerden adeta bereket fışkırtabilirler. Elleri çok bereketlidir. Bir boğanın ektiği çiçek mutlaka tutar.
Yeryüzünün koruyu bekçileridirler.
Toprakla ne kadar haşır neşir olursa kendisini o kadar iyi o kadar güvende hissedecektir.
Boğa ayrıca ilkbaharın burcudur. Güneş Boğa burcuna girdiğinde hayat canlanmaya başlar, çiçekler açar. Toprak ısınır.
Boğalar maddidirler.
Bu yanlarını törpülemek lazımdır. Çoğu zaman da maddi değerler yüzünden, bir çok manevi değeri de gözden kaçırdıkları görülür.
Parasal konularda başarı arzusu kendisini güven içinde hissetme gereksinimi ile ilgilidir.
Bazen arzu dolu doğası onun dünyaya aşırı bağlanmasına neden olur.
Materyalizmin kölesi olabilir. Bazen üzerlerinde marka harici hiçbirşey göremeyebilirsiniz. Pahalı zevkleri de vardır. Onu bir semt pazarından giyinirken zor görürsünüz. Mutlaka ve mutlaka kaliteli olacaktır aldığı ve yaptığı her şey.
Bir yükselen boğayı ayak üstü bir fastfood atıştırırken de göremezsiniz. Damak zevki aşırı gelişmiş olduğundan o mutlaka iyi yemek yapan yerleri bulacaktır. Bu konuda oldukça gelişmiş zevke sahiptir.
Dıştan gözlediğiniz kişi bambaşka bir burca dahil olsa bile, onun yükselen Boğa tarafı bu şekilde görüntü vermesine neden olacaktır…
Yükselen boğaların bir diğer olumsuz huyu ise inatçılıklarıdır.
Bir kere ayağını yere vurdu mu asla geri dönmez. Sizin haklılığınız umurunda bile olmaz. O bir kere karar verdi mi değiştirmez. Sabittir.
Sağlam adım atarlar, onları asla çabuk düşünmeden bir işe atılmış şekilde bulamazsınız. Sağlam kararlı ve başladığı işi bitiren biridir Boğa ve yükselen Boğalar.
Yenilik pek sevmeyip, doğruluğundan emin olduğu yolları seçecektir.

Güzel şeylere karşı büyülü tutkuları vardır. Estetik için oldukça fazla harcama yapabilirler. Boğa burcu güzelliğin de satın alınabilecek bir şey olduğunu düşünür. Dolayısı ile yükselen Boğa en çok imajıyla dikkat çekeceğinden , tüm varlığını dış görünüşüne harcayan biri olabilecektir.
Güzel, giyinecek, güzel konuşacak ve güzel görünecektir.
Bütün bunlara rağmen ağır hareketleri , onu bir Terazi’den ayıran en belirleyici özellik olarak öne çıkacak tarafıdır.
.Boğa yükselenler, genelde orta boylu, geniş omuzlu ama tıknaz, koyu kumral veya esmerdirler. Kol ve bacaklar kısa ve tombuldur. En tipik özelliği, sanki boyun yokmuş gibi başın bedene oturmuş olmasıdır. Birde ensedeki çıkıntı tipiktir.Yüz yuvarlak, ağız, burun, kulaklar, dudaklar etli ve iridir. Yanakta gamze veya tombulluk olur. Çene kısadır.
Parmaklarda boğumlar vardır. Parmak uçları hafif yuvarlaktır.
 
Sağlıkla.