28 ŞUBAT 2015 CUMARTESİ günü boyunca Ay  Yengeç burcunda ilerleyecek…
Ay Yengeç burcuna geçince de daha çok güvenlik konularınız. Kendinizi rahat hissetmek isteyeceğiniz süreç başlamış olur.

Duygusal ve alınganlık tarafınızda artış olabilir. Her şeyden alınabilirsiniz bu günlerde.
Psikolojik etki bu günlerde daha fazladır başka günlere göre. Empati tarafınızda da artık görülür.

Annelik görevinizin ağır bastığı tercihler yapabilirsiniz bu 2 günlük süreçte. Aile kökler atalar konuları fazlaca konuşulur.
Ayrıca vatan temalarında milletçe bir hassasiyet gözlenebilir bu günlerde.Kahramanlık içeren tarihi hikayeler, efsaneler gündeme gelir. Tarih ve nostalji önem kazanır.
Milliyetçilik ön plana çıkar..

Ayrıca “annelerimizin yemeklerinde” oldukça sık bahsederiz bu günlerde.
Geleneksel yemekler olduğu gibi günün enerjisi altında yine geleneksel davranış biçimleri sergilenir toplum tarafından..
Bu günlerde bilinç altımızdakiler yüzeye çıkacağından bazı beklenemedik alınganlık veya hassaslık sonucu yaşanabilecek psikolojik olaylar da yaşanabilinir…

Ancak saat 08:53 itibari ile  Ay Aslan burcuna girene kadar boşlukta ilerleyecek…
Dolayısı ile önemli işlerinizi sabahtan halletmeniz ve günün geri kalanında akışta yaşamanız önerilir..


Güne başlar başlamaz gece yarısı saat 02:40 itibari ile kesinleşen Ay  Mars karesi agresif gergin etkilerim hakim olacağı sinyallerini veriyor gün ile ilgili olarak..
 Günü kavgasız ve kazasız geçirmeniz için sakin kalıp, sukünetinizi korumanızı tavsiye ederim..
Takiben saat 04:58  itibari ile oluşan Ay Neptün üçgeni ile duyguları serinleten etki ilahi alandan geliyor ve duygularda bir ferahlık hissedilebilir sabahın ilk saatlerinden itibaren.
Ardından oluşan saat: 08:27  Ay ve Venüs'ün sert açıları ile özel ve ikili ilişkilerde sorunlar baş gösterebilir.

Yine de gökyüzününü dişil ve eril enerjisi olan AY ve Güneş birbirine destek olacak olan olumlu enerjilerini gönderdiklerinden durumu torarlama fırsatı da sunuyor.

Ancak bu saatler de ayın boşluğa gireceğini unutmayın dolayısı ile kontrolü hayli kaybedebileceğiniz durumlar yaşamanız mümkün.
Akşamüzeri kesinleşecek olan saat: 18:49 Ay Kare Uranüs Ay ile Uranüs'ün sert  ile ani gelişebilecek duygusal gerilimlere ve saat 19:53 Ay Pluto karşıt açısı ile  akşam ay da boşlukta olduğundan şartların hiç de kontrolünüz altında olmayan olaylara gebe gelişeceğini gösteriyor ki;
DİKKAT diyorum…

Gece yarısı saat23:28 de kesinleşen açı ileyaralanmış duygularımızın tedavisi için Chiron devrede olacak ve yaralanmış duygularımız ilahi alandan gelen şefkat ve merhamet enerjisi ile tedavi edilecek…

Bugün size kendi izimizin farkında olmamızdan bahsetmek istiyorum, aşağıda ki yazıyı ekleyerek…
Bu sabır ile gerçekleştirilen farkındalığın kendimize kazandırdıkları bizi bir basamak daha yukarı çıkarıyor, önümüzde bir perde daha açıyor.
O halde hadiii..!
Ne duruyoruz? İzimizi sürmekle başlıyoruz, merdivenleri teker teker çıkmaya bu tekamül yolumuzda….

 “İz sürmenin ilk kuralı bir savaşçının (bilgelik yolunda yürüyen) kendi izini sürmesidir. Acımasızca, zekice, kibar bir biçimde ve sabırla izini sürer kendinin.
İz sürmenin dört altın gereği: Acımasız, zeki, kibar ve sabırlı olmaktır.
İz sürmeyi kısaca, belirli amaçlar için yeni ve özgün biçimlerde davranmak olarak tarif ediyor. Günlük işlerde insan davranışlarının tekdüze olduğunu söyler, bu tekdüzelikten ayrılan her hangi bir davranış tüm varlığımız üzerinde olağandışı bir etki yaratırmış. Bu olağandışı etki büyücülerin (bilgelik yolunda bilinçli yürüyenlerin) aradığı şeymiş; çünkü düzenli olarak artan bir etkiye dönüşürmüş.
İz sürmenin bir diğer adı ise “denetimli delilik” miş.
Kartalın Armağanından bu konuda öneriler:
1-İz sürme sanatının birinci ilkesi, savaşçıların savaş alanlarını seçmesidir. Bir savaşçı çevresine ilişkin bilgisi olmaksızın asla savaşa girmez.
2-Gereksiz olan her şeyi atmak, iz sürme sanatının ikinci ilkesidir. Savaşçı işleri karmaşıklaştırmaz. Yalın olmayı hedefler.
3-Olanca konsantrasyonunu savaşa girme ya da girmeme kararı üzerinde odaklar; zira her savaş, bir ölüm kalım savaşıdır. Bu iz sürme sanatının üçüncü ilkesidir. Bir savaşçı son gösterisini yapmaya, şimdi-ve-burada, hazır ve istekli olmalıdır. Ama gelişigüzel bir biçimde değil.
4-Bir savaşçı gevşer ve kendini bırakır; hiçbir şeyden korkmaz. Ancak o zaman insanoğullarına kılavuzuk eden erkler savaşçıya yolu açar ve ona yardım ederler. Bu iz sürme sanatının dördüncü ilkesidir.
5-Hakkından gelinemeyecek ters bir durumla karşılaştıklarında, savaşçılar bir anlığına geri çekilir. Zihinlerini o ters duruma takmazlar. Zamanlarını başka bir şeyle meşgul olarak geçirirler. Her şey olabilir bu. Bu da iz sürme sanatının beşinci ilkesidir.
6-Savaşçılar zamanı sıkıştırırlar; bu iz sürme sanatının altıncı ilkesidir. Bir an bile önemlidir. Bir ölüm kalım savaşında, bir saniye bir sonsuzluk, sonucu belirleyecek bir sonsuzluk demektir. Savaşçılar başarıyı hedeflerler; bu yüzden zamanı sıkıştırırlar. Savaşçılar tek bir anlarını bile boşa harcamazlar.
7-İz sürme sanatının yedinci ilkesini uygulamak için, kişinin öbür altı ilkeyi uygulaması gerekir: bir iz sürücü kendisini asla öne çıkarmaz. O her zaman olayların arkasından bakmaktadır.
Bu ilkelerin uygulanması üç sonuç doğurur:
Birincisi iz sürücüler kendilerini asla önemsememeyi öğrenirler; kendilerine gülebilmeyi öğrenirler. Başkalarınca dalga geçilmekten korkmazlar sa herkesle dalga geçebilirler.
İkincisi iz sürücülerin sonsuz sabra sahip olmayı öğrenmeleridir. İz sürücüler asla acele etmezler; asla sinirlenmezler.
Üçüncüsü de, iz sürücüler sonsuz bir doğaçlama yetisine sahip olmayı öğrenirler.
Kartalın Armağanı - Carlos Casteneda

Sağlıkla.