27 ŞUBAT 2015 CUMA günü Ay İkizler burcunda boşlukta ilerlerken girdik. Ay boşlukta iken önemli herhangi bir işe başlamıyoruz…

Olayları akışa bırakarak güne devam ediyoruz…
Ay Öğlen saat 14:49 de Yengeç burcuna geçecek…
Ayın boşlukta olduğu bugünde herhangi bir başka açıda oluşmayacağından günü fazla zorlamadan akışına bırakarak yaşamanızı tavsiye ediyorum..
Ay Yengeç burcuna geçince de daha çok güvenlik konularınız. Kendinizi rahat hissetmek isteyeceğiniz süreç başlamış olacak.
Duygusal ve alınganlık tarafınızda artış olabilir. Her şeyden alınabilirsiniz bu günlerde.
Annelik görevinizin ağır bastığı tercihler yapabilirsiniz bu 2 günlük süreçte.
Empati tarafınızda da artık görülür. Ayrıca vatan temalarında milletçe bir hassasiyet gözlenebilir bu günlerde…
Aile kökler atalar konuları fazlaca konuşulur.
Psikolojik etki bu günlerde daha fazladır başka günlere göre.
Kahramanlık içeren tarihi hikayeler, efsaneler gündeme gelir.
Tarih ve nostalji önem kazanır.
Milliyetçilik ön plana çıkar..
Ayrıca “annelerimizin yemeklerinde” oldukça sık bahsederiz bu günlerde.
Geleneksel yemekler olduğu gibi günün enerjisi altında yine geleneksel davranış biçimleri sergilenir toplum tarafından..
Bu günlerde bilinç altımızdakiler yüzeye çıkacağından bazı beklenemedik alınganlık veya hassaslık sonucu yaşanabilecek psikolojik olaylar da yaşanabilinir…


HAFTA SONUMUZ NASIL GEÇECEK ?…


KOÇ ve yükselen KOÇLAR


Cuma ve Cumartesi günleri Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak ve bu günlerde ev aile ve ebeveynleriniz ile ilgili konular önem kazacak.
Eviniz oturduğunuz ev ve yerleşim konuları gündeme gelebilir.
Özellikle haftasonu anne ve babanızı ziyaret edebilirsniz. Baba ile sorun yaşanabilir. Babanızın biraz içe kapanması  da mümkün olabilir bu günlerde.
Sizin aleyhinize gelişen konulara da maruz kalabilirsiniz…
Sosyal çevrenizde bazı toplantılara katılıp, sözleriniz ve fikirleriniz ile dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Bazı sözsel düellolar yaşanabilir.
Bedeninizle ilgili bazı estetik çalışmaların başlatılması mümkün. Spora da başlanması mümkündür. Fizik bedeniniz ile ilgili estetik çalışmalar başlatabilirsiniz…

BOĞA ve yükselen BOĞALAR


Cuma ve Cumartesi günleri Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak ve bu günlerde yakın çevrele, kardeş kuzen ile ilgili görüşmeler yapabilirsiniz. Özlediğiniz akrabalarınızı görebilirsiniz bu haftasonu…Eğitim , yayın ve matbaa işleri ile ilgili işler ön plana çıkabilir. İletişim ve medya ile alakalı işleriniz ve kısa mesafeli yolculuklarınız gündeme gelebilir.
Pazarlama ve ticaret konuları da  gündemde olacak.
İş ile ilgili bazı fikirleriniz projeleriniz masaya yatırılabilir ve bu size kariyer yapma şansı sunabilir.
Aşk ile ilgili konularda biraz içe çekilmeniz ve kendi kendinize bir düşünme dönemindesiniz.İş hayatınız her ne kadar renkli ise aşk hayatınızda o kadar içinizde fırtınalar koparıyor olacak…
Kendinizi haftanın genelinde toplantılarda, klup veya derneklerde bulmanız olası olacaktır. Oldukça hareketli zamanlar sizi bekliyor olabilir.

İKİZLER ve yükselen İKİZLER


Çarşamba Perşembe günleri Ay İkizler bilgi aktarmak iletişim ile ilgili konular.. sizin maddi kazançlar evinizde hareket ediyor olacak. Dolayısı ile para konuları önem kazanıyor bu iki günlük süreçte. Alacak verecek ve ödemeler konusu kendini haftasonu öne taşıyan konulardan olacak hayatınızda.
Cuma ve Cumartesi günleri Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak ve bu günlerde yakın çevrele, kardeş kuzen ile ilgili görüşmeler ve pazarlama ticaret konuları gündeme gelebilir. Haftasonu yakın mesafelere yapılan yolculuklarınız akrabalarınızı görme istekleriniz gündeme gelebilir.
Sosyal çevrenizde yaşadığınız aşk ilişkileriniz , burada aşk hatta aşkı bulduğunuzu düşünüp aşk yaşamanız olası. Ani birden sonu düşünülmeden başyan ilişkiler her ne kadar ileride pişmanlıklara da gebe olsa bile, bugünlerde size başka bir ilüzyon yaşatabilir.
Yüksek eğitimle ilgili konulara kafa yormanız, zihinsel faaliyetlerinizi daha çok bu alanda geçirmeniz mümkün. Kendinizi kariyer yapmaya adamış olabilirsiniz. Bu alanda yapacaklarınıza odaklanmış ve kendinizi bu alanda gösteriyorsunuz son günlerde…

YENGEÇ ve yükselen YENGEÇLER


Cuma ve Cumartesi günleri Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak ve bu günlerde kendinizi daha güzel ifade edeceğiniz yakın çevrenizle, kardeş veya kuzen ile ilgili görüşmeler gündeme gelebilir. İş olarak pazarlama ve ticaret konuları ilginizi çekebilir. Veya çevrenizde bu tip konular gelişebilir. Yakın ve kısa kısa seyahatlerinizin olacağı bir haftasonu yaşayabilirsiniz. Eğitim ve yayın konuları ile iletişim gündeminizde olacaktır…
Uzunvaade de; Kariyer alanıza aşkı da taşımış gözüküyorsunuz. Kariyer yaparken aşk işlişkilerinizle gündeme gelebileceğiniz gibi iş yerinden biriyle de bir aşk macerasına atılabilirsiniz.
Bu alanda para harcamanızda söz konusu. Kariyerinize yatırım yapabilirsiniz..
Ortak girişeceğiniz işlerden veya başkalarının parasından gelir elde etme şansınız var. Kredi borç veya nafaka gibi konulardan gelir elde edebilirsiniz..
Kendinizi yüksek eğitim hayatınızda göstermeye çalışıyorsunuz ve kafanızın arka planında bir yerlere seyahat yapmakta geçiyor olabilir.

ASLAN ve yükselen ASLANLAR


Cuma ve Cumartesi günleri Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak 12 evde. Bu dönemde biraz daha içe çekilmek isteyebilirsiniz. Kendi kendinize kalmak isteyeceğiniz bir hafta sonu yaşayabilirsiniz. Kişisel gelişim ile ilgili çalışmalara ilgi duyabilirsiniz.
Uzun vaade de partnerinizle iletişimlerinize bir denge getirebilirsiniz. Bazı zihinsel alışverişleriniz olabilir.
Kendinizi bazı ortak yapılacak projeler içinde bulabilirsiniz. Kredi miras gibi konulardan gelir elde edebilirsiniz.
Uzak yerlere seyahat yapmak isteyebilirsiniz. Yabancı yerlerde sizi aşk bekliyor olabilir. Ancak bu yaşayacağınız sonu düşünülmeden başlayan bir aşk olma ihtimalinden dolayı sonradan pişman olma olasılığı da olabilir. Bunu göz ardı etmemekte fayda var.

BASAK ve yükselen BAŞAKLAR


Cuma ve Cumartesi günleri Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak ve sosyal çevrenizde gruplar ve derneklerde göstereceğiniz konularda destek alabilirsiniz. Bu alanda yapacağınız girişimler ve sözleriniz ile çekeceğiniz dikkatler sizi kariyer hayatınızda olumlu yönde destekleyecek fırsatlar barındırıyor olabilir.
Ayrıca bu günlerde yakın çevre, kardeş ve  kuzen ile ilgili görüşmeler ve pazarlama ticaret konuları gündeme gelebilir.
Bazı ortak girimlerinizi yakın arkadaşlarınızla veya sevdiğiniz kişiyle de gerçekleştiriyor olabilirsiniz. Partnerinizle olan ilişki alanınızda en çok kendinizi göstermek istediğiniz bir alandasınız…

TERAZİ ve yükselen TERAZİLER


Cuma ve Cumartesi günleri Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak ve bu günlerde gelecek planları yapabilirsiniz. Bazı projelerinizin temellerini atacağınız günler olabilir. Hayatınızı yeniden şekillendirmek üzere planlarınızı oluşturabilirsiniz bu hafta sonu.Kısa seyahatler bu günlerde mümkün.
Eş ve ikili ilişkileriniz yönünden adeta 2. Baharınızı yaşıyor olabilirsiniz. Eşiniz için bazı maddi harcamalarda yapıp ona sürpriz yapabilirsiniz.
Böylelikle geçmişte olan bir konunun düzelmesini sağlayabilirsiniz..
Kendinizi en çok ofisinizde iş yerinizde birlikte çalıştığınız astlarınızla yaptığınız iş alanında gösteriyorsunuz bu günlerde.
Zihninizin büyük bir bölümünüde keyif aldığınız alan olan spor, veya sanatsal faaliyetlere ayırmak isteyebilirsiniz. Belki eşle birlikte gidecek bir konser de olabilir bu.
Bu günlerde bu tip projeleriniz gündeme gelebilir.
Ayrıca çocuklarınız ile de ilgileneceksiniz bu haftasonu.

AKREP ve yükselen AKREPLER


Cuma ve Cumartesi günleri Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak ve bu 9. Evde uzak yerlere seyahatler, yabancı kültür ve felsefeler dikkatinizi çekebilir. Bir yerlere gitmek üzere bavulunuz hazır durumdasınız. Ayrıca bazı hukuksal konular gündeme gelebilir veya nihayetine kavuşabilir.
Hafta sonu da yakın yerlere seyahatler gündeminizi oluşturmuş olacak…
İş ile ilgili konularda sosyal çevre ve arkadaşlıklar önem kazanıyor olacak…
İşyerinizde bir aşk konusu gündeme gelebilir. Bizzat siz yaşabilir veya bir başkasının aşkına da şahit olabilirsiniz.
Sağlık konularınız ve ateşli bir hastalığa yakalanmanız mümkün.
Sağlığınız için harcamalar yapabilirsiniz…
Aklınız eviniz aileniz, ev yaşantınız ile ilgili konular tarafından meşgul ediliyor.
Bunları düşünüp bir takım zihin egzersizleri yapıyor olabilirsiniz…
Kendinizi en çok yaratıcılığınız, sanatsal tarafınız alanda gösteriyorsunuz. Çocuklarınızla ilgilenebilir veya oldukça sürpriz hiç beklenmedik bir aşk kapınızı çalabilir. Ancak bu da sonu düşünülmeden başlanmış bir aşk olma olasılığı yüksek olduğundan sonradan pişman olma olasılığı da var. Keyif aldığınız konular ön planda olacak.

YAY ve yükselen YAYLAR


Cuma ve Cumartesi günleri Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak ve bu günlerde harcamalar ödemeler v.s. gibi konular gündeminizi oluşturuyor.  Krediler miraslar gibi başkalarından elde edilen konular gündemde olacak…
 Hafta sonu da yakın yerlere seyahatler gündeminizi oluşturmuş olacak…
Aşk ilişkileriniz hareketlilik kazanıyor olacak hafta sonunda. Keyif aldığınız konulara yaratıcı çözümler bularak yaklaşabilirsiniz.
Aklınızda iletişimlerinizle ilgili konular takılmış olabilir. Burada zihninizi meşgul eden olaylar yaşanabilir.
Kendinizi daha çok aile ev ve yerleşim konularına adayabilir ve özellikle babanızla ilgili bazı konularla ilgilenebilirsiniz..
Yada evde “aile reisi” rolü size düşebilir..

OĞLAK ve yükselen OĞLAKLAR


Cuma ve Cumartesi günleri Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacağı günlerde ikili ilişkilerinizde gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eşiniz veya partnerinizle beraber bir hafta sonu geçirebilirsiniz… Tanıştığınız kişiyi ailenizle de tanıştırabilirsiniz bu hafta sonu.
Hafta sonu da yakın yerlere seyahatler gündeminizi oluşturmuş olacak…
İş ile ilgili konularda Sosyal çevre ve arkadaşlıklar ön plana çıkabilir.
Aklınızı meşgul eden konular maddi gelirleriniz. Zihninizi bu alanda çalıştırıyorsunuz.
Ticaret ve pazarlama konularıyla ilgili birileri ile bir takım iletişimlere girebilirsiniz.

KOVA ve yükselen KOVALAR


Cuma ve Cumartesi günleri Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak buda sizin öncelikle sağlık ile ilgili konulara yönelebileceğinizi gösteriyor. Günlük rutin işleriniz ve iş arkadaşlarınız astlarınızla ilgili konularda kendini gösterecektir. Özellikle spora başlamak isteyebilir. Yakın çevrenizde ki spor yapabileceğiniz yerleri keşfe çıkabilirsiniz. Ani bir karar ile bir kısa seyahat planlayabilirsiniz hafta sonu.
Hafta sonu da yakın yerlere seyahatler gündeminizi oluşturmuş olacak…
İş ile ilgili konularda Sosyal çevre ve arkadaşlıklarınızla bazı görüşmeleriniz olabilir.
Kendinizi en çok maddi gelirleriniz ve kazançlarınız alanında gerçekleştiriyor olacaksınız bu günlerde..

BALIK ve yükselen BALIKLAR


Cuma ve Cumartesi günleri Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak ve bu günlerde yakın çevrele, kardeş kuzen ile ilgili görüşmeler ve pazarlama ticaret konuları yaşanabilir.. İletişim trafiğiniz artabilir. Ve neredeyse telefon elinizden hiç düşmeyebilir bu hafta sonu…
Bazı konularda para harcamanız artabilir. Hatta kontrolünüzü sağlamazsanız aşırıya da kaçabilirsiniz. Bazı beklenmedik sürpriz faturalar çıkabilir karşınıza.
Hafta sonu da yakın yerlere seyahatler gündeminizi oluşturmuş olacak…
İş ile ilgili konularda Sosyal çevre ve arkadaşlıklar.
Zihinsel olarak yorulmuş olacağınızı düşündüğünüzden kendinizi inzivaya alamk isteyebilirsiniz. “Kafa dinlemek” denilen olayı bu hafta gerçekleştirmek isteyebilirsiniz..
Güneşiniz 1.evinizde ilerliyor dolayısı ile kendinizi çok rahat ifade edeceğiniz ve dikkatleri üzerinize çekeceğiniz günler olacak.. İnisiatif kullanıp, kendinizi ispat edeceğiniz fırsatlarınız olacak.

Sağlıkla.