Bugün; 2 TEMMUZ Cumartesi Satürn günü Ay İkizler burcunda olarak güne başladık.

Ay ikizlerde iken, iletişim ve haberleşmede artış görülür…

Konsantre olmakta zorlandığımız günlerdir. Odaklanamayız. Çünkü sürekli ilgimi çeken bir şeyler gelişir ve biz sürekli olarak yeni meraklarla yeni, yeni konulara odaklanırız.

Bu günlerde en çok magazin habercilerine yarayan enerjiler devrededir. Bu nedenle magazin haberlerde artış görülür. Yalnız bu haberler etraflıca araştırılmadığından yapıldığı için, bir çoğu asparagas olabilir.

Ay ikizlerde bilgi alır yüzeysel olarak kullanır ve başkalarına iletir bu şekilde Ay ikizlerin haberleşme yanını gerçekleştirmiş oluruz.

 

***   

4 TEMMUZ YENİAY’I

4 Temmuz günü saat 14:01’de Yengeç burcunun 12°53'  bir Yeniay meydana geliyor.

Yeniaylar’da Ay’dan hiç ışık alınmayan gökyüzünün en karanlık olduğu geceleri yaşarız. Ay’ın balzamik olduğu bu dönemde olayların sonlanması ve kapanması olarak algılanan bu dönem, Yeniay ile birlikte yeni olaylara ve konulara doğru adımlar atılmaya başlanır. 

Ancak; yepyeni olayların tohumları Ay’ın incecik bir “Hilal” olarak gökyüzünde görmeye başladığımız andan itibaren atılmaya başlanır.

Bu Yeniay’ı Yengeç burcunda 12°53' de yaşamaya başlıyoruz.

 

YENİAY’IN ŞİFRELERİ

Yeniay   12°Yengeç53'  (Mısır Sınırı/ MS:Jüpiter ) Yengeç burcunda 9. evde Yengeç stelyumlu İstanbul saati ile 14:01’de bir Yeniay. +10. Evi bağlıyor.

Bu Yeniay’da stelyum ortağı olan Merkür  09°Yengeç37'  (MS:Jüpiter ) ile 9.evde ve 10. evi bağlıyor. Diğer taraftan 9. ve 12. evin yöneticisi.

Venüs 20°Yengeç26'  (MS: Venüs ) Yeniay’a eşlik ediyor 9. evde, 10.evi bağlıyor. Diğer taraftan ASC ve 8.ev yöneticisi.

ASC  24°Terazi 42'  (MS:Mars ) dipozitörü Venüs 9. evde  Yeniay ile birlikte 

Mars 23°Akrep 11'  (MS:Merkür ) Venüs ile 120 derecelik açıda

Jüpiter  17°Başak 33'  (MS:Jüpiter) 12.evi yönetiyor ve YENIAY ile 60 derecelik açıda.

Satürn  10°Yay 59' Rx  (MS:Venüs ) Bir taraftan 90 derecelik Neptün açısı ve diğer taraftan 90 derecelik Jüpiter açısı ile T-karenin apexinde duran bir Satürn 2. evde 

Uranüs 21°Koç 14'  (MS:Mars) 7 evde ve Venüs ile 90 derecelik kare açı ile bağlantıda.

Neptün 11°Balık 55'  Rx (MS:Jüpiter ) 5. Evde ve YENIAY ile 120 derecelik açı ile kontakta.

Plüton  16°Oğlak17'  Rx (MS:Jüpiter ) 4. Evde YENIAY ile 180 derecelik karşıt açıda.

Yengeç burcu konu itibari ile; koruyup, kollama, besleyip, büyütme, barınma, evimiz, güvende olma, milliyetçiliğimiz, tutuculuğumuz,  ulusal konular ve vatan konusunu temsil eder.

Ayrıca Yengeç burcunu temsil eden gök cismi “AY” olduğundan; halk, içgüdüsel duygularımız, kadınlar, annemiz, duygusallığımız, şuursuzluğumuz,  sezgilerimiz ile de alakalıdır.

Yeniay’ın 9. evde gerçekleşmesi ile;  ruhani konular, felsefe, din adamları, yüksek eğitim ve akademisyenler, yabancılar, yurt dışı konuları ve mülteciler, yabancı kültürler,  hukuksal konular yasalar ve hukukçular, deniz aşırı yerler, uzun yolculuklar, seyahatler, deniz yolları, uluslar arası işler, ticaret ve logistik konularıyla ilgili  konular önem kazanır.

Ayrıca Yeniay 10.evi de yönettiğinden; toplum önünde ki duruşumuz, kariyer, ülkeler için liderler/ politikacılar, şirketler için patronları, konu eden bir Yeniay yaşayacağız. 

Dünya’da “güvenlik, korunma, milliyetçilik” konularının öne çıkacağı ve bu konularla ilgili yeni bir takım kararlar alınıp, düzenlemeler yapılacağı ve yeni adımların atılacağı bir YENİAY yaşayacağız.

Bu Yeniay itibarıyla alınan yeni kararlar ve toplum önünde ki duruşumuzun yeniden şekillenmesi söz konusudur.

İkili ilişkiler, diplomasi, maddiyat ve taşınmaz mal varlıkları ile alınacak olan yeni kararlar.

Milliyetçi söylemlere, “güvenlik” konuları üzerine fikir beyanatları, açık oturumlar, ile ilgili yeni bir takım adımlar atılabilir.

Yarın Yeniay yazısına devam edeceğim.

Sağlıkla