Bugün 5 Mart 2017 Pazar Güneş günü, Ay İkizler burcundayken güne başladık.

Ay ikizlerde iken, iletişim ve haberleşmede artış görülür…

Düşüncelerimizde ve iletişimimizde hız kazanırız ve genelde yüzeysel olarak hızla haber yaymaya çalışırız. 

Konsantre olmakta zorlandığımız günlerdir. Odaklanamayız. Çünkü sürekli ilgimizi çeken bir şeyler gelişir ve biz sürekli olarak yeni meraklarla yeni, yeni konulara odaklanırız.

Bu günlerde en çok magazin habercilerine yarayan enerjiler devrededir. Bu nedenle magazin haberlerde artış görülür. Yalnız bu haberler etraflıca araştırılmadığından yapıldığı için, bir çoğu asparagas olabilir.

Ay ikizlerde bilgi alır, aldığımız bilgiyi bir an önce diğer kişilere ulaştırmak isteriz. 

Ay’ın İkizlerde işlevi bu şekilde gerçekleşir.  

 

AYIN AÇILARINA BAKARSAK:

Ay’ın Neptün ile 90 derecelik açınsın etkisi altında; sabah saatlerinde

- gerçekleri algılayamama, 

-kafa karışıklığı, 

-belirsizlik, 

-dağılma,  

-zihinsel sınırların ortadan kalktığı durumlar  yaşanabilir.

Bu açı; “yanılgılara” açık olacağımız bir zaman dilimi olduğunu anlatır.

Dolayısı ile önemli kararlar almaktan uzak durmamız gereken bir zaman dilimindeyiz…

AY’ın VENÜS ile 60 derecelik açısının etkisi altında öğlen;  tolerans ve hoşgörü yükselir. İkili ilişkilerde ve diplomasi de olumlu işleyen enerjilerin aktif olduğu saatlerdir.

İkili ilişkiler, Aşk

Sanatsal faaliyetler

Finansal alan

İkili ilişkileriniz için oldukça olumlu enerjilerin aktif olduğu bir gündeyiz. Bugün partnerinizle uyumlu ilişkiler kurabilir.

Birlikte sinema, tiyatro veya konser gibi sanatsal aktivitelere zaman ayırabilirsiniz.

Bugün daha çok kadınlarla ilgili konular ön plandadır. Haberler, piyasa, gündem bugün kadınlara yönelik enerjiler sunar.

Ay Merkür 90 derecelik sert açısı kesinleşmiş olacak. Bu açının etkisi ile duyacağınız bazı sözler keyfinizi kaçırabilir.

Zihinsel olarak ta kendinizi huzursuz hissettiğiniz bir gündür. Tartışmalar, ruhumuzun daraldığını hissedeceğimiz bir gün yaşayabiliriz. Fikir değişiklikleri, üzüntü yaşanabilir.

Ay’ın Güneş ile sert kare açısı altında; zıtlıkların çatışması söz konusudur.

Dişil ve Eril enerji

Duygu ve Mantık

İçgüdü ve şuurlu tarafımız

Anne ve Babamız

Otoriteden beklenen desteğin gelmemesi konusunda bir açıdır. 

VENÜS RETRO

3 MART (Durağan) 5 MART VENÜS RETRO – 14  Nisan (Durağan) 16 Nisan direk hareketine dönecek.

VENÜS; Mitolojinin AŞK ve GÜZELLİK Tanrıçası Afrodit’tir.

Venüs 3 Mart 2017’de retro olmak üzere durağanlaşıyor ve 5 Mart’ta retro hareketi başlıyor. 5 Mart’tan 14 Nisan’a kadar Venüs’ün retro hareketini yaşayacağız.  16 Nisan’da ise ileri hareketine dönmek üzere durağanlaşacak.

VENÜS; güzellik, AŞK, ilişkiler, cinsellik, diplomasi, ortaklıklar, estetik, sanat, uyum, denge, diplomasi, finans ve keyif temalarını temsil eder.

KOÇ:

Venüs’ün Retro hareketinde sözü geçen bu konulardan dolayı problemler yaşayabiliriz

“Düşünmeden başlatılan aşklar” (Venüs/Koç) geçmiş aşklar (Rx Venüs), “düşünmeden yakılmış limanlar”(Koç/Mars), bu şekilde sonlanmış olan aşklar; Venüs’ün retro olduğu bu dönemde kendilerine yeniden bir şans arayacaklar.

Yaklaşık 40-45 günlük bu süreç içinde birden eski sevgiliniz/eşinizi karşınızda görebilirsiniz. 

Eğer arzu ediyorsanız, eski ilişkinize bir şans verebilirsiniz; ancak “retroda gelen, retroda gider” denir.

Güzellik için yapılan her faaliyet, estetik ameliyatlar, ev tadilatları,  VENÜS Rx döneminde istenen sonuçları doğurmayacağından yapılmamalıdır.

Bir de VENÜS “aşkı” temsil ettiğinden, bu süreçte evlenilmesi tavsiye edilmez.

3 Mart- 16 Nisan VENÜS Rx

Koç ve yükselen Koçlar 1

Bu süreçte, 3 Mart- 16 Nisan VENÜS Rx olduğu dönemde; dış görüntünüzle ilgili bir estetik operasyon, saçlarınızı yaptırmak/kestirmek gibi uygulamalar, istediğiniz “güzel” olarak algılanan imajdan çok uzak olacağı için, dış görünüşünüzde herhangi bir değişiklik tavsiye edilmez. Estetik bir operasyon planlıyorsanız eğer, ertelemeniz tavsiye edilir. Özellikle 20 Nisan sonrasına ertelemeniz uygun olacaktır. 

Boğa ve yükselen Boğalar 12

Bu süreçte, 3 Mart- 16 Nisan VENÜS Rx olduğu dönemde kendi kişisel gelişiminizle ilgili konularla ilgili bir retro olabilir bu. Kendi ruh güzelliğinizle ilgili geçmişte başlattığınız muhtemelen yarım kalan bir iş faaliyet yeniden gündeme gelebilir. Örneğin: niyetlenilmiş ama yarım kalmış bir yoga çalışması gibi bir faaliyet yeniden gündeminize oturabilir.

İkizler ve yükselen İkizler 11

Bu süreçte, 3 Mart- 16 Nisan VENÜS Rx olduğu dönemde sosyal çevreden geçmişte yaşanılan bazı ilişkiler ile ilgili bazı konuları düzeltme fırsatı olarak karşınıza gelebilecek konular olabilir. Geçmişte yapılan bazı bozulan anlaşmaları düzeltme fırsatları da olabilir bunlar.

Yengeç ve yükselen Yengeçler 10

Bu süreçte, 3 Mart- 16 Nisan VENÜS Rx olduğu dönemde, geçmişte çalıştığınız bir şirket veya bir kariyeriniz ile ilgili konu yeniden karşınıza gelebilir. Geçmişte kaçmış olan bir fırsat bu sefer olumlu olabilir. Fakat her şekilde işe başlamanız veya işe ilk adımınızı atışınız Venüs retrosu sonrası olmalı.

Aslan ve yükselen Aslanlar 9

Bu süreçte, 3 Mart- 16 Nisan VENÜS Rx olduğu dönemde; geçmişte eğitimini almış olduğunuz veya ilgilendiğiniz sanatsal bazı konular yeniden gündeminize girebilir. Yarım kalan bir eğitimi tamamlamak için bir fırsatta olabilir bu.

Başak ve yükselen Başaklar 8

Bu süreçte, 3 Mart- 16 Nisan VENÜS Rx olduğu dönemde; geçmiş ortaklıklarınızla ilgili bozulan ilişkilerinizi düzeltmek adına bir fırsat karşınıza gelebilir. Geçmiş bir borç ta tekrar kendini hatırlatabilir.

Terazi ve yükselen Teraziler 7

Bu süreçte, 3 Mart- 16 Nisan VENÜS Rx olduğu dönemde: eski eşiniz veya ilişkiniz yeniden gündeme gelebilir. Bazı hataları aşmak ve düzeltmek için bir fırsat olabilir. Ancak yeni bir ilişki başlatmak için uygun zaman değildir. Evlilik için de aynı şey söylenebilir.

Akrep ve yükselen Akrepler 6

Bu süreçte, 3 Mart- 16 Nisan VENÜS Rx olduğu dönemde; eskiden yapılmış muhtemelen “bozuk” olan bir estetik olayı yeniden gündeme gelebilir. Bir başka konuya göre de eskiden işyerinizde olan bozulan ilişkileri düzeltmek için bir fırsat olabilir. Değerlendirin..

Yay ve yükselen Yaylar 5

Bu süreçte, 3 Mart- 16 Nisan VENÜS Rx olduğu dönemde; eski sevgilinizi görmek isteyebilirsiniz. Yarım kaldığını düşündüğünüz bir hikayeyi yebiden başlatatmak isteyebilirsiniz. Yada bir gün eski sevgilinizden bir haber alıp karşılacabilirsiniz. Bu süreç “eski” aşkınızı karşınıza çıkaracaktır. Şans vermek sizin seçiminize kalmış. Ancak retroda gelen biri bir başka retroda gidebilir.

Oğlak ve yükselen Oğlaklar 4

Bu süreçte, 3 Mart- 16 Nisan VENÜS Rx olduğu dönemde; dekorasyonla ilgili yarım kalmış bazı inşaat konuları yeniden gündeminize gelebilir.  Yarım kalmış bir dekorasyon olayını bitirmek için bir fırsatta olabilir bu.

Kova ve yükselen Kovalar 3

Bu süreçte, 3 Mart- 16 Nisan VENÜS Rx olduğu dönemde; kardeşleriniz veya yakın çevrenizle ilgili geçmişte bozulmuş olan ilişkilerinizi düzeltmek için bir fırsat olarak karşınıza gelebilir.

Balık ve yükselen Balıklar 2

Bu süreçte, 3 Mart- 16 Nisan VENÜS Rx olduğu dönemde; geçmiş alacaklar bu günlerde tekrar gündeme gelebilir. Geçmişten kapanan bir borcun parasına kavuşabilirsiniz.

Sağlıkla