Bugün, 27 Mayıs Cumartesi Satürn günü; Ay İkizler burcundayken  güne başladık.

Ay saat 09:19’da boşluğa giriyor ve 14:25’te Yengeç burcuna geçiyor. Ay’ın boşlukta ilerlediği bu birkaç saatlik zaman diliminde, herhangi yeni bir olay başlatmadan akışta kalmamız en doğru davranış şeklimiz olur.

Ay Saat 14:25’te Yengeç burcuna geçiyor.

Ay Yengeç burcundayken; “anaç ve korumacı” tarafımızla ile ön plana çıkarız. 

Milliyetçi duygularımız bu günlerde tavan yapar. Ay Yengeç’teyken oldukça hassas, alıngan  ve duygusal oluruz. 

Bu iki günlük süreçte hatıralar adeta geçit yapar beynimizde, anılar ve nostalji tavan yapar.

Milliyetçilik duygularımız bu günlerde ön plana çıkar ve duygusal olarak bu konulardan besleniriz. 

Muhafazakar, gelenekçi tavırlar sergileriz.

Ay Yengeç burcunun yöneticisidir. Dolayısı ile kendi evindedir. Ay’ın burada ki seyri sırasında içgüdülerimiz olarak bazı eskiye dayalı bilgilere ulaşırız. Veya bu bilgiler anılarla veya rüyalarla içgüdüsel olarak, dışa sızarak kendilerini gösterirler. 

Sezgilerimiz bugünlerde artar ve çevremizde ki kişilere karşı aşırı hassaslaştığımızdan biraz da depresif görünebiliriz.

Çevremizde ki kişileri kaybetmememiz için, aşırı alıngan tarafımızı kontrol altına almamız önemli olacaktır.

Aksi durumda; insanlar size yaklaşmaktan geri durabilirler. 

 

Genelde Ay’ın Mars ile kavuşumunda; aceleci ve sabırsız olabiliriz. Eğer sakin olmayıp sonunu iyi düşünmediğimiz işlere kalkışırsak problemler yaşayabiliriz.

Geceye rastlayan bu saatlerde tutku, hırs veya kıskançlık gibi dürtülerimizi kışkırtan enerjilerin etkisi altında olacağız. Agresif, sabırsız, heyecanlı ve riske girecek cesaret enerjisi ile hareket edebiliriz. 

Trafikte isek kaza riski altında olabiliriz. Dikkat.

Ay Uranüs 60 derecelik açısı ile; ani gelişen, umulmadık beklenmedik süprizlere açık saatlerdeyiz. Olayların ne yönde gelişeceği Uranüs etkilerinde belli olmaz. Umulmadık olanı bekleyin derim...

Sıradışı, marjinal

Asi, devrimci

Özgür ve tek başına

Ani uyanış

Kendinizi “özgür” hissetmek isteyebiliriz. Ani çıkışlarımız olabilir.

Ancak bu enerjinin etkisi ile girişilen işlerde kalıcılık olmaz.

Biraz, asi, deli, sıra dışı, beklenmedik marjinal davranışlar sergileyebilirsiniz.

Geçmişle ilgili ani bazı uyanışlar, ani fikirler birden aklınıza gelebilir. Bunlar genellikle bilinç altına ittiğiniz konulardan olup, sizi uyandıracak zaman geldiğinden yüzeye çıkan düşünceler olarak kendini fark ettirebilir.  

Geçmişin sorunlarını çözmek için bir fırsat yakalayabiliriz. Farkında olup işaretleri görmeye, evrenin mesajlarını okumaya çalışın.

Ay’ın Satürn  ile karşıt 180 derecelik açısının  altında; duygularımızda daralma, kısıtlanma ve disipline eden hisler yaşayabilir,  gergin ve bizi sıkan durumlarla karşılaşabiliriz. 

Bilinç altımızda ihtiyaç duyduğumuz ne varsa; bu etki altında bu duyguyu gerçekleştirmek adına hırsa dönüşebilecek kadar davranışlar sergileyebiliriz.

Kadın figürleri ile sorunlar yaşayabiliriz.

Otoritelerden; engellenme ve sorunlar yaşayabiliriz.

Üzerimizdeki bu etkinin farkına varırsak; kontrollü bir şekilde hislerimizi yönetebiliriz.

25 MAYIS YENİAY’IN BURÇLARINIZA ETKİSİ

Koçlar ve yükselen Koçlar 3

Bu Yeniay’ı Koçlar kardeş kuzen ve yakın çevreleri ile ilgili alanda yaşıyorlar. Kardeşlerinizi ilgilendiren bir projeye adım atabilirsiniz. Bir ticaret işi veya bir eğitim söz konusu olabilir. Yalnız iyice düşünmeden birden karar vermemek yerinde olur. İyi düşünmezseniz sonradan pişman olabilirsiniz. 

Boğalar ve yükselen Boğalar 2

Bu Yeniay’ı Boğalar maddi ve manevi kazançlar evi olan alanda yaşıyorlar. Bazı taşınmazlarla ilgili adım atmak isteyebilirsiniz. Sahip olduklarınızla ilgili bir takım yeni adımlar atabilirsiniz. Yalnız bazı ağır hareketleriniz nedeniyle bir takım fırsatları da kaçırabilirsiniz. Siz her şekilde, ayakları sağlam yere basan adımlar atacağınızdan kararlar almakta zorluk çekmeksiniz. 

İkizler ve yükselen İkizler 1

Bu Yeniay’ı İkizler, kendi imajları ile ilgili alanda yaşıyorlar. Dış görüntünüzle ilgili bazı yeni adımlar atabilirsiniz. Ellerinizle ilgili özel bir bakım yaptırabilirsiniz. Bir diksiyon kursu, kendinizle ilgili atacağınız oldukça özel bir adım olabilir.

Yengeçler ve yükselen Yengeçler 12

Bu Yeniay’ı Yengeçler kendi kişisel gelişim alanlarında yaşıyorlar. Bazı yeni meditasyon, yoga gibi kişisel gelişiminizle ilgili projelere adım atabilirsiniz. Özellikle bu projelerden, kendinizi “koruma ve barınma” duygunuzu güçlendirecek yönde olanını seçmeniz size kendinizi iyi hissettirebilir. 

Aslanlar ve yükselen Aslanlar 11

Bu Yeniay’ı Aslanlar sosyal çevrelerinde ve üye oldukları gruplar alanında yaşıyorlar. Bazı yeni sosyal projeler için yeni adımlar atabilirsiniz. Organizasyon ve yönetme becerilerinizi bu projelerde değerlendirebilirsiniz.

Başaklar ve yükselen Başaklar 10

Bu Yeniay’ı Başaklar kariyer alanında yaşıyorlar. Yeni bir işe başvuruda bulunabilirsiniz. Mevcut işyerinizde yeni bir projeye adım atabilirsiniz. Detaycılığınız ve ayrıntıya önem veren özelliğiniz ile, kariyer alanınızda özelliğinizi öne sürebilirsiniz.

Teraziler ve yükselen Teraziler 9 

Bu Yeniay’ı Teraziler yüksek eğitimleri ile ilgili alanda yaşıyorlar. Yurtdışı ile ilgili olarak ta bazı yeni adımlar atmak isteyebilirler. Hatta varsa böyle düşünceleri, bunun ilk adımını atabilirler. 

Akrepler ve yükselen Akrepler 8

Bu Yeniay’ı Akrepler eşten gelen gelir, ödemeler ve borçlar alanında yaşıyorlar. Ödemeler dengesiyle ilgili yeni bir planlama yapabilirsiniz. Sezgileriniz doğrultusunda ilerlemenizi öneririm.

Yaylar ve yükselen Yaylar 7

Bu Yeniay’ı Yaylar eşleri ve partnerleri ile ilgili alanda yaşıyorlar. Bekarlar için bir evliliğin ilk adımını atabilirsiniz. Evliler için bir ortaklıkla ilgili bir proje başlatabilirsiniz. Bir seyahat planı da bu Yeniay’ın bir konusu olabilir.

Oğlaklar ve yükselen Oğlaklar 6

Bu Yeniay’ı Oğlaklar sağlık alanında yapacakları yeni başlangıçlar alanında yaşıyorlar. Sağlıkları ile ilgili bazı yeni adımlar atabilirler. Ayrıca günlük rutin işlerinde kendilerine yardımcı olanlar konusunda da bazı yeni adımlar atabilecekleri bir dönemde olabilirler. 

Kovalar ve yükselen Kovalar 5

Bu Yeniay’ı Koçlar kardeş kuzen ve yakın çevreleri ile ilgili alanda yaşıyorlar. Yepyeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Evli olanlar için, bir çocuk müjdesi olabilir bu. Ancak her türlü karar öncesi “özgürlüğünüz” konusunu iyice düşünmeniz gerekmektedir.

Balıklara ve yükselen Balıklar 4

Bu Yeniay’ı Balıklar ebeveynleri, ataları, yaşadıkları yer ile ilgili alanda yaşıyorlar. Evinizle ilgili bir projeye başlayabilirsiniz. Yeni bir ev söz konusu olabilir.

Ebeveynlerinizle ilgili, yaşadıkları yer ile ilgili bir takım kararlar alabilirsiniz. Yapacağınız fedakarlıklar bu Yeniay’da ön plana çıkabilir.

Sağlıkla