Bugün, 26 Haziran Pazartesi Ay günü; Ay Yengeç burcunda boşluktayken güne başladık. 

Ay saat 01:07’de Ay Aslan burcuna geçiyor.

Bu günlerde kimliğimiz ortaya koyarız. 

Organizasyon becerimiz ve yeteneklerimiz ile dikkatleri üzerimize çekeriz.

Bugünlerde kendimize güvenimiz tavan yapar. Son derece açık her şeyi ortaya koyarak davranırız. Gizliliklere de bu günlerde yer vermeyiz. Her şeyi açıklıkla yaparız.

Gruplara liderlik eder, ilişkilerimizde cömert ve cesurca davranırız. 

Ay Aslan’dayken herkes  ilişkilerine zerafet getirir.  

Ay Aslan burcundayken;  organizasyon becerimizi gösterir, olaylara liderlik edip, çevremizdeki insanları da yönetebiliriz.

Asıl amaç “eğlence” olduğundan;  Ay Aslan’da iken motive olur ve çevremizi de motive ederiz…

Yaptığımız organizasyonlar ve neşemiz ile dikkatleri üzerimize çekebiliriz.

Yalnız yaptığımız işlere de takdir edilmek isteriz. 

Bugünlerde her birirmiz; birer lider gibi hareket edebiliriz.

Çünkü Aslan doğası gereği dürüstlük sergilemek zorundadır. 

Bu nedenle gizli kapaklı işlere de itirazımız vardır.

Ay Aslan’da iken ortaya çıkan; olaylar nedeniyle skandallar da yaşanır.

 

AYIN AÇILARINA BAKARSAK

Saat 23:42’de Ay Jüpiter arasında 60 derecelik açısı gerçekleşiyor.

Ay’ın Jüpiter ile 60 derecelik açısı kesinleşiyor. 

Bu açının etkisi ile; ruhsal olarak rahatladığımız bir zaman dilimi yaşarız. 

İçgüdüsel olarak ruhani yönden beslendiğimiz saatlerdir. 

Yardım etmekten duyulan haz ile; kendimizi de duygusal yönden belsem,ş oluruz.

Bu süreçte;

-Etikten hoşlanılır.

-Yabancı yerlere ve yabancı kültürlere ilgi duyulur.

24 HAZIRAN YENIAY’IN BURCUNUZA ETKİSİ

Koç ve yükselen Koçlar 4

Bu Yeniay ile yeni bir eve gündeme gelebilir. Yeni bir eve taşınabileceğiniz gibi, oturduğunuz yeri yeniden düzenleyebilirsiniz. Yalnız fevrice düşünmeden kararlar almak yerine iyice düşünüp o şekilde yeni bir yerde yaşamak için karar almak daha doğru olacaktır.

Ebeyveynlerinizle de ilgili bazı kararlar alma aşamasında olabilirsiniz. 

Boğa ve yükselen Boğalar 3

Bu Yeniay ile kardeşleriniz veya yakın akrabalarınızla ilgili yepyeni bir konuya adım atabilirsiniz. Akrabalarınızla kafa kafaya verdiğiniz bir konu ile ilgili bir başlangıç yapabilirsiniz. Kısa bir yolculuğun da yeni bir adımını atabilirsiniz.

İkizler ve yükselen İkizler 2

Bu Yeniay ile maddi ve manevi değerlerinizi gözden geçirecek ve bu alanda bir takım yeni adımlar atabilirsiniz. Bunlar yeni bazı birikim kararları olabilir. Veya sahip olduklarınızla ilgili mesela taşınabilir varlıklarınızla ilgili olarak, hangisini gözden çıkaracağınız veya hengisini bir değer olarak elinizde tutmaya devam edeceksiniz, bunun kararını verebilirsiniz.

Yengeç ve yükselen Yengeçler 1

Bu Yeniay ile kendiniz, imajınız ve dış görüntünüz ile ilgili bir takım yeni adımlar atmayı planlayabilirsiniz. Anneliğiniz, korumacılığınız ve empati yeteneğiniz ile çevrenizden dikkatleri çekebilirsiniz. Kendinize böyle bir misyon da edinebilirsiniz.

Aslan ve yükselen Aslanlar 12

Bu Yeniay ile kendi kişisel gelişim alanınızda, kişisel gelişiminiz için bir takım yeni adımlar atmayı planlayabilirsiniz. Yepyeni bir kimlik kazanabilir, öğrendiklerinizle yepyeni bir kimliğinizle topluma adım atmak üzere kişisel gelişiminize eğilebilirsiniz.

Başak ve yükselen Başaklar 11

Bu Yeniay ile sosyal çevreniz olan alanda; ait olduğunuz gruplar, üye olduğunuz klüpler, katıldığınız topluluklarla ilgili bir takım düzenlemeler ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Bu gruplarda bir şeyleri mükemmelleştirmek adına bir takım düzenlemeler için adım atabilirsiniz. Yalnız fazla eleştiriden uzak kalmanızda fayda var.

Terazi ve yükselen Teraziler 10

Bu Yeniay ile kariyer alanınızda bir takım yeni başlangıçlar yapabileceğinizi söyleyebilirim. Ya mevcut çalıştığınız alanda bir revizyon veya yeni bir kariyer alanına adım olarak görülebilir bu durum. 

İşyerinizde arabulucuk konularına adım atabilirsiniz. Ortayı bulmakta göstereceğiniz çaba ile dikkatleri çekebilirsiniz.

Akrep ve yükselen Akrepler 9

Bu Yeniay ile yüksek eğitim alanınızda yeni bir başlangıca karar verebilirsiniz. Yepyeni bir dalı okumaya başlayabilirsiniz.

Yurt dışında bir eğitim de aslında dikkatinizi çeken konulardan, dolayısı ile bu konu ile ilgili ilk adımları atabilirsiniz.

Yay ve yükselen Yaylar 8

Bu Yeniay ile yeni ortaklıkların adımlarını atabilirsiniz. Ortak  kazanımlarınızla ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.  Ödemelerinizi yeniden yapılandırabilirsiniz. İlgi alanınız olan, seyahatler ile ilgili farklı kültürlerle ilgili yeni adımların kararını alabilirsiniz….

Oğlak ve yükselen Oğlaklar 7

Bu Yeniay ile evlilik konusunda yeni bir adım atabilirsiniz.

Yeni bir işin ortaklığı da söz konusu olabilir. Evlilikte sadakat konularıyla ilgili yeni bir başlangıç söz konusu olabilir. Yeni bir sistem kurup, evliliğinizi yeniden yapaılandırabilirsiniz.

Kova ve yükselen Kovalar 6

Bu Yeniay ile sağlığınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Özellikle yeni bir yaşam bişimi ile hayatınızı yeni baştan düzenleyebilirsiniz. İşyerinizde onların iyiliği için atabileceğiniz yeni adımlar olabilir. 

Bu adımlarınız sıra dışı alışılmadık adımlar olabilir, ancak herne yaparsanız mutlaka başkalarının hayrına olacağı kesindir.

Balık ve yükselen Balıklar 5

Bu Yeniay ile bekarlar için yeni bir aşkın başlangıcında olabilirsiniz. Yeni bir aşka adım atmak hayatınıza yeni bir ışık getirebilir. Bu nedenle  korkmadan yeni bir aşka adım atabilirsiniz.

Evliler için de yeni bir çocuğa karar verebilirsiniz. Başkalarının çocuklarına yardım olabilecek bir şeylere adım atabilirsiniz. Herne şekilde bunu gerçekleştirirseniz gerçekleştirin, ucu “iyiliğe” dayanacaktır.

Sağlıkla